Blog

Lassan itt az ősz, és véget ér az indián nyár. Sokáig kényeztetett bennünket a nyárias idő, lassan fel kell készülni a hűvösebb reggelekre és a réteges öltözködésre is. Vagyis egyre nagyobb szerepe lesz a mintás gyerekharisnyának. A harisnyával - bár első hallásra furcsának tűnik - nem csak a lányos szülőknek kell megbarátkozni, hanem a fiúsaknak is. 

 

A harisnya érdekes ruhadarab. Nincs olyan apuka, aki fel merné venni, hacsak nem jégeralsónak vagy divatosabb nevén aláöltözőnek hívják. Viszont az összes gyereknek van harisnyája, mivel a bölcsik, ovik előszeretettel kérik a gyerekharisnyákat a szülőktől, sőt az se gond, ha mintás kerül a lábacskákra. 

A speciálisan kiránduláshoz kifejlesztett vékony, vízhatlan anyagból készült esőkabátok megvédenek a széltől és esőtől. A kiránduláshoz vagy oviba járáshoz tökéletes esőkabát az ovisok és kisiskolások nélkülözhetetlen ruhadarabjai közé tartozik. Vizes, párás időben minden szabadtéri programhoz elengedhetetlen. Helyigénye kicsi, akár kabátzsebbe is behajtogatható, mégis megadja a biztonságot, hogy bármilyen időjárási körülményre fel vagyunk készülve. Az esőkabát megvédi gyermekedet, hogy legalább a megfázástól ne kelljen félteni.     


Az esőkabát nagyszerű találmány. Pontosabban nem a kabát maga az, hiszen szabása semmiben nem tér el egy normál átmeneti kabát varrásától, hacsak nem esőköpenyről vagy esőponcsóról beszélünk, amik némileg egyszerűbb kivitelűek, hanem maga az anyag rendkívüli és fantasztikus. Képes ellenállni a szél erejének és az esőnek is, mégis könnyű, vékony és nem izzadunk bele. Színtartó és a rendszeres mosás sem változtatja meg az anyag előnyös tulajdonságait. Egy szóval tökéletes viselet!

Nyakunkon az ősz, a hideg meg az eső, és a gyerekeknek nincs cipőjük. Ugye ismerős a helyzet? A gyerekek lába nagyon gyorsan nő, és bizony sokszor előfordul, hogy ami pár hete még jó volt rá, az pont akkorra lesz kicsi, mikor hordani kellene. A D.D. Step kifutó modelljei között biztosan találtok olyat, ami megfelel az elvárásaitoknak. 

A jó gyerekcipő ismérveit mindenki fejből tudja. Érdemes a szakorvosok tanácsait megfogadni ebben a kérdésben is. Fontos, hogy lehetőség szerint bőrből készüljön, rugalmas legyen a talpa, a sarka és az oldalsó pereme viszont stabilan tartsa a fejlődésben lévő lábat és bokát. És persze szép legyen.

A kisbabák érkezését nagy előkészület előzi meg minden családban. A készülődés nagy pocakkal nem egyszerű. Be kell rendezni a gyerekszobát, meg kell venni a kiságyat, és be kell szerezni az első hetekre a szükséges ruhadarabokat is. Az online világban szerencsére csak pár kattintás megvenni mindent. De mi van, ha épp akkor találsz rá egy nagyon jó akcióra, mikor még nem derült ki a baba neme? Sebaj, vedd meg nyugodtan, csak arra ügyelj, hogy unisex babaruhát válassz! 

 

Sok családban nem kérdezik meg a baba nemét előre. Ennek több oka is lehet, iIyenkor a legjobb választás semleges babaruhákat vásárolni. A sárga, halvány zöld, a türkizkékes árnyalatok és természetesen a fehér színű, nemsemleges mintával díszített ruhadarabok bármilyen nemű csecsemőnek tökéletesek. 

Tudtál róla, hogy a neoprén ruha képes megvédeni érzékeny bőrű gyermeked a nap égető sugaraitól? A kisgyerekek bőre méginkább ki van téve a káros napsugárzásnak. A leégés veszélyes bőrbetegségek kialakulását okozhatja. Manapság már nem olyan a strandolás, mint régen. Kifejezetten gyerekeknek kifejlesztett napvédő tej, kalap, napszemüveg, árnyékoló napernyő vagy szélsátor nélkül már el sem érdemes indulni. És ezeket is árnyékba érdemes letenni, mert a nap ereje mindenhol utolér.

 

A neoprént kifejezetten vizes tevékenységekhez fejlesztették ki, de a nap ellen is véd. Anyaga rugalmas kloroprén kaucsukból készül, ami vizes közegben úgy viselkedik, mintha egy plusz bőrréteg lenne. Nem arra tervezték, hogy tökéletesen szárazon tartson, nem is esne jól a tűző napon benne lenni. Levegővel teli cellákból áll, és mivel a levegő remek hőszigetelő, bent tartja a testmeleget. Ebből következően a vastagabb neoprén ruha jobban melegít, mert több benne a levegő. 

A vegyi anyagok nem éppen kíméletesek a ruhákkal, a természettel és a bőrrel. Vannak mégis helyzetek, amikor a fehérítőt mégis használni kényszerülünk. A babaruhák fehérítése nem kerülhető meg, mivel sűrűn beszennyeződnek.

 

Vannak folyékony állagú fehérítők, melyeket áztatás céljára vagy nagy mennyiségű ruha fehér színének felújítása érdekében használunk, és vannak a zselé állagú tisztítószerek, amik szintén fehérítő hatással bírnak, mint a Domestos, ami a leggyakoribb optikai fehérítők egyike. Ha inkább kíméletesebb szereket választanál, az oxigénes fehérítőben és a napocska erejében bízhatsz, azok mindent vakítóan fehérré varázsolnak.

A futball, vagyis a foci korosztálytól függetlenül kedvelt csapatjáték. Férfi és női bajnokságok is vannak, de persze a női mezőny kevésbé ismert, mint a nemzetközi futballsztárok. Mivel szinte nincs olyan, aki legalább gyerekként ki ne próbálta volna valamelyik pozíciót a focicsapatban, ez az a sport, amihez mindenki ért. A kisebbek gyerek foci ruházatban mozogni, a nagyok már inkább csak nézni szeretik, egy jó hideg sörrel a kezükben. És persze az edzősködést is mindenki jobban tudná csinálni.

Újra itt a nyár, ideje kimenni a kertbe és dekázni egyet. A foci, bár fiús játéknak van beállítva, a lányokat is ugyanúgy érdekelheti. Jó móka apával vagy a papával labdázni egyet és gólt rúgni a kapu sarkába, ahova senki nem várta. Ha a Te csemetéd is imádja a focit és szeretne legalább olyan híres lenni, mint Ronaldo vagy Messi, akkor gyakoroljon csak sokat. 

De ha megelégszel azzal, hogy a gyerkőc a jó levegőn futkározik a barátokkal vagy a családdal, akikkel saját stratégia alapján kergetik a labdát, miközben mindenki jól szórakozik, a focit és a focis játékokat, sport ruházatot pont Nektek találták ki!  Mert a focista egész életében focista marad. Legyen hát ez egyértelmű az öltözködésben is.

Szerinted a kötött ruha mennyire divatos? Sokan nem elmélkedtek még el ezen a kérdésen, de talán csak azért, mert a kötött ruha kifejezés hallatán a régi, nagymamás kötött-horgolt csipketerítőkre és szúrós gyapjúpulóverekre vagy a kézműves újságokból kiollózott kötésminták alapján készült fazonokra gondolnak. Pedig a kötött ruha manapság is divatos. Változtak az anyagok, a technika, de a kötött felsőruházat és gyerekruhák velünk maradtak, és minden évszakban viselhetjük őket.

 

Nyáron önmagában, az év további részében pedig megfelelően aláöltözve használhatók ezek a ma már jórészt géppel készült darabok. De hová tűntek a kötögető nagymamák?

Ismerjük az ortopéd orvosok ajánlását a jó gyerekcipőről. De honnan tudjuk, hogy amiket árulnak, valóban rugalmas talpúak, sarkuk és peremük jól fogja a lábat? Hogy nem csak egy sokadik pink gyerekcipő áll a kirakatban, hanem egy olyan minőségi darab, ami megéri az árát? 

 

A gyermekek mozgásfejlődése során az első két év a legfontosabb, ekkor alapozzuk meg a jó tartást, előzzük meg a gerincferdülést, vagyis ha hibázunk, ekkor ártunk a legtöbbet egy rossz kialakítású és kivitelű cipővel, érdemes tehát kényelmes, esztétikus és egészséges cipőt választani a kicsiknek.

A humor egyidős az emberiséggel, mely a legközvetlenebb út az emberek szívéhez. Minden, ami megnevettet, de legalábbis mosolyt csal az arcunkra, közelebb visz bennünket másokhoz. A gyerekek körül valami vicces mindig történik, de ha nem is, ők elég cukik ahhoz, hogy vicces gyerekruhákat hordjanak. 

 

A dolgaikon megjelenő mókás feliratok vagy képek, a kis méretű bodyk, napozók, pólók és felsők egyedi szabása és megjelenése mindig ütős, főleg, ha a gyerekekkel kapcsolatos dolog a szülő által kedvelt tevékenységgel vagy tárggyal összefüggésben jelenik meg a feliratokon vagy képeken, mondjuk a szülők kedvenc filmjére vagy a vágyott kocsimárkára utalással.

 

A humoros feliratú babaruhák természetesen áruházunk kínálatából sem hiányozhatnak. Babaváró buliba vagy tejfakasztóra szuper ajándék lehet egy, a babához, anyához vagy apához illő vicces, vagány babaruha. Ha tehát szeretnéd meglepni az újdonsült szülőket, szuper aranyos gyerekruhákat találsz áruházunkban. Meglátod, imádni fogják a többiek!

Szereted a mesehősöket? Biztosan gondoltál rá, hogy Disney babaruhákat vásárolj, ez azonban nem egyszerű. Az újszülöttek különböző méretűek, nehéz eltalálni előre a pontos méretet. Egyébként is márkától függ, mekkora ruha szükséges, mert az ismert brandek is más méretezést használnak. 

 

A babaruhák számozása a testmagasságon alapul. A magyar és német méretezés szerint a számozás 6 cm-enként növekszik, egészen 176 cm-ig. Áruházunk minőségi használtruha-kínálatában az ismertebb márkák közül a next, H&M, George is ezt a méretezést használja. Az angol méretezés a baba súlyát, a francia a testmagasságot tekinti mérvadónak az életkor mellett, míg az amerikai márkák életkori szakaszokat adnak meg viszonyítási alapként.

Ismerjük az ortopéd orvosok ajánlását, miszerint a jó gyerekcipő rugalmas talpú, a sarka és pereme viszont közrefogja a lábat. De mit jelent ez a gyakorlatban? Szülőként mindannyian tudjuk, hogy a gyerekek mozgásfejlődését az első két évben alapozzuk meg. A gyerekek lába gyorsan nő, és mivel a helyes lábtartás leginkább az igénybevételtől függ, nagyon fontos, hogy jól szabott lábbeliket viseljenek. Ez ugyanis jó tartást eredményez, és megelőzi a gerincferdülést. Vagyis ha nem figyelünk eléggé, több probléma magjait elhintjük. 

A kisfiúk imádják a Sam, a tűzoltó mesét és mindent, amin a kedvenc szereplőik láthatók. A tűzoltók a mindennapok hősei, minden fiú szeretne rájuk hasonlítani. Izgalmas egyenruhájuk van, tűzoltózenekar járja a várost a fesztiválokon, izgalmas autóval vonulnak, amin nem csak egy óriás fecskendő, de még daru és tűzoltólétra is van. Egyébként meg bátrak, erősek és védelmezők. Nem véletlenül hívják őket gyereknapi rendezvényen az ovikba, szívesen látják őket mindenütt, és minden gyerek be akar szállni a tűzoltóautóba. Hát még ha a szirénát is beindíthatják!

Mindannyian szeretünk egyedien öltözködni és stílusosan kinézni. Egy valamit azonban nem szeretünk, mindezt vagyonokból megvalósítani. Inkább válasszunk a pénzükért megfelelő áron kivételes minőségű, keveset használt árut, ami az anyagi megfontolások mellett lehet környezetvédelmi döntés is. Ha megfizethető áron, fenntartható módon szeretnél stílusosan öltözködni, látogass el hozzánk, prémium használtruha-kínálatunkat folyamatosan frissítjük.

 

Minőségi használt ruhát vásárolni környezettudatos döntés. A textilipar ugyanis a legkörnyezetszennyezőbb iparágak egyike. Emberek milliói dolgoznak a textilipar vegyszerei között védőfelszerelés nélkül a világ szegényebb régióiban, a mi kényelmünkért. 

A melegre forduló időjárás figyelmeztet, hogy ideje beszerezni a nyár ideális lábbelijét, néhány pár női szandált, amik kényelmesek, könnyen felvehetőek, és hagyják a lábat szellőzni. Milyen szerencse, hogy a férfi szandálokkal ellentétben a női modell létjogosultsága nem kérdőjelezhető meg.

 

A nagy melegben másra sem vágyik az ember lánya, minthogy ledobja végre a harisnyát és szandálra cserélje, ami kecses pántjaival nem akadályozza, hogy a lábfejünket körülölelje a lágy szellő. Legyen lapos vagy magas sarkú a szandál, nálunk minden korosztály megtalálja a hozzá illő kényelmes cipellőt! 

Létezik-e sokoldalúbb táska a hátizsáknál? Mit rejt a kisgyerekek hátizsákja? Lehet iskolatáska, utazótáska vagy akár sporttáska is a hátukon. Lehet több rekeszes, jól pakolható, amivel akár utazni vagy túrázni is lehet, vagy egyterű, amibe csak a legszükségesebb holmikat lehet pakolni. De ha a gyerekekre bízzuk a döntést, akkor biztos, hogy valami különlegesre szavaznak, amin tuti, hogy eggyel több fül vagy kéz van, mint kellene. És természetesen a kedvenc mintájuk szerepel rajta.

Megérkezett a jó idő, egyre többet vagyunk a szabadban. Mivel az időjárás napról napra változik, érdemes továbbra is a kezünk ügyében tartani az átmeneti ruhadarabokat és szükség esetén rétegesen öltözni, melybe a tavaszi sapka, kalap viselése is beletartozik. Nem meglepő, hogy épp a kisgyerekek azok, akik a leginkább ki vannak téve a meghűlés kockázatának, nem igazán szeretik ezeket hordani, így a legtöbb családban állandó feszültségforrás, hogy mikor és miért kell viselni ezeket a hasznos ruhadarabokat.

Szülőként mindannyian tudjuk, hogy a gyerekek lába nagyon gyorsan nő. Sokszor meglepően gyorsan. És mivel a helyes lábtartás leginkább a cipőtől függ, így sokkal fontosabb, hogy jól szabott lábbeliket viseljenek, mint mi. Kényelmetlen, rosszul szabott cipővel lehetőleg ne tegyünk kárt lábaik egészségében, válasszunk olyat, amit hosszú távon mi is kényelmesnek találnánk. De ne feledkezzünk meg a kislánycipők kinézetéről sem, a kis hercegnők ugyanis nem jelenhetnek meg akármiben.

A Peppa Pig (magyarul Peppa malac) című angol mesesorozat 2004 óta állandó szereplője a kisebbeknek szóló mesecsatornákon. Az animációs film egy malac család életébe nyújt betekintést. Egy Peppa nevű kismalac és testvére, George (magyarul Zsoli) mindennapi kalandjait ismerhetjük meg. A nagysikerű szériában a kicsik számára mindennapos történések, a fürdés, öltözködés, étkezés, utazás témakörei kerülnek feldolgozásra játékos, könnyen érthető formában. 

Ebben a bejegyzésben a fotózásra szánt babaruhákat vesszük górcső alá. Bár szinte mindannyiunk kezében csoda masinák lapulnak, a családi fotózásoknak újra nagy divatja van manapság. Szinte nincs olyan alkalom, amire egy profi fotózást ne lehetne szervezni. Sok kórház kínálatában szerepel fizetős lehetőségként a babafotózás, és sokan élnek is vele, mert a profik jó beállításokkal dolgoznak, számtalan ötletük van, ami bármely szűrőn túltesz, és később is hasznos lehet. 

Több olyan párt ismerek, akik több éves együttélés után mondták ki az igent. Vannak, akiknél a kapcsolat természetes fejlődése vezetett idáig, míg mások az anyagiak miatt határozták el magukat a házasságkötésre. Bármi is áll mögötte, egy dolog azonban közös. Az esküvő rengeteg előkészületet kíván mind az ifjú pár, mind a vendégek részéről, és ha gyerekkel vagyunk hivatalosak, alaposan utána kell járni, hol találunk esküvői gyerekruhát, mivel nem sok helyen lehet nagy választékból vásárolni. 

Ipanema a Dél-Amerikában található Brazília egyik legismertebb strandja. A csodaszép Rio De Janeiro-i Copacabana szomszédságában terül el, gyönyörű, hófehér homokos partszakasz, igazi képeslapra illő panorámával. Pálmafákkal szegélyezett partmenti sétányán állandóan hömpölyög a tömeg a mozgóárusok között, és karneváli készülődés folyik. Az emberek a parton töltik a szabadidejüket, napoznak, futnak, fociznak vagy gyúrnak, a szörfösök újra és újra nekivágnak a hullámoknak, és könnyed sikk lengi be a levegőt. A Rider cipő vállalat Ipanema gumiszandál termékcsaládjának elnevezése tehát erről a tengerpartról származik, mely hűen tükrözi a márka által életre keltett életstílust.

Tavaszi cipő vásárlásakor érdemes átnézni a D.D. Step cipők kínálatát! A gyerekek lába gyorsan nő, egy szezon alatt akár több méretet is. Szülőként állandóan ébernek kell lenni, mert ami múlt héten még jó volt rá, egyáltalán nem biztos, hogy még mindig kényelmes. Sok cipőt ezért nem is érdemes egyszerre, egy méretből venni, de az nem árt, ha a kedvenc márkánkból előre bevásárolunk nagyobbat, a számozások ugyanis gyártónként eltérhetnek. Ha nem ismerjük a márkát, hagyatkozzunk a próbára és a centiméterekre. A mért adat a talpbetét teljes hosszát jelenti, a helyes mérethez a lábhossznál 1 centivel nagyobbat ajánlott választani.

A gyerekek mozgásfejlődése szempontjából az első két év a legfontosabb. Ekkor alapozzuk meg a későbbi jó tartást, de ha nem figyelünk, több probléma magjait is elhinthetjük, amikkel a későbbiekben foglalkoznunk kell. A kezdeti időben puhatalpú bőr mamuszt is adhatunk a kis babalábakra, a járás egészséges kialakulása érdekében azonban az első stabil lépésektől kezdve érdemes bőr babacipőt használni, ami jól megtartja a bokát. 

Az óvodába lépés izgalmas időszak. Ha előtte nem volt a gyerek bölcsődés, nincsenek benne rossz élmények az intézményi nevelésről, ezért bizonyos fokig érettebben lépi át az ovi kapuját, de nem tudja, mi vár rá. Nem biztos, hogy mindegyikük könnyedén veszi a dolgot, de ez a szülőkről sem mondható el. Megkönnyíthetjük az első napokat, ha együtt választjuk ki az ovis hátizsákot!

Gyerekekkel wellnessezni mindig nagy móka, főleg, ha első alkalommal utazunk. Autóval könnyen elérhető helyekre juthatunk el, és minden szükséges holmit magunkkal vihetünk. Pár éves kor után repülővel is felfedezhető a világ. Nyilván jobban meg kell gondolni, milyen holmit pakolhatunk, mert nem vihetjük a fél háztartást, a gyerek kis motorját, cserébe viszont messzebbre juthatunk. Nem muszáj azonban külföldre menni pár nap kikapcsolódásért. Hazánk fürdőnagyhatalom, gyógyvizek valamennyi régióban előfordulnak, amik köré wellness szállodák, apartmanok épültek, és sokszor olcsó ajánlatokat kínálnak. 

Ez most nem az időjárás miatti bosszankodás, hanem egy híres mese felvezetője. Egy Jégvarázs póló csomagolása közben jutott eszembe, hogy szinte mindenki hallott már a Jégvarázs második részéről, ami hatalmas bevételt hozott az egész világon. A két Oscarral és egy Golden Globe-bal is díjazott Frozen folytatása minden idők legsikeresebb animációs filmje lett.

Nemsokára itt az év egyik legizgalmasabb időszaka, a farsang. Ez a gyerekek számára mindig hatalmas buli, a szülők sokszor inkább csak azt látják belőle, hogy megint ki kell találni, hogyan készül el az unikornis vagy a robot jelmez. Pedig egy kis fantáziával könnyen alkothatsz szuper jelmezeket a gyermekednek - a kulcsszó pedig: gyorsan és gazdaságosan. A legfontosabb kellék pedig a világítós gyerekcipő!

Hatalmas pillanat, amikor a gyermekünk óvodába megy. A beszoktatás nem könnyű lépcsőfok, minden szülő megszenvedi egy kicsit. A gyerekek általában még könnyebben is veszik, mint anya vagy apa. A szülőkre ezen kívül azonban vár még egy fontos feladat, be kell szerezni a kellékeket: ovis ágyneműhuzatot, benti és kinti cipőt, melegítőt és még sorolhatnánk. Olvass tovább, készítettünk egy listát! Ezeket érdemes beszerezni az oviba.

Mitől jó egy gyerekruha? Milyen szempontokat kell figyelembe venned, ha a kisfiad számára keresel minőségi, szép és mégis jól használható kardigánt, illetve egyéb ruhadarabokat? A divat a fontosabb vagy a praktikum? A kérdésekre jöjjenek a válaszok, mi segítünk.

A téli sportok mindegyike igazi élmény az egész család számára. Az aktív pihenés kedvelői számára egy jó kis síelés a legjobb választás. Kiszakít a mindennapokból, együtt lehetnek kicsik és nagyok. A szülők számára - főleg, ha kezdő síelőkről van szó - fejtörést okozhat a minőségi gyerek sí aláöltözet és felszerelés kiválasztása. Ehhez adunk most egy kis segítséget.


A kisgyermek fejlődése során, amikor megteszi az első lépéseket, akkor a sarok lábszárhoz viszonyított bedőlése, a hossz- és harántboltozat fejletlensége természetes. A boka bedőlése tehát normális jelenség. A bedőlés szöge nem mindegy, amit meg is határoztak: amennyiben 10 foknál nagyobb a dőlés szöge, abban az esetben érdemes olyan cipőt vásárolni, melynek erős kérge a baba, illetve a gyermek bokáját megtartja, védi. A láb erősödésével és a belső talpemelő izmok aktív segítségével a hosszboltozat kifejezetté válik, a bedőlés átmeneti, az esetek többségében idővel megszűnik. 

A babavárást övező lázas készülődés során minden kismama életében beköszönt az a pillanat, amikor elkezdenek otthon szaporodni az aprócska babaruhák, amik leendő tulajdonosukat várják. Ilyenkor merül fel először az édesanyákban a kérdés, hogy a babaruha mosása mennyiben tér el a megszokott mosási rutintól, igényel-e speciális kezelést a babaholmi?

 

Bejegyzésünkben összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat, melyből megtudhatod, mire kell odafigyelned, amikor a babaruhák mosásáról van szó. 

Az ünnepi alkalmakkor nem csak a felnőttek öltöznek csinos holmikba, a szülők a gyerekeket is szeretik ilyenkor különlegesebb ruhákba bújtatni - igen népszerű az alkalmi kislány ruha boleróval kiegészítve. A kicsik is érzik, hogy ilyenkor minden picit más, mint a hétköznapokon, és ezt az öltözetünkkel is szeretnénk kifejezni. 

 

Ugyanakkor azt is szem előtt kell tartani, hogy a gyerekek hamar ráunnak az illedelmes viselkedésre, és ők - ünnepi pillanat ide vagy oda - változatlan lendülettel ugrálnak, másznak, szaladgálnak a meghitt eseményeken is. Ehhez pedig kényelmes darabokra van szükségük. 

 

Az is fontos szempont, hogy a nekik választott ruhák egymással jól kombinálhatók legyenek.

Melyik kisgyerek ne ismerné Mickey-t és Minnie-t, a Disney leghíresebb karaktereit? Legyen szó fiúkról vagy lányokról, a népszerű egérkékért egyformán rajong mindkét nem, ami látszik azon is, hogy a Disney figurák már gyerekruhákon is elérhetőek. Szokás mondani, hogy az ajándékba adott ruha elsősorban a szülőknek ajándék, mert ennyivel is kevesebb holmit kell a gyereknek megvenniük. A csemeték viszont leginkább valamilyen játéknak örülnek, a ruha számukra szükséglet. A legtöbb gyerkőcöt hidegen hagyja, hogy mit visel, ez a szempont inkább az anyukáknak szokott fontos lenni. Kivételt képez, ha a mintája révén különleges darabról beszélünk, mint amilyen a Disney gyerekruha is.

Bátran kijelentjük, hogy az egyik legpraktikusabb babaruha a rugdalózó. Talán nem annyira csinos és divatos, mint egy két részből álló szett (body és nadrág, póló szoknyával), de mégiscsak egy kezeslábasról van szó. 

 

Ugyanakkor kihasználhatóságban verhetetlen, ezért jobb, ha minél előbb megbarátkozol vele. Hamar azon kapod majd magad, hogy legszívesebben minden nap rugdalózót adnál a kisbabádra, annyira megkedveled ezt a ruhadarabot. Lássuk az előnyeit!

Azok a szülők, akiknek a gyermekük normál lábfejjel rendelkezik, el sem tudják képzelni, milyen nehézséget jelent gyerekcipőt venni magas lábfejre. A boltok kínálata a leginkább keresett termékekhez igazodik, ezért kimondottan magas rüszthöz illő lábbelikből jóval kevesebbet lehet találni. 

Lehet akárhány kiváló lábbelije a csemetédnek, amint beköszönt az esőben bővelkedő ősz, elkerülhetetlen lesz néhány vízálló gyerekcipő beszerzése. Az utcákon, udvarokon álló tócsák minden kisgyermek szívét megdobogtatják. Mondhatsz akármit, érvelhetsz bárhogy: a pocsolyák arra valók, hogy a gyerekek beleugorjanak - legalábbis a kicsik szerint. Egy-egy ilyen művelet során elázik a nadrág szára, befolyik a víz a cipőbe, átázik még a zokni is, és a megfázás borítékolható.

 

Azt hiszem, már te is belátod, vízbiztos lábbeli lesz a megoldás!

A karácsony közeledtével egyre gyakoribb, hogy a bölcsődékben, óvodákban vagy akár családi szervezésben fotózáson vesznek rész a gyerekek. Az elkészült képek megható ajándékok lesznek a nagyszülők, keresztszülők számára, és akár évtizedeken át is díszítik egy-egy rokon szobájának a falát. Ezért is fontos - különösen az édesanyák - számára, hogy gyermekük igazán jól öltözött és kényelmes ruhákban legyen a karácsonyi fotózás alkalmával. 

Amikor gyermeked már kilép a kisbaba korból, és alig tudsz lépést tartani a növekedésével, egy-egy - legkisebb babaruha méretű ruhában is elvesző - újszülött felett könnybe lábadt szemmel hitetlenkedsz. Hozzászoksz a saját gyereked adottságaihoz, és egy picurka csecsemő elképzelhetetlenül kicsinek tűnik, szinte nem is tudod felidézni, hogy a te kicsid is volt ekkora vagy talán még kisebb is. 

Anyukák véleménye rólunk

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

Sikerek, szakmai díjak

 • 9x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2018

  Büszkék vagyunk, hogy 9 díjból 8 az első helyezést jelenti!

 • 5x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.