Blog

Válassz minőségi babaruhát gyermekednek!

2021.06.10 11:37

Babaruha a legkisebbeknek

 

Amikor újszülöttek számára vásárolunk, csak minőségi babaruha jöhet számításba. Lehetőleg érzékenyebb bőrre is használható biopamutból készült tartós darabokat keressünk, amik bírják a gyakori mosást.

 

A csecsemőknek való babaruhákat eleve úgy tervezték meg, hogy könnyű legyen őket feladni. A nyaki vagy derékrészen lévő patentok segítségével a levétel is egyszerű. A sokszor féloldalas szabás segítségével az alsó rész anélkül is szabaddá tehető, hogy a karokat és a mellkast is le kellene csupaszítani. Ez főleg a hidegebb hónapokban jelent segítséget. 

 

Sokszor viszont épp az a baj, hogy hirtelen változik a hőmérséklet, és a babák ruhatárának alkalmazkodnia kell a körülményekhez. Amint beköszönt a jó idő, rövid trikókat, bodykat, pólókat, napozókat, rövid gatyókat és szoknyácskákat készítsünk elő, amikben a legmelegebb délután is kellemesen eltölthető. Az online világban szerencsére csak pár kattintás megvenni a szükséges ruhadarabokat. A méretek szerint csoportosított ruházati kollekciók áruházunkban könnyen kereshetőek.

 

Erre lesz szükséged az első hetekben

 

Szerezz be minimum 6-8 ujjatlan bodyt, amikre rugdalózót kisnadrágot, pólót és kardigánt is adhatsz, hogy a derékrész védve legyen. A teljes törzset védő ruhadarabnak strapabírónak kell lennie, mert ez érintkezik közvetlenül a bőrrel, a pelussal, így sokszor kell majd mosni. Kelleni fog 2-3 sapka, még a melegebb hónapokban is. A vékony pamut és a bélelt vastagabb évszaktól függően otthonra és sétákra is tökéletes. 

 

Pár zokni és harisnya is szükséges, hogy az időjárástól függően alá lehessen öltöztetni őket. Ezeknél fontos a rugalmasság, hogy a gumi ne szorítsa el a baba lábát, de azért ne is csússzon le.

 

Ezenkívül be kell szerezni néhány, derékban kényelmes nadrágot is. A hűvösebb időben meleg kabát vagy overál is kellhet, kocsicipővel kiegészítve. Télire puha talpú, bélelt kiscsizmát is ajánlott beszerezni, amiben hosszas babakocsizás során sem fáznak fel a kicsik. 

 

Mekkora babaruha méretet válassz?

 

A terhesgondozás során végzett ultrahangos vizsgálatok sokat segíthetnek a ruhavásárlási problémákon. A súlybecsléssel megjósolt méret irányadó lehet. Hacsak a baba nem korábban születik, a 3-3,5 kg súly és az 50 cm testhossz az átlagos. Vannak persze ennél jóval kisebb és nagyobb újszülöttek is. A babaruhák méretezése a babák testmagasságán alapul. Ruha webshopunkban a használtruha-kínálat mellett szép számmal találtok új ruhadarabokat is, amik közül az első időszakra 50-56-os méret ajánlott, de akár a koraszülött babáknak való 44-es méret is beszerezhető.

 

A méretezés hat centiméterenként növekszik, és mindig ajánlott a nagyobb méretet választani, úgyis belenőnek majd.

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket