Rólunk

Történetünk

A mottónk

Precíz, kedves és gyors kiszolgálás.

A minőségből semmi pénzért nem adunk le. Tudjuk, hogy anyukaként egyre kevesebb idő van a szükséges, kötelező feladatok ellátásra, ilyen a gyerekruha vásárlás is. Igyekszünk minél hatékonyabbak lenni, hogy a nálunk megspórolt időt a gyermekeddel tölthesd.

Ruhafalva két tulajdonosa Szakolcai Dorina és Szegedi Rita.

Ruhafalva


A kezdetek, 11 éves tapasztalat

 

2008. februárjában használt ruhákkal nyitottuk meg a vásárlók felé a Ruhafalva.hu-t, és az első perctől fogva nagy sikert arattunk Nem is csoda, hiszen a legelső webáruházak között voltunk, akkoriban még nem volt szokás online vásárolni, kiváltképp ruhát nem.

Ma 2019-et írunk és egy dolog nem változott azóta: lelkes tenniakarás annak érdekében, hogy a a piacon fellelhető legjobb kínálattal és nem mellesleg versenyképes árakkal szolgáljuk ki a vásárlóinkat. Mindig nagy gondot fordítottunk arra, hogy a webáruházban a termékeket könnyen és gyorsan lehessen megtalálni, mert tudjuk, hogy az időd értékes! Rengeteg vásárlónk van, aki ezt a folyamatot végigkövette :) Büszkék vagyunk arra, hogy több ezer törzsvásálónk van, aki még mindig tőlünk szerzi be a gyermek ruhatárát!


A sokszoros díjnyertes csapat

Javarészt anyukákból álló csapatunk van, ezért megfelelő szakértelemmel és tapasztalattal nyúlunk a ruhákhoz. Számos munkafeladaton megy keresztül 1-1 használt ruha, miután megérkezik hozzád: ruhák kiválogatása (Ruhafalva stílusba illő-e), minőségi ellenőrzése, mosása, vasalása, fotózása, lemérése, adatainak rögzítése, rendeléshez kigyűjtése, csomagolása.

Ruhafalva csapatA csapat, avagy a szupertagok :)

Anyukák véleménye rólunk

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

Sikereink számokban

 • 9x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2018

  Büszkék vagyunk, hogy 9 díjból 8 az első helyezést jelenti!

 • 5x
  Az év internetes kereskedője TOP10-es helyezés

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016

 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri. Nagyon büszkék vagyunk erre a díjra.