Rólunk

Történetünk

A mottónk

Precíz, kedves és gyors kiszolgálás.

A minőségből semmi pénzért nem adunk le. Tudjuk, hogy anyukaként egyre kevesebb idő van a szükséges, kötelező feladatok ellátásra, ilyen a gyerekruha vásárlás is. Igyekszünk minél hatékonyabbak lenni, hogy a nálunk megspórolt időt a gyermekeddel tölthesd.

Ruhafalva két tulajdonosa Szakolcai Dorina és Szegedi Rita.

Ruhafalva


A kezdetek, 15 éves tapasztalat

2008. februárjában használt ruhákkal nyitottuk meg a vásárlók felé a Ruhafalva.hu-t, és az első perctől fogva nagy sikert arattunk Nem is csoda, hiszen a legelső webáruházak között voltunk, akkoriban még nem volt szokás online vásárolni, kiváltképp ruhát nem.

Ma 2020-at írunk és egy dolog nem változott azóta: lelkes tenniakarás annak érdekében, hogy a a piacon fellelhető legjobb kínálattal és nem mellesleg versenyképes árakkal szolgáljuk ki a vásárlóinkat. Mindig nagy gondot fordítottunk arra, hogy a webáruházban a termékeket könnyen és gyorsan lehessen megtalálni, mert tudjuk, hogy az időd értékes! Rengeteg vásárlónk van, aki ezt a folyamatot végigkövette :) Büszkék vagyunk arra, hogy több ezer törzsvásálónk van, aki még mindig tőlünk szerzi be a gyermek ruhatárát!


A sokszoros díjnyertes csapat

Javarészt anyukákból álló csapatunk van, ezért megfelelő szakértelemmel és tapasztalattal nyúlunk a ruhákhoz. Számos munkafeladaton megy keresztül 1-1 használt ruha, mielőtt megérkezik hozzád: ruhák kiválogatása (Ruhafalva stílusba illő-e), minőségi ellenőrzése, mosása, vasalása, fotózása, lemérése, adatainak rögzítése, rendeléshez kigyűjtése, csomagolása.

Ruhafalva csapatA csapat, avagy a szupertagok :)


Magdi az ügyfélszolgálaton, számlázáson dolgozik, bármit kérdezhetsz tőle, mindenben kedvesen segít.


Gabival ügyfélszolgálaton, e-mailen szoktál beszélni. Minden tud Ruhafalváról :)


Viki válogatja és rögzíti a ruhák adatait, sokszor a rendelésedet is Ő állítja össze.


Ági a humorbombánk, rendeléseket és a visszaküldéseket intézi.Kriszti biztosítja a gyönyörűen vasalt ruhákat és sokszor segít a rendelések összeállításán is.


A mosolygós Esztink figyel arra, hogy minden termék bekerüljön a csomagodba.


Zita szemén keresztül láthatod Ruhafalva gyönyörű termékeit. Videókat is Ő szokott készíteni!

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  Foglalási funkció


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket