Visszaküldés és elállás

Elállás és visszaküldés

Amennyiben a csomagot kézhez kaptad, és a tartalmát átnézve úgy ítéled meg, hogy szeretnél valamit visszaküldeni, akkor azt a webáruházon keresztül a Profilodban, a megrendelésedben tudod kezdeményezni. Amennyiben nem regisztrálva adtál le rendelést, akkor az adott megrendelés visszaigazoló email végén lévő linkre kattintva indíthatod el a folyamatot.
Fontos! A visszaküldést a rendelés kézhez vétele után 14 napon belül jelezd felénk!

Visszaküldés lépései a webáruházban:
1.) Lépj be és a Profilodba és keresd ki a megrendelést (csak teljesített megrendelésből tudsz visszaküldeni).
2.) Válaszd ki a visszaküldendő termékeket és jelöld meg
3.) Válaszd ki termékenként a visszaküldés okát (megjegyzésmezőben tudsz üzenetet hagyni)
4.) Válassz visszaküldési módot
5.) Válaszd ki milyen módon szeretnéd a visszaküldött termék vételárát megkapni.
6.) Visszaküldés kezdeményezése gomb aktiválása után történik meg a visszaküldés rögzítése.

A visszaküldésről az információkat megkapjuk, nem szükséges külön e-mailben jelezned felénk.
A visszaküldés folyamatáról, előrehaladásáról e-mailben küldünk tájékoztatást, nyomonkövetheted éppen hol tart a visszaküldés feldolgozása.

Visszaküldési címünk:

RF-TEAM Kft.
1225 Budapest Tétényliget u 8.

Visszaküldés esetén a szállítás költsége Téged terhel. A portósan (utánvéttel) küldött illetve "postán maradó" jelzéssel ellátott csomagokat nem áll módunkban átvenni.

A visszaküldés lépései Foxposton csomagautomatán keresztül:

Visszaküldés előtt regisztrálj vagy lépj be meglévő Foxpost fiókodba (FoxReturnRegisztráció >>>), válaszd ki, hogy tőlünk kaptál csomagot, majd a rendszertől kapott kóddal tudod kinyitni az automatát.

A visszaküldés díja 999 Ft.

Bővebb információt a visszaküldés menetéről itt olvashatsz >>>

FoxReturnAz elállásra vonatkozó részletes tudnivalókat, megfelelő jogszabályokat az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) dokumentumban olvashatod el. Kattints ide >


Elállási nyilatkozat minta

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  Foglalási funkció


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket