Visszaküldés és elállás

Elállás és visszaküldés

Amennyiben a csomagot kézhez kaptad, és a tartalmát átnézve úgy ítéled meg, hogy szeretnél valamit visszaküldeni, akkor azt a webáruházon keresztül a Profilodban (ÚJ!), a megrendelésedben tudod kezdeményezni. Amennyiben nem regisztrálva adtál le rendelést, akkor az adott megrendelés visszaigazoló email végén lévő linkre kattintva indíthatod el a folyamatot.

Visszaküldés lépései a webáruházban:
1.) Lépj be és a Profilodba és keresd ki a megrendelést (csak teljesített megrendelésből tudsz visszaküldeni).
2.) Válaszd ki a visszaküldendő termékeket és jelöld meg
3.) Válaszd ki termékenként a visszaküldés okát (megjegyzésmezőben tudsz üzenetet hagyni)
4.) Válassz visszaküldési módot
5.) Válaszd ki milyen módon szeretnéd a visszaküldött termék vételárát megkapni.
6.) Visszaküldés kezdeményezése gomb aktiválása után történik meg a visszaküldés rögzítése.

A visszaküldésről az információkat megkapjuk, nem szükséges külön e-mailben jelezned felénk.
A visszaküldés folyamatáról, előrehaladásáról e-mailben küldünk tájékoztatást, nyomonkövetheted éppen hol tart a visszaküldés feldolgozása.

Visszaküldési címünk:

RF-TEAM Kft.
1225 Budapest Tétényliget u 8.

Visszaküldés esetén a szállítás költsége Téged terhel. A portósan (utánvéttel) küldött illetve "postán maradó" jelzéssel ellátott csomagokat nem áll módunkban átvenni.

Az elállásra vonatkozó részletes tudnivalókat, megfelelő jogszabályokat az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) dokumentumban olvashatod el. Kattints ide >


Elállási nyilatkozat minta

Anyukák véleménye rólunk

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

Sikereink számokban

 • 9x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2018

  Büszkék vagyunk, hogy 9 díjból 8 az első helyezést jelenti!

 • 5x
  Az év internetes kereskedője TOP10-es helyezés

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016

 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri. Nagyon büszkék vagyunk erre a díjra.