Blog

Gumicsizma télen-nyáron!

2022.02.01 15:23

A divatos gumicsizma

Míg régen a gumicsizma leginkább a gazdák, a tanyán élő emberek viselete volt, ma már mindenki hordja. Nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek körében is egyre divatosabb ez a fajta lábbeli. Azért annyira kedvelt, mert praktikus: könnyed, rugalmas, ugyanakkor jó vízálló képessége miatt nem ázik át.

Nekünk, felnőtteknek már van tapasztalatunk arról, milyen, ha vizes lesz a zoknink a cipőben, ha egész nap át van fagyva a lábunk. Nem kellemes érzés! Mi a pocsolyákat ki akarjuk kerülni, a latyakos időt nem szeretjük. Nem így a gyerekek! Számukra nincs is annál nagyobb öröm, mint az esőben sétálni, beleugrani a tócsákba és a szűz hóban taposni. A gumicsizmát épp az ilyen helyzetekre kínálják a gyártók!

Nálunk is találsz divatos gumicsizmákat: a Cipő típus menüben keresd ezeket a termékeket!

A Demar gumicsizma a legmenőbb

A gumicsizmák az idők folyamán tehát divatossá váltak, hétköznapi viseletként is nyugodt szívvel hordhatják a felnőttek is. A gyerek gumicsizmákat is igyekeznek színessé, egyedivé varázsolni a gyártók, hogy minél nagyobb örömmel bújjanak bele a kicsik.

A mai gumicsizmák már nem hasonlítanak a régi, gyerekkorunkból ismert verziókhoz. A gyártók egyre modernebb anyagokból készítik őket egyre szebb kivitelben. 

Minőségét, kinézetét tekintve szerintünk a Demar gumicsizma a legmenőbb, nálunk ezt megtalálod! Webáruházunkban külön a cipőgyártók alapján is szűkítheted a keresést. Gyerek gumicsizmák 20-as mérettől kezdve egészen 37-es méretig kaphatók. 

A Demar gumicsizma népszerűségének oka a rajta elhelyezkedő minta: többek között unikornisos, zsiráfos, nyuszis, kacsás, autós, motoros és krokodilos csizmát is találsz nálunk, attól függően, hogy kisfiúnak vagy kislánynak keresed.

Az egyszínű gumicsizmák anyagukban verhetetlenek: pillekönnyű EVA habból készülnek, ráadásul ezek is béleltek.

Mi alapján válasszunk gumicsizmát?

Természetesen, ahogy más cipők esetében is, a méret és a gyerek neme az elsődleges szempont az új csizma keresésekor. Ugyanakkor mivel többféle gumicsizma kapható nálunk is, vizsgáljuk meg, melyiket milyen évszakra ajánlják!

A bélelt gumicsizma nagyszerű találmány, hiszen így télen is van olyan cipő, mely nem ázik be. Szabadon lehet benne ugrálni, hógolyózni, taposni a hóban, sárban! A polár belsejű csizma melegen tartja a lábat. 

Praktikussága továbbá abban rejlik, hogy a bélés ki is vehető! Nyáron enélkül kell használni a lábbelit, így nem kell minden évszakra külön vízálló, magas szárú cipőt vennünk. A textília 40 fokon mosható, így a csizma tisztán tartása is egyszerű. A talpat és a szárat pedig nedves ruhával érdemes áttörölni a használat után, és így elrakni a szekrénybe.

Mire figyeljünk még a gumicsizma kiválasztásakor?

A kicsik valóban szeretnek minden pocsolyába belelépni és az esőben kint játszani. Ha túl eláll a csizma szára, félő, hogy belefolyik a víz. Az a jó, ha megkötő is van a lábbelin, amivel szűkíthetjük a csizmaszárat. A Demar gyártó MAMMUT hótaposói pont ilyenek. A bordázott talp miatt is mondhatjuk, hogy teljesen biztonságosan használhatók télen is: nem fognak benne elcsúszni a gyerekek a jeges úton sem. Akár -30 fokban is felvehetők, jól melegítenek, s nagyon divatosak.

A bélelt, figurás, mintás Demar gumicsizmák tavaszi-őszi viseletek. Nyáron a textilbelső nélkül kell őket hordani!

Ha bármilyen kérdésed van a gumicsizmákkal, cipőkkel kapcsolatban, keress minket elérhetőségeink egyikén, szívesen segítünk dönteni!

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket