Blog

Legyen (végre) hó! Elő a Jégvarázs motívumos pólókkal!

2020.02.04 10:27

A Disney ismét klasszikust alkotott - Jégvarázsos pólók és további termékek

 

Az első rész példátlan sikere ösztönzőleg hatott a stúdióra, mikor hat év után a folytatás mellett döntöttek. Ebben nyilván szerepe volt annak is, hogy a film több mint egymilliárd dollár bevételt hozott a Disneynek. Nem beszélve az elmúlt években eladott Jégvarázs mintás ruhák és játékok utáni felfoghatatlan összegű profitról. Elzás pólók, zoknik, Annás hátizsákok, tolltartók, ágyneműk, most pedig majd Svennel vagy Olaffal díszített bögrék, hajcsatok, fürdőruhák vagy cipők biztosítják a márkanév túlélését. Pár évig ismét Jégvarázs őrület lesz.

 

A lányos anyukák az első részt legalább tízszer látták, a lányok még többször, vagy a főcímdalt valószínűleg rongyosra hallgatták már a YouTube-on és kívülről fújják a szöveget. Azt kell, hogy mondjam, ez a mese tényleg minden elismerést megérdemel, amit megkapott. A második rész mély mondanivalója a klímaváltozást is érinti, de az első rész is sokat tanít a gyerekeknek a családról, önbizalomról, önfeláldozásról és a testvéri szeretetről.

 

Fiúknak is ajánlott?

 

Elza, Arendelle királynője, a különös varázserővel rendelkező főhős és húga, Anna példaképek a mai korosztály számára. Végül mindketten beteljesítik a végzetüket, közös megpróbáltatásokat követően közelebb hozzák egymáshoz az emberek és a természet világát. Nézzétek meg, ha még nem láttátok! Használjátok ki az alkalmat és beszélgessetek el a film mondanivalójáról a gyerekekkel. Egy közös délutánt megér, hogy számukra ismerős környezetbe helyezkedve át tudják élni a felmerülő kérdések ideális megoldását. 

 

És ne gondoljátok, hogy ez a mese csak a lányok kedvence, a fiúkkal is működik. A fiú szereplőket ábrázoló termékek a kisfiúk körében is kedveltek. Gondoljunk csak Kristoffra, Svenre, Kristoff rénszarvasára és természetesen Olafra, az érzelgős hóemberre, akit Elza varázslata hozott létre, és a második részben igencsak rájár a rúd szegényre. Ezek a kedves szereplők ugyanolyan népszerűek a fiúk körében, mint az ősz tincses Anna paróka farsang tájékán a lányok között.

 

Mit adott a világnak a Jégvarázs?

 

A Disney a Jégvarázs franchise-zal maradandó dolgot alkotott egy egész korosztálynak, amire kevés példa van. A gyermekközösség egyöntetű véleménye szerint a második rész sokkal jobb, mint az első. És ha így van, biztosak lehetünk benne, hogy az ebből merített jeleneteket és figurákat ábrázoló termékek továbbra is nagy sikert aratnak majd a gyerekek között.

 

Az átfordítható flitteres vagy tüll pólók mellett igazi különlegesség a sötétben fluoreszkáló matricával díszített, puha, pamut Jégvarázs póló. A Ruhafalva oldalára számtalan Frozenből ihletett ruházati terméket és kiegészítőt töltöttünk fel. Fürdőruhák, köntösök, alsóruházat kicsikre és még kisebbekre, pizsamák és alkalmi ruhák egyaránt keresik gazdájukat. 

 

Ne feledjétek, hogy áruházunk díjnyertes, ügyfélközpontú felépítésének köszönhetően továbbra is minden termékünk pontos méretvételi adatai, az összes szállítási és fizetési feltétel egy helyen található meg a terméklap alján, így soha nem marad bennetek kérdés vagy kétely, hogy jó helyen jártok nálunk. Válogassatok kedvetekre!

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket