Blog

A pörgős szoknya minden kislány álma

2021.03.10 08:48

A szoknya akkor menő, ha pörgős

 

A mesék a gyerekek ízlésére is nagy hatással vannak. A mesehős Disney-hercegnők ruhája különleges számukra. Az ellenállhatatlan, fényes szaténból készült, bővülő szabású szoknyákat a mesékben csipkeborítás fedi. A mindig elegáns hercegnők ruhája legalább háromrétegű, tüllel és masnikkal, húzásokkal díszített. A dúsan rétegezett anyag harang formában omlik le a földig. Persze ezzel a fazonnal manapság már csak ünnepi viseletként találkozhatunk a mindennapokban, de akkor viszont annál nagyobb örömmel viselik az ilyen ruhákat a gyermekeink is. 

 

Ha ehhez hasonlókkal nem is találkozhatnak, a kislányoknak már egy egyszerű kör vagy rakott szoknyát viselni is öröm. Ez egy egészen könnyen elkészíthető ruhadarab, amit az ügyes kezű anyukák és nagymamák maguk is megalkothatnak változatos anyagokból. Egy pólóval egybevarrva is készíthetnek belőle nyári ruhát. A dupla rétegű csillámló tüllszoknya egy hozzá illő mintás alsószoknyával kiegészítve igazán bájos újrahasznosítása a kinőtt ruhadaraboknak.

 

Pörgős szoknya néptánchoz

 

A meséken kívül a néptánc is növeli a pörgős szoknyák csáberejét. Ez a mozgásforma sok oviban választható és a kékfestő mintájú vagy a gyönyörű madeira csipkével díszített néptáncos szoknya alapdarabnak számít. A természetes anyagból készült szoknyák legalább térd alá érnek, bőségük több méteres, ezért csuda pörgősek. Nem is véletlen, hogy a kislányok odavannak értük. 

 

A virágmintás pamutvászon néptáncos szoknyára két sor fehér farkasfogminta szokott kerülni díszítésképp. A táncos szoknyák derékrésze ráncolt, és szalaggal körbetekerve vagy gumival, gombbal szabályozva több évig is viselhetik a lányok.

 

A tüllszoknya menő

 

A pörgős szoknya idővel kikopik a nagyobb lányok kedvencei közül, a tüll azonban még a fiúsabb lányoknál is dobogós marad. Színtől és fazontól függően különleges hangulatú ruhákhoz is felvehetik a tütüt és a bővebb fazont is. Elég hozzá egy cicanadrág vagy egy harisnya. Ha farsangra vagy halloweenre választjátok, keressetek magatoknak áruházunkban egy mókás vagy épp dermesztő, fekete jelmezt és kiegészítőket. Ha viszont visszafogottabb megjelenésre vágytok, viselhettek pasztellszínű tüllt is, aminél nincs is cukibb. 

 

Sőt, még anya-lánya viselet is elképzelhető ebből a gumis derekú fazonból, ami akár egy páros fotózáson is megállja a helyét. A gyerekek balerinaként piruettezhetnek, vagy akár hercegnőként pukedlizhetnek benne, jól fogják érezni magukat benne. Ha kíváncsi vagy áruházunk szoknyakínálatára, keress fel bennünket heti rendszerességgel.

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket