Blog

Megérkezett Sam, a kedvenc tűzoltónk

2020.06.05 14:40

A tévécsatornák is tudják, hogy a tűzoltó figurák kedvenc szereplők, és a képernyő elé tudják szögezni a gyerekeket. A tűzoltók élete egy cseppet sem unalmas. Életet és értékeket mentenek nap mint nap, folyamatosan válogatott veszélyekkel küzdenek meg. Még a macskákat is képesek lehozni a magas fákról.

 

Sam, a bátor tűzoltó

 

A brit királyi tévé, a BBC világhírű tűzoltós sorozata Samről, a tűzoltóparancsnokról szól. A rengeteg izgalmat tartogató animációs mese 1987 óta szórakoztatja a gyerekeket világszerte. Hőse Tűzoltó Sam, akinek minden napja azzal telik, hogy ismerőseit menti a legkülönfélébb veszélyekből, de ő az az igazi elhivatott fajta, aki sosem panaszkodik.

 

A sorozat a való életből merít a gyerekekre leselkedő veszélyekből, így a kicsik tanulhatnak is Sam intelmeiből. A sorozat bajkeverője Norman Price, a szemüveges okostojás, aki a legtöbb galibát okozza. A szófogadatlan vadóc általában fennakad egy magas fán vagy sziklán, vagy bennragad egy földalatti barlangban, ezért valaki mindig a higgadt és leleményes Samet hívja segítségül. A bátor tűzoltó minden vészhelyzetben feltalálja magát, és barátaival segítséget nyújt a szorult helyzetbe kerülteknek. A sorozat kitartó követésével a fiúk tűzoltó rajongókká válnak és talán egy kicsit óvatosabbakká is.

 

Nem csak a fiúk kedvence

 

Penny Morris a tűzoltóság egyetlen női tagja, ügyes szerelő. Ötletei gyakran szokatlanok és ellentétesek a férfi kollégák javaslataival, de legtöbbször mégis neki lesz igaza. Ez a lányok számára is érdekessé és kedveltté teszi a sorozatot, mert bebizonyítja, hogy manapság az egyenruha valóban egyenlőséget jelent mindenki előtt.

 

A sorozat töretlen sikerére a marketingesek is felfigyeltek. Ahogy minden híres márkanév esetén, a játék- és ruhagyártók kaptak az alkalmon, és több termékükre elhelyezték a sorozat jelképét, Samet a tűzoltóság járgányaival. A meséből megismert figurák és járművek, valamint a tűzoltóság ikonikus jelképei, mint a csákány, védősisak a ruhákon és játékokon is visszaköszönnek.

 

Pontgyűjtésre fel!

 

Webáruházunk kínálatában is találtok pár kedves ruhadarabot. Ha a kisfiad mesehősös álomra vágyik, lepd meg egy Samet ábrázoló pizsamával vagy alsónadrággal.

 

A nyár beköszöntével gondolj az UV-védelemre, és védd a bőrét Sammel díszített rugalmas strandfelsővel. A szörf felső anyaga 50+UPF napvédelemmel bír, ami megfelel az érzékeny bőr legmagasabb fokú védelmét biztosító naptejek védőhatásának, kemikáliák nélkül. Ez a fényvédelem költséghatékonyabb és egészségesebb alternatívája.

 

Válogass kedvedre ajánlataink közül és ne feledd, hűségedet továbbra is díjazzuk! Vásárlásaid akár 10%-át is visszakaphatod levásárolható pontok formájában. A beváltható termékek körét folyamatosan frissítjük. Nincs más teendőd, mint regisztrálni a vásárlás előtt.

 

A kedvezményre jogosító kuponoknak nincs lejárati idejük, bármeddig gyűjtheted és beválthatod őket.

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket