Blog

Miért nagy kedvenc az állatos mamusz?

2022.04.27 10:15

A mamusz funkciója

A mamusz a kisgyermekek egyik kedvenc lábbelije, nagyon szívesen hordják. A bolyhos, prémes, meleg felsőrész és bélés mindig valamilyen textilből készül, leginkább polár anyagból. A talp lehet gumi vagy műbőr, de mindenképp úgy gyártják, hogy a picik ne csússzanak el benne.

A mamusz benti cipőként használatos, az utcán nem ezt viselik a gyerkőcök. A kinézet, szabás miatt is csak otthonra való ez a lábbeli, főleg az állatos mamusz, mely nagyon közkedvelt. 

Többféle változata is van, a legjobbak a magasabb szárú darabok, melyekbe azért könnyű belebújni.

Főleg télen jutnak szerephez, de valójában ősztől tavaszig szükség lehet rájuk a lakásban: jól melegítik a lábat, védenek a felfázástól, megfázástól.

Nálunk is beszerezheted ezt a kedves kis házi cipőt: a Cipő típus menüben kattints a mamusz ikonra!

Az állatos mamusz

A mamuszoknak sok fajtája van, csoportosíthatjuk őket a szár hossza szerint vagy a minta szerint is. Felnőttek nagyon kedvelik az egyszínű, a kockás vagy a téli mintákkal ellátott változatokat, de a gyerekek biztosan az állatos mamuszt fogják választani. 

Nem véletlen, hogy a gyártók úgy tervezték meg ezeket a benti cipőket, hogy valamilyen állatot formáljanak! Hiszen ezek prémes, bolyhos, szőrös anyaga önkéntelenül is egy kis állatkát idéz fel bennünk, amit szívesen megsimogatnánk. Köztudott, hogy a testi érintés, a szoros összebújás mennyire megnyugtató a kisgyerekeknek. A meleg, puha anyagú lábbelik éppen ezért olyan vonzóak a számukra: a biztonságot, a bizalmat, a nyugalmat jelképezik.

Az állatos mamusz népszerűsége ebben rejlik tehát: a polár anyag nyújtotta melegség és selymesség, valamint a kis állatka vidám arca jó érzést kelt a gyermekekben.

A legnépszerűbb állatos mamuszok

Vannak tipikus állatok, melyek különösen fontosak a gyerkőcök számára: ilyen a nyuszi, a kutya, a cica vagy az egérke. Ezek a minták megjelennek a nálunk kapható állatos mamuszokon is. 

Ha szétnézel kínálatunkban, láthatod, hogy egészen picikre valók is beszerezhetők tőlünk, de óvodások és kisiskolások számára is találtok nálunk állatos mamuszt.

A megfelelő méret kiválasztásához mérjétek le a gyerek belső talphosszát! Ehhez segítségképpen érdemes elolvasni a vásárlásról való tudnivalókat a Ruhafalva főoldalán!

Bár a mamuszt elsősorban a kislányok viselik, kisfiúkra való állatos modellek is vannak, ezek sötétebb színben kaphatók. Nagyon kedvelt például a dinós kivitel. A rózsaszín nyuszis, cicás változatokat a kis hercegnőknek ajánljuk, akik még ezekben a házi papucsokban is csodaszépen mutatnak.

Fontos tudnivalók az állatos mamuszokról

Gyerekcipő kínálatunkban Civil, Katamino és Yo márkájú darabokat találtok. A márkanévre keresve láthatjátok, milyen egyéb lábbeliket kínálnak még: flip-flop, strandpapucs, prémes papucs, zoknicipő, babacipő, bőrtalpú zokni. Ezek többsége is benti használatra való.

A járni tanuló babáknak ideális választás lehet az állatos zoknicipő, illetve bőrtalpú zokni. Ezeken is megtalálhatók a bájos állatkák motívumai: a szemek, a bajusz, az orr és a száj. A fülek gyakran a zokni szárán kapnak helyet 3D-ben, még vonzóbbá téve a cipőcskéket. Itt is legnépszerűbbek a következők: maci, nyuszi, cica, egér, de a Yo termékein egzotikus állatok is megjelennek, mint a koala, zebra, pingvin vagy panda.

Állatos mamuszból is bőséges tehát nálunk a választék! Díjnyertes webáruházunk ezért is olyan népszerű a vásárlók körében!

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket