Blog

Hasznos nyári darabok - neoprén gyerekruha

2020.08.08 08:38

Neoprén gyerekruha a legkisebbeknek

 

A neoprén a bőrre tapadva bent tart egy vékony réteg vizet a bőr és a ruha között, ehhez azonban fontos a megfelelő méretválasztás. Ha a ruha túl bő, a víz kimossa a felmelegített vizet, és elvész a melegítő hatás. A szoros illeszkedés a nyakon is elvárás, mivel ez a vízbetörés leggyakoribb helye. Nemcsak egész öltözékek gyártására használják a neoprént, számtalan kiegészítő is készül belőle, mint úszósapka, kesztyű vagy cipő, ami számtalan helyzetben teszi hasznossá.

 

A neoprén anyagot nemcsak a sportolók használják. A nyári melegben a vízben pancsoló kisgyerekeknek is kitűnő választás. Anyagösszetétele megvédi őket a nap káros UV-sugárzásától. Napvédelme 50 faktor, ami vetekszik a legerősebb kémiai fényvédő krémek hatékonyságával, mégsem éri a bőrt káros kemikália.

 

Ha szeretnéd elkerülni az ismeretlen hatású összetevőket, használj inkább fizikai védelmet a kémiai helyett. A víziruha melegen is tartja őket bármilyen vízparti tevékenység esetén. A rugalmas anyag alkalmazkodik a gyerekek nagy mozgásigényéhez. 

 

Vízicipő, szörfruha, indulunk a partra!

 

Attól függően, hol megyünk víz közelébe, a neoprén anyag több módon is segítségünkre lehet. Természetes vizek közelében, főleg sziklás, köves part esetén használjunk neoprén anyagból készült vízicipőt. A mesehősös mintákkal készült cipellő bordázott talpa megvédi a gyerekek apró lábát a szúrós köveken való séta közben vagy a víz alatti sérülésektől, és csúszásveszély ellen is hatásos.

 

A neoprén anyag az újszülöttek fürdőpelusának alapanyagaként is népszerű, mivel 1-2 mm vastag anyaga bent tartja, amit bent kell. A pár hónapos csecsemők esetén népszerű babaúszásra neoprén fürdődresszt is vásárolhatunk. Az ebből az anyagból készült fürdőruhák különlegessége, hogy a fel- és levételt az alján és az oldalán elhelyezett tépőzárak segítik.

 

A hosszabb fazonú rövidnadrág-pólószettek vagy az egyrészes szörfruhák, strandoverálok ugyanezen okból kifolyólag elöl vagy hátul cipzáros kivitelben készülnek, ami megkönnyíti az átöltözést. A cipzárnak köszönhetően a ruha szélesre nyitható, ezért a hosszabb ujjú fazonokat is könnyű felvenni. A sznorkelezés, SUP-ozás, kajakozás alatt a neoprén habszivacs anyaga takarja a felsőtestet és a vállakat, így biztos nem kell naptejet használni. Ha kíváncsi vagy kínálatunkra, nézz szét az oldalunkon!

 

A neoprén a tengeri környezetnek is ellenáll, klóros vízben viszont sérülékeny, ezért használat után tiszta vízben öblítsd ki, hogy sokáig használható maradjon!

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket