Blog

Az unikornismintás ruhákkal nem foghatsz mellé

2021.03.11 07:49

Egyszarvúak mindenhol

 

A gyönyörű, fehér ló képében megjelenő unikornis csavart szarva varázserővel bír. A mitikus állat szarvának érintése gyógyító hatású. Kecses alakja a fényt és tisztaságot testesíti meg, ezért évtizedek óta jóságos szereplője számtalan mesének és könyvnek. Abszolút pozitív szereplő, aki segít kihozni minden szereplőből a legjobbat. Alakja generációról generációra kedves, nem is csoda, hogy az unikornisminta minden kis- és nagylányt levesz a lábáról.

 

Nincs olyan ruhakategória, amit ne lehetne unikornissal kívánatosabbá és divatosabbá tenni. A lóalak homloka közepén lévő hosszú, hegyes szarv általában színes és csillámokkal díszített. Minél díszesebb a szarv, annál jobb. Remekül lehet ezt a formát hangsúlyozni 3D alakú díszítéssel pólókon, pulóvereken is.

 

Nem is kérdéses, hogy az egyszarvú a lányok időtlen kedvence. Nem véletlen az sem, hogy az unikornisok a játékok és főleg a pihe-puha plüssök között is ennyire népszerűek. Ebből kiindulva, ha bármilyen ruhát ezekhez hasonló szőrös anyaggal keverünk, nem foghatunk mellé. 

 

Unikornismintás ruhák a Ruhafalvától

 

Az egyszarvú állatka mintájával gyönyörű, pihe-puha plüssös ruhadarabok készülnek. A kapucnis otthoni overálon a szarv tépőzárral helyezhető kívánság szerint a helyére, és mosáshoz eltávolítható. Aki ezt a szerelést magára ölti, teljesen átalakulhat unikornissá, és közben a praktikus egyberészes ruha melegen is tartja, nem engedi kicsúszni a derékrészt.

 

Vannak csillámokkal és flitterekkel díszített unikornismintás ruhák is, de még a zokni- és cipőkínálatban is találhatunk ezzel a figurával díszített darabokat.

 

Papucsok, szandálok és félcipők, valamint a téli bakancsok is részei lehetnek az unikornisos univerzumnak. Az ilyen darabokra a gyerekek a tapasztalatok szerint jobban vigyáznak, mert szeretnék sokáig hordani és használni őket. Az otthoni szabadidőruhák és pizsamák mellett kabátokon és az utcai viseletként hordott ruhákon, pólókon és pulcsikon is gyakran megjelenik ez a díszítés, sőt a kiegészítőkön is népszerű az egyszarvúminta. 

 

Válassz minőségi gyerekruhát elérhető áron

 

Ezek az álomkivitelű egyszarvúak a csillámló szarvukkal és puha sörényükkel bármilyen darabon hű kísérői a rajongóiknak. Webáruházunk lelkes csapata összegyűjtötte nektek a legjobb tematikus ruházati kollekciót, amit minden igazi pónirajongó magáénak érezhet.

 

Ne hagyjátok ki legfrissebb akcióinkat! Készleteink rohamosan fogynak. Nézzetek be még ma, és csapjatok le a legjobb ajánlatokra, mielőtt más tenné meg helyettetek.

 

A kisebb-nagyobb, puha táskák mellett sapkák és kesztyűk is magukon viselhetik az unikornisok megszokott ló ábrázolását. Az egyszarvúval különlegessé és szórakoztatóvá tehetitek a hétköznapokat. Az unikornisos ruhadarabok mellett az iskolai holmikon és a fejlesztőfüzeteken is megtaláljátok ezt a kedves szimbólumot.

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket