Blog

A Geox gyerekcipő jó tulajdonságai

2022.05.24 20:59

A Geox márka története

A Geox cipők kitalálója Mario Moretti Polegato olasz üzletember. A történet szerint, mikor 1992-ben Nevadában járt a családi borászatuk népszerűsítése miatt, tornacipőben ment el futni a sivatagban. Ám ott olyan forróság volt, hogy a lába nagyon leizzadt, ezért egy hirtelen ötlettől vezérelve a bicskájával apró lyukakat fúrt a cipője talpába. 

Később, hazaérve megtervezte e lyukacsos talpú cipőt, mely elvezeti a lábbeli belsejéből a nedvességet. Ennek eredményeképpen 1995-ben hozta létre a Geox nevű márkát. A név a görög Geo, azaz föld szóból származik, az X pedig az innovációra, a technikai újításokra utal.

Először csak Olaszországban forgalmazták a lélegző cipőket, később Európa többi országában is, majd Amerikában is megjelentek, ma pedig már a Távol-Keleten is rohamosan terjeszkednek.

A Geox cipők ismertsége tehát egyre ível felfelé: s ma már nemcsak felnőttek számára készülnek a márkás lábbelik, a Geox gyerekcipők kínálata is növekszik. Itt, a Ruhafalván is sokféle típus kapható belőlük.

A Geox gyerekcipő népszerűségének oka

A gyerekcipőgyártók mindig nagyon odafigyelnek arra, hogy minőségi, megbízható lábbeliket dobjanak piacra, hiszen a gyermekek esetében különösen fontos, hogy az alapvető szempontoknak megfeleljenek. Ezek többek között a következők: vízhatlanság, légáteresztő képesség, kényelem, divat, tartósság.

A Geox gyerekcipőkre ez mind jellemző! A legmegbízhatóbb márkák egyike az olasz Geox, cipőik alapos tervezéssel, a praktikusság és az esztétikum figyelembevételével készültek. Ezek pedig nagyban befolyásolják a gyerekcipő kiválasztását, ahogy korábbi cikkünkben is írtuk.

A lélegző cipők - ahogy az emberek nevezik őket - legjobb tulajdonsága, hogy nem izzad bennük a láb. Egy speciális megoldásnak köszönhetően a talpon keresztül a kis lyukakon távozik a nedvesség, így a Geox gyerekcipők ideálisak benti használathoz, sportoláshoz, de hétköznapi viseletnek is.

Geox szandál - a legkényelmesebb nyári lábbeli

Nyárra is válassz gyermekednek Geox gyerekcipőt! A nyitott orrú, sportos kinézetű szandálokban egész nap kényelmesen játszhat a gyerkőc, nem fog beleizzadni a lába. A cipő a márkára jellemző lélegző talpnak köszönhetően tökéletes szellőzést garantál.

Kisfiúk és kislányok számára is elérhetők a Geox márkájú lábbelik. A szandálok tépőzárasak, a korosztály igényeinek megfelelően. Könnyen felvehetők. 

A Geox gyerekcipők mindegyike nagyon kényelmes: a szandálok esetében a pánt párnázott, puha, így nem dörzsöli ki a gyerekek bokáját. Ugyanakkor rendkívül jól tartják a lábat, mindenféle tevékenységhez ajánlottak. Talpuk rugalmas, hajlékony gumi, és persze a márkára jellemzően lyukacsosak.

További Geox gyerekcipők a Ruhafalván

Díjnyertes webáruházunk az új és használt ruhák mellett cipőket is kínál nagy választékban. A Geox gyerekcipő az egyik legjobb választás, ha megbízható lábbelit keresel gyermekednek. Nálunk a szandálok mellett fűzős és tépőzáras sportcipők is elérhetők. Fontos kiemelnünk, hogy ezek a cipők vízállóak, alulról sem áznak be a speciális membránrétegnek köszönhetően.

A cipővásárlással kapcsolatos információk elérhetők a Tudnivalók között. Itt megtalálod kérdéseidre a választ a cipők méretezésével, foglalásával, netán visszacserélésével kapcsolatban. Ha mégsem, keress minket elérhetőségeink egyikén, és szívesen segítünk!

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket