Blog

Ismerd meg Pókembert!

2021.02.17 11:23

A Marvel legismertebb képregényhőse

A kamasz hős személyiségfejlődésének részletes bemutatása révén története mérföldkő a képregény-történelemben. Míg ereje feltérképezése során kivételes képességeit és gyorsaságát először még öncélúan használta, később elhatározza, hogy hősként váltja meg a világot. Amikor ugyanis hibát követ el és ezzel közvetetten szeretett bácsikája halálát okozza, ráébred arra, hogy ereje micsoda felelősséggel is jár.

A pókcsípés következtében Peter olyan szuperképességre tett szert, mint az emberfeletti erő és hihetetlen gyorsaság. Pókhálóvetője segítségével képes messzire lendülni, az úgynevezett „pókösztön” révén pedig tudatalatti veszélyérző képessége is kialakult. Ha veszélyt érez, a csuklója belső oldalán lévő mirigyekkel képes pókfonalat kiválasztani.

Csodálatos Pókember ruhájában járja a várost, és nem fél használni a különleges pókfonállövedék-készletet a bűn elleni harca során. 


Pókember a Ruhafalvánál

A kisfiúk előszeretettel utánozzák a mesehősöket. Pókember áll talán a legközelebb hozzájuk. Emiatt népszerűek oviskortól kezdődően azok a ruhadarabok, táskák és lábbelik, amik magukon viselik a példaképre utaló képi világot. Egy pókemberes sapka, aminek a szeme kivágott, egy utazó- vagy hátitáska, amin a hálót vető főhős látható mindig megnyerő ebben a korosztályban. A Ruhafalvánál külön kategóriában találjátok meg alsótól a felsőruházatig a Pókemberre jellemző két alapszín szerinti ruhákat és kiegészítő termékeket.

Nem csak a hős alakját, hanem egyes testrészeit vagy mozdulatait ábrázoló képek is rá utalók lehetnek. Papucstól a pizsamáig, zoknitól a fürdőponcsóig széles a választék a hangsúlyos és a visszafogottabb mesehősös termékekig. Ha nem szeretnél teljes alakos Pókemberes kabátot vagy pulcsit, választhatsz a sorozatra utaló apróbb jelképeket, stilizált pókot, pókhálót tartalmazó darabot is. Ezeket még azok is szívesen viselik, akik egyébként nem rajonganak a való életben az igazi nyolclábúakért.


Kedvencünk a Cerda

A Cerda pókemberes kollekciójába tetőtől-talpig fel tudjátok öltöztetni a rajongókat ovistól a kisiskoláskorig, sőt még az iskolába járáshoz szükséges táska, tolltartó és tornazsák, tesicipő is lehet pókemberes, ha nálunk szerzitek be ruhatáratok alapdarabjait.

A Pókember jelmez jellegzetes kék és piros színei és látványos mintázata visszaköszön a mesehősös termékeken, ruházatokon. A piros szín melegséget árasztó, energikus szín, mely kiegészülve a lelkileg és szellemileg higgadtságot árasztó kékkel, mely a végtelen szabadság érzését kelti tökéletesen visszaadja a főhős személyiségét. Nem is lehetett volna találóbb ruhát kitalálni neki.

Farsangi jelmezként is kedvelt ez az összeállítás, válogassatok Ti is kedvetekre a folyamatosan bővülő kínálatból!

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket