Blog

Az óvodás kislányok kedvence: az Elza ruha

2021.10.22 14:43

Kicsoda Elza? Mi az a Jégvarázs?

Valószínűleg már mindenki hallott a Frozen, magyarul Jégvarázs című filmről, amelyben egy testvérpár a két főszereplő: Elza és Anna. A történet első részében kiderül, hogy a szép, szőke hajú Elzának különleges képessége van: jéggé tud fagyasztani mindent. Sajnos mivel ezt rosszra is használhatja, elbujdosik az emberek elől. Húga, Anna azonban utánaered és közben sok kalandba keveredik: megismerkedik Kristoffal, a bátor fiúval és Olaffal, a kedves kis hóemberrel. Bár sok veszély leselkedik mindannyiukra, végül minden jóra fordul, a testvérek kibékülnek, és Anna is megtalálja az igaz szerelmet.

Noha testvérekről van szó, a két lány két különböző egyéniség. Elza visszafogott, céltudatos teremtés, míg Anna bohókásabb, szertelenebb. A kislányok számára mindkettő lehet példakép, ki Elzáért, ki Annáért rajong.

Elza ruha a Ruhafalván is

A Jégvarázs sikere nemcsak a játékgyártókat, hanem a ruhatervezőket is megihlette, így bőven van választék Jégvarázs ruhából. Egy korábbi cikkünkben már rávilágítottunk arra, hogy a Disney-mintás ruhák mennyire népszerűek az óvodások körében. Ez alapján mondhatjuk: borítékolható volt, hogy Elza és Anna is nagy kedvenc lesz. A Frozen két ikonikus figurája a testvérpár, de Olaf, sőt Kristoff és Sven, a rénszarvas karaktere is igen kedvelt. 

A kislányok számára az Anna és Elza ruhák egyaránt tetszenek, sok ruhafélén, kiegészítőn együtt is szerepelnek. Leginkább világoskék és rózsaszín alaptónusú ruhán kapnak helyet ezek a mesehősök. Ma már számtalan ruhatípus választható jégvarázsos mintával, és nálunk, a Ruhafalván is nagy a választék belőlük.

Mesehősös ruhák: Jégvarázs és Elza 

Nézzük, mi mindent találhattok nálunk Jégvarázs mintával! Ahogy azt tudjátok, készletünk folyamatosan frissül, így érdemes minél többször szétnézni gyerekruha webáruházunkban. A használt és új ruhák között is biztosan találtok Elza ruhát, de akár Anna vagy Olaf mintás ruhafélét is.

Jégvarázsos ruhák közül a legkeresettebbek a rövid és hosszú ujjú pólók, felsők. Az alkalmi ruha is lehet Elza ruha, azaz a hős fényképével díszített szép ruhácska vagy szett. Ebben a kislányok igazi hercegnőnek érzik magukat! 

De léteznek még más jégvarázsos darabok is, például: pizsamák, kardigánok, pulóverek. Sőt, sapkák, sálak és cipők is készülnek Anna- vagy Elza-mintával. Nézz szét a Ruhafalván és válassz közülük!

Hogyan találsz Elza ruhát nálunk?

Ahogy már írtuk, kínálatunk folyamatosan változik, így mindig többféle Elza ruhából választhatsz nálunk. Ahhoz, hogy megtaláld a kislányodnak valót, használd a Ruhafalva főoldalán lévő keresőt! 

A keresőbe írd be: Elza, és máris megjelennek a találatok! Utána, ha egyesével rákattintasz a képre, elolvashatod a bővebb leírást minden darabról. 

De a keresőbe beírhatod az Elsa vagy a Jégvarázs, esetleg az Olaf szavakat is, így még több eredményed lesz a keresés során. Ezt követően pedig szűrni is tudsz a termékek között attól függően, hogy milyen ruhatípust keresel. A méretezést is vedd figyelembe! 

Ha megtetszett valamelyik Elza ruha, le is foglalhatod és böngészhetsz tovább új vagy használt ruháink között. A rendelést 14 napon belül kell véglegesítened, mikor minden ruhát betettél a kosárba. Ezzel a funkcióval minimalizálhatod a szállítási díjat: többek között ezért is érdemes a Ruhafalvát választanod! 

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket