Blog

Tippek a kislánynadrág kiválasztásához

2021.12.13 12:05

Kislánynadrágok a Ruhafalván

Nálunk többféle kislánynadrágot találsz: a legkeresettebbek a hagyományos, színes nadrágok, melyeknek anyaga legtöbbször pamut, gyakran elasztánnal vegyítve. Ezek a zsebes, övrésszel is rendelkező darabok nagyon csinosak egy szép felsővel viselve. 

Kedveltek még a jeggingsek, farmerek, főleg a strasszos, mintás fazonok. Iskolába, vendégségbe készülve gondoljunk ezekre, mert az izgő-mozgó óvodásoknak inkább a sportosabb nadrágok valók.

A legkényelmesebb ruhadarabok természetesen a melegítők, a leggingsek. Ezekre mindenképp szükség van, akár otthoni viseletként, akár óvodai-iskolai ruházatként.

Mindezeket a kislány nadrágokat megtalálhatod nálunk, ha a Lány ruha menüpontot kiválasztva szűkíted a keresést. A felsoroltakon kívül téli overálokat és sínadrágokat is láthatsz folyamatosan bővülő kínálatunkban.

A farmernadrág

Nekünk, felnőtteknek a farmer hétköznapi viselet, s ugyanígy már a gyermekek körében is igen elterjedt ez a ruhadarab. A most divatos rojtos vagy szaggatott farmer a kislányoknak is jól áll, arra azonban figyeljünk, hogy harisnyát is vegyenek alá a megfázás, felfázás elkerülése érdekében.

A rátétes farmerek is nagyon divatosak gyermekkorban. Egyrészt a kisebb szakadások, foltok könnyen eltüntethetők egy rátét felvarrásával, másrészt a kedves kis minták egyedivé is teszik a kislánynadrágot.

A farmerek nagyon praktikusak: van zsebük is, és szinte bármely hosszú ujjú felsővel hordhatók, inggel, pulóverrel is. Ma már nemcsak kék színű farmernadrág kapható: itt, a Ruhafalván találsz színes fazonokat is: sárga, bordó, rózsaszín is mindig van kínálatunkban.

A kantáros kislánynadrág

A meleg ruházat alapkövetelménye, hogy jól védje a derekat, erre nagyszerű találmány a kantáros nadrág: ez lehet farmeranyagból és kordból is. Főleg totyogóknak, kisebb gyermekeknek jó választás a kantáros nadrág, amikor még pelus van rajtuk. Egy korábbi cikkünkben már írtunk a babáknak való téli kantáros nadrágok előnyeiről, érdemes azt is elolvasni.

Kisóvodások esetében figyeljünk arra, hogy ha gyorsan kell nekik toalettre menni, nem biztos, hogy lesz elég idejük kigombolni a kantárt. 

Nagyobb, iskolás gyerkőcök szívesen hordják a kantáros ruhákat, mert ezek divatosak. Télen a pulcsit a kantáros nadrág fölött viseljék, így ha melegebb helyiségbe mennek, könnyen le tudják azt venni, a derekuk azonban továbbra is védve marad. 

További előnye még a kantáros nadrágoknak, hogy a mellrésznél is van zsebük, ide lehet elrejteni a kis kincseket, ami nagyon tetszik a gyerekeknek.

A sportos nadrágok: melegítők, leggingsek

A legkényelmesebb kislánynadrág minden bizonnyal puha pamutból, esetleg plüssből készül és sportos fazonú. Bölcsiben, óvodában és iskolában is jól használhatók a gumis derekú, sportos ruházatok, mivel könnyű őket felvenni.

A leggingsek főleg tavaszi-nyári viseletek, de télen szoknya alá felvéve helyettesíthetik a harisnyát. 

A szabadidőruhák praktikus öltözetnek szémítanak télen is, mivel könnyű mozgást tesznek lehetővé. Ha kinti játékra keresünk nadrágot, választhatunk béleltet is.

Divatos kislánynadrágok széles választékával várunk tehát benneteket télen is. Ne felejtsétek el, hogy bizonyos termékeinket hűségpontért is megvásárolhatjátok! Ezzel kapcsolatban olvassátok el a Ruhafalva főoldalán található információkat, tudnivalókat!

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket