Blog

Menő tinédzser ruhák, amikkel nem fogsz mellé

2021.07.20 17:52

A régi szép idők

A kicsiknek vásárolni még könnyű. Ha vannak is elképzeléseik a ruházatukat illetően, szelíd irányítással meggyőzhetjük őket arról, hogy az időjáráshoz és az alkalomhoz illően érdemes öltözködni. Ha nagyon válogatósak, tegyünk ki nekik két szettet, ami megfelel a fentieknek, de azért meghagyja a választási szabadság látszatát, és még mi is nyugodtak lehetünk a kinézetük felől. Idővel viszont elmúlik ez az együttműködési korszak, és kezdetét veszi a tinédzser ruha válogatása. 

Már az oviban is vannak jelei, hogy a kortársak hatása egyre erősebben hat rájuk viselkedésben, a kedvenc ételek, mesék kapcsán és a ruházkodásban is. Az átfordítható flitterek, csillámdíszítés, a világítós cipő vagy a mesehősös darabok már innentől kezdve beépülnek a ruhatárba. A folyamat az iskolába lépve még erőteljesebb. Minden osztályban vannak példaképek, és amint elérik a felsőbb osztályokat, már határozott elképzeléseik lesznek arról, mi számít menőnek és mit szeretnek viselni.

Amiben sokan járnak az osztályba, az tuti kedvelt darab lesz. Nem lehet lebecsülni a közösség, a reklámok, zenei klippek hatását sem az öltözködésre, ami idővel az áruházak kínálatában is megjelenik. Természetesen a nagyobb tesók ízlése is afelé viheti őket, hogy kedvenc cipőmárkákat választanak, amihez ragaszkodnak is. 

Kedvelt tinédzser ruhák

Idővel minden tizenéves kialakítja a saját stílusát. Elképzelhető, hogy párszor cserélgetik majd, de általában az alapdarabok maradnak. Vannak például szoknyás, cicanacis és farmeros, bő pólós és pulcsis lányok is, akik csak kivételes esetben lépnek ki az utcára szoknyában, egyébként tökéletesen elvannak testre tapadó nadrágban, virágos vagy állatos haspólóban a hozzá passzoló tatyóval. Lábbelik közül a kényelmes titokzoknis zoknicipő és a bakancs egyaránt kedvelt darab, de a fényes szandálok is menőnek számítanak.

Egyre több hátizsákért, sálért kuncsorognak, amik mellé a karkötők és hajbavaló kiegészítők is egyre fontosabbak. Nyáron a rövid farmer és a kertésznadrág mellett a ¾-es sportnadrágok szezonja is beköszönt. Nálunk minden típusú ruhát és cipőt, valamint kiegészítőt megtaláltok és áruházunkból kedvező áron be is szerezhetitek.

A fiúknál is vannak tini korszakok, bár jellemzően őket később kezdi el érdekelni a menő megjelenés. Vannak persze vagány srácok, akik hamarabb felismerik az ebben rejlő előnyöket, és a lányok figyelmének felkeltése érdekében jobban adnak a frizurájukra vagy a ruházkodásukra. Mivel sokan űznek csapatsportokat, a sportcipők és táskák közöttük a népszerűbbek. 

Unisex tini ruha darabok

A farmer, mint örök darab mellett a melegítőnadrág is sokáig népszerű, amihez kényelmes kapucnis vagy zsebes pulóver illik. A színek közül a tinik feketét, kéket, türkizt, szürkét, zöldet, fehéret és neonszíneket választanak, ha tehetik. A feliratos darabok mindkét nem körében népszerűek, ahogyan a sport világmárkák darabjai is.

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket