Ruha méret


Ebben a kategóriában méret szerint tudsz válogatni használt és új ruháink, kiegészítőink közül. Akkor célszerű innen indítanod a keresést, ha sokféle ruhatípusra is szükséged van, vagy szívesen lepnéd meg valamilyen új ruhácskával gyermekedet, de még nem tudod, mi legyen az. Itt mindenféle ruhaméretet megtalálsz: a 44-estől a 176-osig, sőt, felnőtteknek való öltözetet is!

A kiválasztott méreten belül tovább tudod majd szűkíteni a találatokat. Regisztrálj nálunk, így nem kell mindig megadnod gyermekeid méreteit! Kövesd figyelemmel oldalunkat, hiszen kínálatunkat folyamatosan bővítjük!
A Ruhafalva új és használt gyerekruha webáruházban mindenféle öltözetet, sőt, cipőt is megtalálsz, amire gyermekednek szüksége lehet. Az egészen kicsi babákra és a kamaszokra egyaránt gondoltunk, mikor kínálatunkat összeállítottuk. Így akár több éven át is használhatod szolgáltatásainkat, hiszen ha ruhaméret alapján indítod a keresést, láthatod, hogy a 44-estől a 176-os kamasz méretig tudsz választani. 

Melyik gyerekre mekkora ruhaméret a jó?

A szülők természetesen tisztában vannak gyerekeik méretével, és bizonyára jól tudják, milyen számokat kell keresniük a ruhacímkéken. Ám sokan vannak azok is, akik nem ismerik ki magukat a ruhaméretek között, de szívesen vennének ajándékba ruhácskát unokájuknak, rokon gyermeknek.

Nekik segítünk azzal, hogy röviden összefoglaljuk, mire figyeljenek. Az új és használt gyerekruhák számozása egyaránt attól függ, hogy hány centiméter magas a gyermek. Éppen ezért a legkisebb babaruhával indul a számozás: ez az 50-es méret. A koraszülöttek számára készülnek a 44-es ruhácskák. 

Amit még jó tudni: a babaruhák, gyerekruhák esetében a számozás hatosával történik, azaz a következő méret az 56-os, majd a 62-es, és így tovább egészen 98-ig. 

A 104-es méretű öltözetek általában már óvodásoknak valók. Kisiskolásoknak a 128-146 közötti termékek közül érdemes választani, 12-14 évesek mérete átlagosan: 158-164. Minél gyorsabban nő a gyermek, annál gyakrabban kell cserélni a ruhatárát. 

Miben tudunk segíteni az online ruhavásárlás során?

Mi is tudjuk, hogy az egyik legnehezebb dolog eldönteni az online ruhavásárlás során, hogy vajon jó lesz-e az öltözet mérete? De a Ruhafalva ebben is segítséget nyújt!

Mi ugyanis egyesével lemérünk minden egyes darabot, és a kapott adatokat feltüntetjük a terméklapon! A főoldalon található Tudnivalók menüben a Méretezés címszó alatt részletes leírást olvashatsz arról, mindez hogyan történik. Képekkel is elmagyarázzuk, mit hol mérünk le, így könnyen le tudod ellenőrizni, vajon jó választás lesz-e az adott termék.

Vegyél elő egy centit, és mérd meg a gyermeked egyik ruháját, majd hasonlítsd össze az általunk megadott adatokkal! Így biztos lehetsz benne, hogy jól választasz majd a kínálatunkból.

Ha esetleg mégsem lett jó valami, élhetsz a visszaküldés lehetőségével, melyről szintén a Tudnivalók között olvashatsz bővebben.

A szűrők használata

Ha pontosan megvan a méret, akkor egyszerűen és gyorsan lehet keresni ruhákat az oldalon. A megadott szűrési szempontokat figyelembe véve szűkítheted a találatokat. Beállíthatod a nemet, a ruhatípust, az ujjhosszt, a gyártót, a színt és azt is, kedvezményes áron szeretnél-e vásárolni.

Ha igen, mindenképp regisztrálj oldalunkon: így egyrészt elmentheted a gyermeked adatait a profilodban, továbbá hűségpontokra is jogosult leszel. Számos további kedvezménnyel, akcióval várunk!

Válassz itt megfelelő méretű ruhát gyermekednek, gyermekeidnek, és akár magadnak is! A Ruhafalva webáruház ugyanis felnőtt méretben is kínál öltözeteket és cipőket is! Nézz szét nálunk tüzetesen!

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  Foglalási funkció


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket