Blog

Milyen legyen a benti cipő? A mi tippünk: DD Step vászoncipő!

2022.08.24 12:53

A DD Step márka

Aki jártas a gyerekcipők világában, jól tudja, hogy az egyik legmegbízhatóbb márka a DD Step. Nemcsak esztétikus, hanem nagyon praktikus, jó minőségű gyerekcipőket gyártanak ugyanis. Főleg bőrcipőik vannak: itt, a Ruhafalván is sokfélét találsz belőlük a Cipők kategóriában, de a DD Step vászoncipő is megtalálható a kínálatunkban.

Ami jellemző ezekre a termékekre:

 • Kiváló minőségű alapanyagokat használnak
 • A cipők megerősített lábujjvédelemmel rendelkeznek
 • Formázott merevítő van a cipők kérgénél
 • A talpuk hajlékony gumi, csúszásmentesek
 • Innovatív előállítási mód
 • Környezettudatosság, mely a csomagolásban is tetten érhető

Amitől igen különlegesek a DD Step cipők: 3D varrástechnológiát alkalmaznak a gyártás során. Ez azt jelenti, hogy 70%-kal kevesebb ragasztót használnak fel, a minőség azonban megmarad. A DD Step vászoncipő előállítása során is a gyermekek biztonságát veszik figyelembe.

A DD Step vászoncipő: miért ajánljuk?

Az új tanév közeledtével mindenki lázas vásárlásba kezd, ki a gyerekek tanszerei miatt járja a boltokat, ki az ovis ágyneműkért. A tumultus elkerülése érdekében, amit csak lehet, érdemes online beszerezni.

A ruharendelés 3+1 előnye című cikkünkben is bemutattuk, mennyivel egyszerűbb otthonról kiválasztani és házhoz szállíttatni a kívánt termékeket. Nincs ez másképp a cipők esetében sem! Nálunk is be lehet szerezni csupán pár kattintással a gyerkőc benti cipőjét, és persze a szükséges őszi ruházatot is.

A kicsik számára a DD Step vászoncipőt ajánljuk benti használatra. Ezek mindegyike kényelmes lábbeli, könnyen fel lehet őket venni, tépőzárasak. Tudvalevő, hogy a 6 év alatti gyerekeknek az ilyen a legjobb választás, hiszen a cipőfűzők bekötésével még nem boldogulnak.

A DD Step vászoncipők puha talppal rendelkeznek, zártak, védik a gyermekek lábfejét, lábujját az esetleges sérülésektől. Jópofa díszítésükkel a gyerekek szívébe is azonnal belopják magukat.

Milyen DD Step vászoncipők kaphatók nálunk?

Ahogy a ruha-, úgy a cipőkínálatunkat is folyamatosan bővítjük, visszatérő vásárlóink jól tudják, hogy minden kedden és pénteken töltünk fel új termékeket. Egy-egy évszakváltás előtt különösen ügyelünk arra, hogy az időjárásnak, alkalmaknak megfelelő öltözetből, cipőből bőséges választék álljon rendelkezésre.

A DD Step cipők szinte egész évben hordhatók, a vászoncipők jó idő esetén kint is használhatók, de általában benti cipőként szoktak funkcionálni. Mindegyik vízlepergető réteggel is el van látva, így nem gond az utcai viseletük sem.

Kisfiúknak és kislányoknak való DD Step vászoncipőt is találsz nálunk, a megfelelő színekben, a megfelelő mintázatokkal: dinó, nyuszi, unikornis, elefánt.

Egészen kicsi babáknak, totyogóknak való vászoncipő is beszerezhető tőlünk, a szokásos gyerekméretek is mind megtalálhatók, de még a kisiskolás korosztály számára is elérhetők ezek a csúszásmentes talppal rendelkező, hajlékony kiscipők.

Rendelés és cipőcsere

Minden terméklapon feltüntetjük a belső talphosszt is, és képeket, videót is találsz a cipőkről. Ha ennek ellenére mégis visszaküldenéd a kiválasztott terméket, akkor ennek menetéről olvasd el a Tudnivalók menüben található információkat! Javasoljuk, hogy regisztrálj oldalunkon, mert így egyszerűbb lesz a cipőcsere folyamata!

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket