Blog

Bélelt nadrágok gyereknek megfázás ellen

2020.10.26 08:10

A gyerekeknek készült bélelt nadrágok tudománya

Bélelt nadrág többféle kivitelben vásárolható. Áruházunkban a hétköznapi és a sportfoglalkozásra is alkalmas ruhadarabokat is megtaláljátok. Nem csak a vastagabb kord- vagy farmeranyagokat szokták béléssel ellátni, hanem a nyár nagy kedvence, a lányos pamut leggings is megvásárolható bélelt kivitelben, így akár a téli hidegben is viselhető.

A dupla rétegű nadrágok belseje a kellemes hőtartás érdekében bolyhozott, vagy a két vékony réteg közé szoruló levegő révén szigetel. Az alapelv nagyon egyszerű, a szövetszálak levegős szerkezete természetes hőszigetelőként működik, hasonlóan ahhoz, ahogy az állatvilágban a bunda vagy a tollazat tartja melegen az állatokat a legzordabb időjárás esetén is. 

Mivel se bennünket nem véd elegendő szőrzet, sem gyermekeinket, a hidegben csak a háromrétegű öltözködési szabály szerint tudunk felöltözni. Viseljünk testhez simuló aláöltözetet, mely intenzívebb mozgás esetén az izzadságot is elvezeti a testről, második rétegként vegyünk hőtartó nadrágot, pulóvert, és legfelül védjük magunkat vízhatlan kabáttal, szükség esetén nadrággal is a külső hatásoktól.

Mivel a hétköznapokban ez a viselet már túl sok lenne, ezért minél több funkciót tudunk egy ruhadarabban egyesíteni, annál könnyebb dolgunk lesz. Ezért népszerűek a bélelt nadrágok, amik anyaguktól függően hatékonyan védenek az esőtől, a hótól vagy a széltől is.               

Bélelt nadrágot is a Ruhafalvától

 

Áruházunkban többféle méret és fazon közül választhattok, hogy minden alkalomra megtaláljátok a megfelelőt. A babanadrágoktól a kamaszméretig találtok kínálatunkban kellemes hőérzetet biztosító ruhadarabokat. A kényelmes és praktikus bélelt nadrágok testhez álló vagy bővebb szabása és anyaga biztosítja a hőtartás és légáteresztés közti optimális, egyensúlyi állapotot, ami miatt benti viseletnek sem melegek, ráadásul szabad mozgást biztosítanak.

 

Kisfiús és nagylányos nadrágjainkat is úgy alakítottuk ki, hogy ideális viseletet jelentsenek bármilyen mozgáshoz. A cipzáras zsebekben minden apró kincs elfér, amit az őszi séta közben gyűjtötök.

 

A tipikus őszi-téli sötétebb színvilágú kord- vagy farmernadrágok mellett bélelt leggingseket és tornanadrágokat, melegítőket, valamint vastagabb kertész- és kantáros nadrágokat, valamint vízlepergető bélelt nadrágokat is találtok a kínálatunkban. Akár komplett szetteket is vásárolhattok mesehősös mintával díszített ruházati termékeink közül.

Sok ruhadarabon találsz névcímkét, amely praktikus megoldás, hogy a nadrágok, pulcsik, kabátok ne vesszenek el az oviban, iskolában való átöltözés során. Ha felírod rá gyermeked nevét, nem fognak elkeveredni a holmik, használd ki ezt az egyszerű megoldást a dolgaitok védelmében.

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket