Blog

Különleges esküvői gyerekruhák

2020.03.25 11:14

Az anyakönyvvezető eljárása a legszükségesebb törvényi kellékek mellett a jegyespár kívánságának megfelelő szolgáltatásokkal egészül ki. Számtalan apró részletet kell egyeztetni a vendégsereg lenyűgözése érdekében, a házasságkötés valóságos üzletággá nőtte ki magát. És akkor még az egyházi esküvő meg a lakodalom részleteiről nem is esett szó, pedig azok még bonyolultabbak lehetnek. 

Esküvőre járni jó dolog

Őszintén szólva régen sokkal jobban szerettem az esküvőket. Gyerekkoromban, ha lagziba voltunk hivatalosak, mindig új ruhát kaptunk, rögtön kettőt is, mert illett átöltözni. És nem is valami hétköznapi holmit, hanem csipkés, flitteres vagy tüll ruhát vettek, alkalmi cipővel, a fiúk pedig jól szabott öltönyt zakóval és csokornyakkendővel, ami cukin áll a kispasiknak. Szerettük a készülődést is, mert előre tudtuk, hogy csapatnyi gyerekkel fogunk az udvaron rohangálni, meg vígan fent lenni éjfélig vagy akár tovább is. Senkit nem zavart, ha elvonultunk vagy jókat nevetgéltünk az egyre vidámabb felnőtt seregen, de akkor sem zavartattuk magunkat, ha hajnalban a nagyszülők nótázni kezdtek, mert tudtuk, a lakodalmak ilyenek. Érthető, ha alig vártuk, mikor mehetünk a következőbe, évente akár többször is. 

A mai esküvők sokkal elegánsabbak. Nem tudom a gyermeki emlékek teszik-e, de már nem tudom ilyen felhőtlenül érezni magam egy partyn. Mert ha ritkán esküvői meghívás érkezik, nekem erről szólnak ezek az alkalmak. Mintha kiveszett volna valami, amiről tudom, hogy már soha nem jön vissza, és helyét átveszi valami egészen más, amihez nem kötődöm. Ettől persze lehet ugyanolyan nosztalgikus emlék egy elegáns buli évtizedek múlva is valakinek, mint nekem a sátras lagzik emléke. 

Két ember közös életének kezdete örömteli esemény, és ha ma ehhez báli környezetet illik teremteni, menü kóstolással, mestercukrász által megálmodott ehető virágokkal díszített tömbtortával meg dekoratőrrel, ám legyen. 

Esküvői gyerekruhát a Ruhafalvától

Persze nem kötelező nagy, filmekből ismert lagzit tartani, sokkal szerényebben is megszervezhető a nagy nap. Ha van szerencsénk ott lenni, bebizonyosodhat, hogy ruhaköltemények, öltöny és nyakkendő helyett egyszerű, ízléses alkalmi ruhában, de akár felgyűrt ingujjban vagy mezítláb is lehet egy folyóparti kisházban világraszóló bulit csapni a barátoknak, aminek mindenki a csodájára jár majd. A gyerekektől azonban ne tagadjuk meg az élményt, amit egy különleges alkalmi ruha jelenthet nekik. Fiúknak öltönybe, ingbe és szövetnadrágba, lányoknak pörgős szoknyába, kopogós cipőbe öltözni, bodorított hajjal továbbra is különleges élmény, mégha önfeledt rohangálás helyett külön személyzet gondoskodik is a szórakoztatásukról.

Akár különleges, akár elegáns vagy lazább alkalmi ruházatot keresel gyerekeidnek, Ruhafalva webáruházunkból nagy kínálatból válogathatsz, ráadásul a ruhákhoz illő alkalmi cipőket is megtalálod az oldalon, amik garantáltan bírni fogják a menyasszonytáncot. Divat az még egyáltalán?

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket