Blog

Disney babaruhák hercegeknek és hercegnőknek

2020.06.23 06:36

A babaruhák között mindig azoknak van nagy sikerük, amik vagy szabásukban, anyagukban különlegesek, vagy olyan mintával vannak ellátva, amihez felnőttként is kellemes emlékek fűznek minket, vagy mosolyt csalnak az arcunkra. A vicces babaruhák sem csak különleges alkalmakra szólnak, használhatjuk őket a rutin megtörésére a mindennapokban is. Ugyanilyen kellemes a Disney különféle mesehőseit ábrázoló ruhácskák megítélése is.

 

Ha egy egyszerű body, rugdalózó vagy sapka a filmóriás mesefiguráival kerül a kínálatba, sokkal népszerűbb, mint hasonló társai. Ez nyilván nem véletlen. A szülők korosztálya ezeken a klasszikusokon nőtt fel, és lehet, hogy a legújabb filmeket már nem követjük, de ismerjük a minőséget.

 

A The Walt Disney Company

 

Amit röviden Disney-ként ismerünk, a világ egyik legnagyobb média és szórakoztatóipari társasága. 1923 óta a világ vezető rajzfilmgyártójának szerepében olyan filmeket készített, mint a Dumbo, Alice csodaországban, 101 kiskutya vagy Micimackó. Ezek mindegyike mögött több évtizednyi forgalmazás áll, ami azt jelenti, hogy több generáció gyerekkorát idézi fel minden figurája szerte a világon. Ezért Disney mintát tenni valamire, legyen szó baba- vagy gyereknek szánt dolgokról vagy akár a felnőttek Mickey Mouse mintás ruhadarabjairól, nem nagy kockázat. Mindenki ismeri és szereti, ezért a gyermekének is szívesen vesz belőle. Így hát a Disney mesék világhódító útját évről évre megújuló ruhakollekciók követik. Számtalan Disney mintás ruhadarabbal szolgálunk egyidejűleg. Ebbe az új és a használt ruhák egyaránt beletartoznak.

 

Disney babaruha a Ruhafalvától

 

A Ruhafalvánál nagynevű márkák használtruha-kínálatával várunk. Cégünk hosszú évek óta vezeti a magyar webshopok összehasonlításán alapuló rangsorokat, nagy gyakorlatot szereztünk a minőségi kínálat összeállításában.

 

Disney mintás babaruhákat akár már 50-es mérettől kereshetsz hetente megújuló kínálatunkban. Simbás body, Bambis póló, pizsamaszett, rövidnadrág, esőkabát, playsuit vagy pulóver, bármire kerülhet kedvenc mesehősös minta. Mivel a babák gyorsan nőnek, érdemes lehet egy mérettel nagyobbat is megvenni nekik, hiszen lehet, hogy mire legközelebb vinnéd, már nem lesz meg. 


Ha kíváncsi vagy ránk, ismerkedj meg velünk és termékeink életútjával. A terméklapon minden egyes ruhadarab méretei pontosan fel vannak tüntetve, hogy ezzel is segítsük a gördülékenyebb vásárlást. Ha mégsem illeszkedik a kinézett ruhadarab, a visszavásárlást gyorsan intézzük, akár már másnap futárt küldünk érte. Szintén a terméklapon informálódhatsz a használt termékek állapotáról és a vásárlással együtt járó visszatérítési rendszer működéséről. Gyere, várunk!

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket