Blog

A D.D.Step vízálló cipő a legjobb választás nyirkos időben

2020.12.04 09:12

Esőben is szárazon

Az őszi táj lenyűgöző, az eső azonban gyakran elveszi a kedvet attól, hogy kimozduljunk. Pedig esőben is lehet játszani, sétálni, kirándulni. A gyerekeket egy kis eső nem állítja meg, ezért olyan cipőre van szükségük, ami szárazon és melegen tartja a lábat a leghidegebb hónapokban is. Az üzletek kínálatát elnézve azonban úgy tűnik, a vízhatlan cipők eltűntek a kínálatból. 

Masszívan tartja magát a tévhit, hogy a bőrből készült cipő alapból vízálló, ez azonban nem igaz, viszont megfelelően kezelve sokáig bírják. A műbőr mérsékelten vízálló, a textilcipők közül viszont csak a gyöngyvászon felsőrésszel rendelkezőkről pereg le a víz. Lehet, hogy azoknak gyártanak, akik autóval járnak? A nem vízálló cipő azonban nem csak bosszúság, hanem lehetőség is. Az impregnáló anyagok segítségével bármilyen cipőt vízhatlanná alakíthatsz.  

A vízállóság mítosza

Az, hogy mennyire áll ellen a nedvességnek a cipő, sokszor nem is kizárólag a minőség vagy a cipő anyagán, hanem a talp és a felsőrész illesztés múlik. Vízállónak azt a lábbelit nevezzük, ami tartós használat során sem ázik be. A műanyag talp és borítás abszolút vízhatlan, ebbe a kategóriába csak olyan cipők tartoznak, mint a gumicsizmák, túrabakancsok és hótaposók, a legtöbb utcai cipő nem. 

Vannak gyárilag kezelt lábbelik is, a vízlepergető réteg nélkül azonban csak száraz időben ajánlatos a használatuk. Tehát vagy odafigyeléssel választod ki a lábbeliket, hogy esős időben megakadályozzák az ázást, vagy a cipő külső részét erre kifejlesztett anyagokkal kezeled. Erre impregnáló spray, wax, krém vagy paszta ajánlott. Figyelj rá, hogy alaposan tisztítsd meg a cipőt, és a varrásokat is kezeld, mert a víz bárhol képes beszivárogni. 

D.D.Step vízálló cipő

Ha biztosra akarsz menni, vásárláskor ellenőrizd, mennyire vastag a cipő anyaga. Ha bedugod a kezed, az orr résznél érezheted, van-e bélése és mennyire vastag anyagból készült. Egy vízálló lábbelinél ugyanis ez a két legfontosabb ismérv. Ezután a talprészt ellenőrizd le. A minőségi D.D.Step vízálló cipők alsó felét vízálló gumis anyagból készítik. Ismertetőjegyük a kiváló minőségű hajlékony gumitalp, ami magasított orrésszel véd a hideg és a nedvesség ellen. 

A gyár különös figyelmet fordít a széles szín-, fazon- és mintaválasztékra, hogy a bébitől a kamaszig mindenki megtalálja a neki való cipőt. Kínálatunkban megtalálhatók a rózsaszínes és pirosas színösszeállítás mellett a kék és zöld színek is. Kényelmes cipőik az aranyos mesehősös felvarrókkal és a használatot könnyítő tépőzárral a gyerekek abszolút kedvencei évek óta.

Ha neten vásárolsz, nem tudsz élni a személyes próba lehetőségével. Csak úgy tudhatod meg, jó-e számodra, ha felpróbálod. Ha jól illeszkedik, a vizet is kevésbé engedi be. És ha bármilyen okból mégsem lenne jó, visszaküldheted. De mielőtt ezt fontolgatod, próbálj ki valamit. Sok cipő azért ázik be, mert a nyelve folyamatosan elcsúszik, így az eső és a hó gond nélkül bejut a lábfejhez. Pár csepp víz ugyan nem árt senkinek, de ha valóban a megfelelő lábbelit szerzed be, ettől nem kell félned.

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket