Blog

Vegyél minőségi téli cipőt a babának

2020.10.21 08:15

Hogyan válassz téli cipőt a babának?

Amint a babák stabilan járni kezdenek, az első bizonytalan lépésektől kezdve érdemes a puhatalpú bőr mamuszt bőr szandálra cserélni, ami magas szárú és jól tartja a bokát. A jól szabott lábbeli divatos, emellett minden évszakban jó tartást biztosít, amivel sok későbbi egészségügyi problémát meg lehet előzni. A bőr felsőrész kényelmes, védi az ázástól a talpacskákat, és alkalmas arra is, hogy kövesse a láb alakját. A test melegétől felpuhuló és táguló bőr könnyedén felveszi a lábfej egyedi alakját, és csökkenti a lábizzadás és kidörzsölődés veszélyét.

Beltéri használatra nyitott szandál, a szeszélyes őszi, téli időjárásban viszont könnyen felvehető, meleg, zárt cipőre van szükség. 

A csapadékos időjárásban a bőr felsőrész mellett a kombinált, vízhatlan anyagok is kedveltek. Kinti használatra válassz közülük lekerekített orrú gyerekcipőt. A vizes, csúszós időben vagy hóban olyan gyerekcipő ajánlott, aminek rugalmas a talpa, nem csúszós, és a sarka meg a pereme stabilan közrefogja a lábat.

Szabadtéri lábbelik a kínálatunkban

Mivel a bölcsik, ovik is kérnek benti és kinti cipőt, egy babának sincs kevesebb cipője, mint a felnőtteknek, sőt nekik sokkal hamarabb kell újat vásárolni, mert gyorsan kinövik. Áruházunk válogatott kínálatában a népszerű D.D.Step cipők mellett Cerda, Geox, L.A. Gear, Pablosky, Ponte, Primigi és S.Oliver cipőket is találtok.

 

A lengyel Demar hótaposó csizmák extra meleg gyapjú béléssel, a száron tépőzárral segítik a kényelmes használatot. A téli használatra alkalmas babacipő vízhatlan, nem engedi át a nedvességet, de nem is izzad bele a láb, így nagyobb igénybevétel esetén sem fogsz csalódni bennük

 

A szabadalmaztatott légáteresztő technológiájáról ismert D.D.Step Barefoot (mezítlábas) cipő ideális gyerekcipő. A mezítlábas járáshoz hasonlóan biztosítja, hogy a lábfej minden izma, ina és csontja bekapcsolódjon a járásba. Ez segíti a lábfej egészséges fejlődését. A minőségi bőr felhasználásával, 3D varrástechnológiával készült lábbelik bármilyen játék során tökéletesen megtámasztják a lábakat. A természetes gumiból, speciális lábujjvédő kialakítással készülő talprész véd az idő előtti elhasználódástól is, a dupla tépőzáras kivitel pedig könnyen fel-, illetve levehető. 

 

Áruházunkban megbízható babaholmikat vásárolhatsz. Kínálatunkból mindenki választhat lábbelit gyermekének az évszaknak és az aktuális lábméretnek megfelelően. Mivel a jó gyerekcipő nem olcsó, törekedj arra, hogy legalább az a cipő legyen minőségi termék, amiben a kicsi a leghosszabb időt tölti. Válogass magas szárú cipőink és a téli bakancsok, csizmák közül, és keresd a kedvenc mesehősöket a lábbeliken.

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket