Blog

Bőr babacipő az első lépésekhez

2020.02.26 10:23

Mit mond az orvos?

 

Az ortopéd orvosok ajánlása szerint a jó gyerekcipő rugalmas talpú, ám sarka és pereme kemény kialakítású, hogy jól közrefogja a lábat. Az ezen iránymutatás alapján készült szandállal vagy cipővel megalapozzuk a járás későbbi egészségét és csökkentjük a szükségtelen fájdalmakat vagy deformitásokat. 

 

Érdemes a szakorvos tanácsát megfogadni, különösen, ha a láb tartásával illetőleg a járással kapcsolatban bármi problémát észlelünk. A védőnő és a szakorvos pár perc járás megfigyelést követően akár döntött sarokrészű, úgynevezett szupinált cipő használatára vagy rendszeres lábtornára is javaslatot tehet. Nyurga testalkatú gyerekek esetében, vagy ha esetleg a testvérek vagy a felmenők is szenvedtek hasonló betegségben, mindenféleképpen figyeljünk az első időktől kezdve a járás közbeni tartásra, és ne késlekedjünk azonnal szakemberhez fordulni, ha problémát észlelünk.

 

Bőr babacipőt az internetről

 

Webáruházunk kiemelt figyelmet fordít a jó minőségű gyermekcipőkre. Ebben nem engedünk a minőségből, csak új cipőket találtok a kínálatunkban, mert hiszünk benne, hogy minden kisgyereknek az a legjobb, ha a saját lábformája alakját követi a cipő, amiben órákat tölt naponta. Különösen igaz ez akkor, ha eleve probléma áll fenn a lábak tartásával vagy mozgásával, amire esetleg gyógycipő viselése is szükséges lehet. 

 

Természetesen abban sincs semmi kivetnivaló, ha a testvérek megöröklik a kevésbé hordott darabokat. A cipőgyártás legkedveltebb alapanyaga a természetes bőr, amit kényelmes viselni, és bizonyos mértékben képes alkalmazkodni a lábak formájához. Ennek köszönhetően a használt bőrcipő jobb választás, mint más anyagból készített társai. 

 

Amennyiben nincs lehetőség a gyorsan növő lábméret miatt mindig minőségi cipőt vásárolni a gyerek részére, arra ügyeljünk, hogy legalább az a cipő legyen jó minőségű, valódi bőrből készült termék, amiben a gyerek a bölcsődében vagy óvodában a leghosszabb időt eltölti. Benti cipőnek a fentiek miatt lehetőleg új terméket válasszunk a magasszárú, a bokát jól tartó bőr szandálok közül.

 

Ha tudod, milyen cipőt keresel, nálunk megtalálod

 

Manapság már számtalan minta és szín közül válogathatunk, akár ruházatot, akár cipőt keresünk a gyerkőceinknek. A webáruházunkban széleskörű választék áll rendelkezésre. Cipőt méret, típus és márka szerint is kereshetsz, és mint tudjátok, minden vásárláshoz és szállításhoz szükséges információt megtaláltok a terméklapok alapján. 

 

Akár alkalmi cipőre, bélelt vagy benti cipőre, akár papucsra vagy esetleg esős időben gumicsizmára van szükségetek, mindenféle cipőt megtaláltok a gyerekek számára folyamatosan frissülő oldalainkon. Nézzetek be minden héten!

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket