Blog

Peppa Pig, a legviccesebb angol mesehős

2020.04.23 09:42

A szereplők vicces, pálcika alakú végtagjait és leginkább hajszárítóra hasonlító fejüket, melyet egy gőzhenger kilapított, nem lehet nem szeretni. Peppa a családjával és barátaival számtalan különleges élményt él át, a Peppa sorozat kiváló angol nyelvtanuláshoz is, mivel az egyszerű történetek a mindennapok szókincsét használják, és a szereplőket életre keltő eredeti szinkron különös figyelmet fordított a kiejtésre a gyerektartalom miatt. Igazán vicces és élvezetes módon, észrevétlenül taníthatjuk gyermekeinket vagy nekik köszönhetően magunkat is az alap kifejezésekre. 

 

Aki megszereti, többé nem felejti Peppát

Peppa a sorozat főszereplője. Kissé pimasz, parancsolgató kismalac, akinek a legfőbb szórakozása a pocsolyákban ugrálás. Kistestvére, a beszélni alig tudó Zsoli leginkább a játék dínójának nevét, a „Dínó bácsit” mondogatja. Egyéb gondolatait röfögéssel és sírással fejezi ki, mely számos vicces jelenetet okoz. Apukájuk, Papa malac igazán kedves és udvarias. Szemüveget hord és imád enni, ami meg is látszik az alakján, gyakran okoz galibát a nagy hasával. A mese természetesen ezt számtalanszor kifigurázza. 

Mama malac gondoskodó anya, aki kedvesen próbálja fenntartani a rendet két malackája és a sokszor gyerekesen viselkedő férje között. Nagypapi és Nagymami mellett a főszereplőkön kívül megismerhetjük még a filmben Malac bácsit, aki Papa malac testvére. Ő is imád enni, és neki is óriási hasa van. Ebéd után mindig elalszik és nagyokat horkant. Felesége Malac néni, aki Chloé, a Peppánál idősebb, kedves kismalaclány és Alexander baba anyukája, akikkel sok epizódban találkozhatnak a nézők. 

Természetesen rajtuk kívül is sok szereplő látható a sorozatban, de más állatok is megfordulnak a baráti társaságban, ők azonban kevésbé ismertek.

 

Az egész világ szereti Peppa Piget

A sorozat karakterei olyan népszerűek, hogy máig élőszereplős előadásokat tartanak, illetve a széria hivatalos YouTube csatornával is rendelkezik. A legismertebb mesecsatornák is folyamatosan játsszák, ennek köszönhetően minden felnövekvő generáció ismeri. Mivel kedves és vicces történetei és szereplői vannak, a gyerekek és a gyermeklelkű, humoros felnőttek is kedvelik a velük készült termékeket

Webáruházunk folyamatosan változó kínálatában Peppa az alsóneműtől a fürdőköntösig, a pizsamától az alkalmi ruházatig, lakástextilig vagy a táskák mintázataként is megtalálható.

A Peppa Pig átfordítható flitteres párna minden lány álmát szebbé teszi. Mivel hátul és a flitterek alján egyszínű, így nyugodtan meglephetünk vele minden Peppa rajongó nagylányt is, hiszen ha kedve tartja, elrejtheti a kedves mintát a párnáról. A vásárlásért hűségpontok járnak, melyek bámely termékre beválthatók.

Ahogy az internetes mémek mutatják, az egész világot foglalkoztatja a nagy kérdés, hogy valójában hány szeme is van az oldalról látható figuráknak. Aki kíváncsi mások megoldására, mémek tucatjai között találhatja meg a választ erre az abszurd felvetésre. Mert a humor kortalan, és Peppa Pig mosolyt csal mindenki arcára.

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket