Blog

Miért szükséges a supinált gyerekcipő

2020.01.02 18:32

Mi a szupinálás jelentése?

A szupinálás vagy supinálás a talpak megdöntését jelenti, mely tehát annak érdekében történik, hogy a gyermek sarkának és lábszárcsontjának tengelye párhuzamossá váljon, ezáltal megakadályozva az X láb kialakulását, illetve a kisgyermek járás közbeni lábfájását. A szupinált gyerekcipő / gyerkeszandál viselésével megelőzhető a hosszanti lábboltozat süllyedése, a térdszalagok feszülése és sérülése, valamint a későbbiek során kialakuló gerincferdülés.Hogyan segíthetünk a supináló lábak esetén?

Egyrészt megfelelő tornával:  fontos a lábizomzat erősítése, mely rendszeres tornát jelent, illetve amikor lehetőség adódik, érdemes mezítláb járni. Másrészt supinált cipő vagy supinált talbetét viselésével.Kinek szükséges szupinált gyerekcipőt viselnie?

Tekintve, hogy a láb fejlődésének egy teljesen normális szakasza a boka átmeneti bedőlése, így ha az nem haladja meg a fent említett 10 fokot, akkor nem szükséges szupinált lábbelit viselni. Azonban a 10 fokot meghaladó dőlésszög esetén már javasolt a szupinált talpbetét, vagy a már eleve a cipőben kialakított döntésű lábbelit érdemes választani.

 


Milyen supinált gyerekcipő márkák kaphatók nálunk?

Kínálatunkban a trendi, gyermekek által is szívesen hordott Ponte20 szupinált cipők találhatók meg. Ezek a cipők természetesen egészségpénztárra is elszámolhatók.

 

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket