Blog

Világítós gyerekcipő ovisoknak és kisiskolásoknak

2020.05.19 08:15

Akár szülinapi ajándéknak is tökéletes

 

A gyerekek nagyon szeretik a világítós cipőt, ami minden lépésükre ütemesen villog. Ez folyamatos mozgásra ösztönzi őket. Minél többet mozognak benne, annál jobban elkápráztatják társaikat a menő cipőjükkel. A beépített villogók természetesen nem örök életűek, mert ha áramforrásuk lemerül, a fény is kialszik. Az alapkivitelt nem lehet feltölteni.

 

Mozgásérzékelős, villanófényes talppal készült cipők nálunk is vásárolhatók. A Be Only, GEOX, Cerda, Pablosky, D.D Step és Primigi márkák között is találsz villogó kivitelt, amik kivétel nélkül megfelelnek a gyereklábak igényeinek. Pontosan tudjuk, mire van szüksége a növekvő lábacskának a megfelelő fejlődéshez és kényelemhez a különböző fejlődési szakaszokban, ezért használtruha-boltként új cipőket is árulunk.

 

Villogós cipőt a Ruhafalvától

 

Áruházunkban elemes és tölthető lábbelik is kaphatók. Utóbbiakban USB töltő biztosítja a villogást, ami ráadásul váltakozó színű is lehet. Nem csak zárt cipő, sportcipő, hanem akár gumicsizma, papucs vagy szandál is lehet villogós. Az igazán menő cipők emellett kerékkel is felszereltek.

 

Lehet az egész talprész, egy bizonyos minta vagy csak a sarokrész is villogó. Van, hogy a külső oldalon, más termék esetén az egész talpon keresztül vezet a villogás, ez nyilván nagyobb erőforrást igényel, vagy számolni kell vele, hogy hamarabb elveszítjük ezt a funkciót, ezért ez általában tölthető verzióknál fordul elő. 

 

Világítós gyerekcipő mesehősökkel díszítve

 

Természetesen a villogó funkció lehet egy kedvenc mesehőssel is kiegészítve, a célkorosztály által ismert filmekből. Így a gyártók két legyet ütnek egy csapásra, mert a mesehős eladja a cipőt, a villogás viszont ellenállhatatlanná teszi. És szülő legyen a talpán, aki nemet mond egy ilyen helyzetben. Bár abban legalább reménykedhetünk, hogy erre a cipőre minden másnál jobban fog figyelni a gyerkőc, máskülönben gyorsan elmúlik a varázs.

 

Áruházunkból történő rendelésed véglegesítése előtt mindig ellenőrizd az aktuálisan használt cipő belső talphosszát, és vesd össze a terméklapon megadott mérettel a megfelelő méret kiválasztásához. 

Vásárláshoz a pontos méreteket vedd figyelembe. Gyártónként és típusonként ugyanis eltérő lehet a számozás.

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket