Blog

Miért praktikusak a gyerek kantáros nadrágok?

2020.10.21 12:31

A kantáros gyereknadrág tökéletesen illeszkedik

A kényelmes gyerek kantáros nadrág praktikus viselet, aktív mozgás esetén sem engedi lecsúszni a nadrágot a derékrészről. Ez a szabás kifejezetten gyerek- és szülőbarát. Könnyen átalakítható és a könnyű öltözködést segíti. A kantár hossza általában gombbal, patenttal vagy csattal állítható a kívánt méretre, a nadrág oldala pedig derékban kigombolható, sokszor a kantár is lepatentolható.

A csecsemőknek szánt kertésznadrágok csípő tájékon buggyosított fazonban készülnek, és a láb között is nyithatók, hogy a pelenkacserét minél kevesebb ruhadarab levételével tudjuk megoldani. A klasszikus gyermekruházat a szár két oldalán és a fenékrészen jellemzően nagy zsebekkel van ellátva, amikbe az ovisok a kincseiket rejthetik. 

A kantár hátul gyakran gumírozott vállpánttal készül. A kertésznadrág rugalmas, Y alakú nadrágtartóval is kapható, amely a testmagassághoz állítható. A vékonyabb pánt nem melegíti annyira a derekat, mint a magasan szabott fazon, de ez a kivitel is mindig tökéletes illeszkedést biztosít. Nélküle a nadrág dereka csúszkálhat játék közben, vagy ki is csúszhat a felső rész, és megfázhat a kicsi.

Kantáros nadrágok eső és hó ellen

A kantáros szabás rossz időben is segítségünkre van a gyerekek öltöztetésében, akik esőben kapnak igazán kedvet a sarazáshoz és a pocsolyában ugrándozáshoz. Ez nem vízhatlan ruhában és cipőben igazi rémálom a szülőknek. De a kantáros vízálló esőnadrág megvédi őket a felfröccsenő víztől és esőtől, mégis kellemes viselet, az aktív gyerekek sem izzadnak bele. A kacsás gumicsizma-kantáros nadrág kombináció nem választható külön, így az alatta lévő ruha tökéletesen száraz marad. 

Téli hidegben pedig a bélelt overál a kellemesen meleg viselet, aminek a szárain belül található egy gumírozott rész, amit a cipőre húzva hófogóként, a gumírozott talprészt pedig a hótaposóra húzva huzatvédőként tudjuk használni, ami megakadályozza a hideg levegő beáramlását az overálba.

Nézz körül áruházunkban, és válogass minőségi gyermekruházatunkból. Heti több alkalommal frissítjük árukészletünket.

A Ruhafalván hagyományos nadrágok és lábbelik mellett kényelmes kantáros gyerek- és tininadrágokat, kiegészítőket is találtok új és használt kivitelben. Neked sem kell boltba járni, nálunk alvásidőben is tudsz vásárolni online a legújabb kollekcióból.

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket