Blog

Milyen az ideális benti cipő / ovis cipő?

2021.02.18 08:10

Miért fontos az önálló öltözés és a cipőcsere?

 

Az öltözködési szokások gyakorlása számtalan dolog megismerésére kiváló lehetőség. A hideg tél remek alkalom. Ilyenkor vesszük magunkra a legtöbb ruhadarabot, a gyerekek így megtanulhatják a ruhák nevét, a jellemző anyagokat és saját testrészeiket is. A kiegészítők és a cipők apropóján beszélgetni lehet velük a vásárlásról, ajándékozásról és az öltözködés sorrendjéről is. Megtaníthatjuk nekik a ritkábban előforduló színeket, mintákat. És bár a legtöbb gyerekcipő manapság csatos vagy tépőzáras, azt is gyakorolhatjuk, hogyan kell masnit kötni.

A gyerekek örömmel vesznek részt ezekben az elfoglaltságokban, hiszen büszkék magukra, ha maguk tudják felvenni a ruhát, cipőt, ami jól fog jönni otthon is. Ha már próbálkoznak, adjunk nekik elegendő időt az önálló mozdulatokra. Legyünk türelmesek. Ezzel az önbizalmukat is erősítjük, arról nem beszélve, hogy saját dolgunkat is könnyítjük.

Milyen benti cipőt / ovis cipőt válassz?

 

Egy jó gyerekcipő tartós és strapabíró. Huzamosabb tartózkodásra csak olyan cipőt vagy szandált érdemes választani ovis cipőnek, ami jól tartja a bokát és nem csúszik. A jó cipő szellőzik, nem engedi a lábat befülledni, nem ázik át, és felveszi a láb egyedi alakját, emellett pedig rugalmas talpú, hogy egy mozdulatnál se jelentsen akadályt a viselése. Ezeknek a kritériumoknak egyedül a bőr képes maradéktalanul megfelelni, ezért a bőr szandálok ideális ovis cipők.

 

Mindig tartsuk szem előtt, hogy egyik cipő sem hátráltathatja az egészséges lábfejlődést. Egy valóban jól szabott lábbeliben sokat mozoghatnak a talp mozgását követő cipőben. Ebben is a bőr cipők a legjobbak, de gyerekcipőkről lévén szó, a tisztíthatóság is fontos szempont. A textilanyagú cipők szellőznek, moshatók, a műbőr cipőket viszont csak alkalmilag használjuk, mert nem alkalmazkodnak a láb adottságaihoz. Csak olyan cipőt vásárolj, ami nem szorít, de nem is túl bő, mert az ugyanolyan kényelmetlen lehet. 

Vedd rá, hogy vigyázzon

Egyik gyerek sem tud vigyázni a cipőjére. Csak akkor van esély rá, ha olyan ovis cipőt választasz neki, ami nem csak méretben és fazonban passzol, hanem színe és mintázata is tetszik neki. Válassz áruházunk bámulatos kínálatából, és ha megtalálod a tökéletes márkát és fazont, figyeld akcióinkat, hogy legközelebb is kedvező áron juss hozzá.

A kerekített orrú modellek a legkényelmesebbek. Mivel sok gyereknek magas a lábfeje, ezért a varrás nélküli darabok vagy a pontos állítást lehetővé tevő tépőzáras típusok a megfelelőek. Bőrből még szupinált cipő is készíttethető, ha az ortopéd orvos szükségesnek tartja.

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket