Blog

D.D.Step cipők a kezdetektől a junior korosztályig

2021.01.14 08:25

Anatómiailag helyes szabás

A D.D.Step kényelmes cipőket gyárt, ami miatt tipikus újravásárolt gyerekcipőmárka. A korszerű technológiával készült lábbelikhez a szülők szeretnek újra és újra visszatérni, mert a gyorsan növekvő lábaknak a lehető legnagyobb szabadságot nyújtják, és az egészséges járás feltételeit is biztosítják a mozgékony gyerekek számára. A kedvező anyagtulajdonságok miatt a gyár lábbelijeinek felső része, a bélés, valamint a talpbetét borítása is jól szellőző és kényelmes bőr, ami kiegyensúlyozza a testhőmérsékletet, csökkentve az izzadást. 

A gyártósorról kikerülő minőségi gyerekcipők sarka és oldalsó pereme stabilan tartja a fejlődésben lévő lábakat és a bokát, és hamar felveszik a lábak egyedi formáját. Legtöbb fazonjuk orr-része lekerekített formájú, ami követi a lábujjak formáját. A rugalmas talprész kialakítása könnyű és hajlékony. Ennek köszönhető, hogy a D.D.Step cipőkben a gyermekek könnyen mozoghatnak. A csúszásmentes gumitalp kifejezetten tartós, a lábujjvédős kialakítás pedig ellenáll a fizikai behatásoknak. 

Lehetőleg csak bőrből készült lábbelit vásárolj gyermekednek, de legalább az készüljön ebből, amiben a gyerkőc a leghosszabb időt tölti a nap folyamán. Ez lehet egy kényelmes játszóterezős félcipő, ami az év nagy részében használható, de akár ovis benti cipő is.

D.D.Step a junior korosztálynak is

A kedvelt márka gyerekcipői hosszú évek óta áruházunk slágertermékei. Kicsitől a nagyig praktikus a tépőzáras záródás, ami legtöbb modelljét jellemzi. A kis bölcsisek, ovisok önállóságát nagyban megkönnyíti, ha képesek egyedül is öltözködni a segítségükkel, a junior korosztály számára viszont már nem kihívás az egyszerű rögzítés, nekik már a fűzős kivitel is megfelelő, de persze csak akkor, ha megtalálják a kedvenc mesehőseiket a cipőkön.

 

A divatos színek mellett változatos mesefigurák, aranyos dínók, járművek, cuki macik, villogós unikornisok és pillangók, kis masnik és csillagok, csillámok, pamacsok és szempárok vegyesen díszítik a szebbnél szebb cipőket, amikhez hasonlót máshol nem találsz. A téli hidegben kedveltek a vízálló bevonattal ellátott bélelt cipők, amikkel tartós használat során sem merül fel a beázás a talp és a felsőrész tökéletes illesztése révén. 

 

A D.D.Step több, mint egy cipő

A márka kínálata folyamatosan frissül. Az évszakhoz igazított kínálatot kövesd áruházunkban. Modelljeik innovatív 3D varrástechnológiával készülnek, aminek révén a ragasztóhasználat is a minimálisra csökkent, így a lábakkal csak természetes anyagok érintkeznek. Ha D.D.Stepre váltasz, a többi márkánál kevesebb vegyi anyaggal kerülnek kapcsolatba a gyerekeid. 

 

Egy szó, mint száz, gyerekcipői tartósak, szépek és segítik a lábak fejlődését. A változatos színek, minták közül mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő fazont.

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket