Blog

Nyári gyerekszandál – lássuk a kínálatot!

2021.07.20 17:29

Gyerekszandál a kínálatban

Legyen szó színes változatokról, csillogós szandikról, esetleg LED-es fénnyel ellátott zárt orrú verzióról, nálunk szinte bármit megtalálhatsz, amire csak szükségetek van. A gyermekek esetében fontos szempont, hogy a választott darab ne csak kényelmes, hanem színes és feltűnő is legyen egyben. Éppen ezért ilyen széles a webáruházunk termékpalettája, így mindenki megtalálja az igényeihez legközelebb álló lábbelit, még a legkisebbek is. 

Egyedi színváltós szandi

Ott van például az ezüst csillagos, színváltós szandi, amit 20-as mérettől egészen 30-as méretig beszerezhetsz. A hímzett és ezüst csillagokkal egyedivé varázsolt lábbeli bőrből készült, talpa rendkívül hajlékony, így viselete extra könnyű. A Sun Reactive egyedisége abban rejlik, hogy az UV fényre reagál, tehát amikor extra magas a sugárzás, akkor a színek átalakulnak. Az árnyalatok beltéren pasztellben tündökölnek, napfény hatására azonban jóval erősebbé válnak.

Fontos megjegyezni azonban, hogy nem tárolják az UV-sugarakat, teljesen mindegy, hogy mennyi napsütésnek is vannak kitéve. A talpakat természetes gumiból gyártották, így biztosítják a rugalmasságot és a tapadást. 

LED fényű, zárt orrú lábbeli

Ez a virágos fehér modell az egyik legújabb termékünk, aminek az enyhén harántemeléses talpbetétjét pillanatok alatt kiveheted. A minőségi cipő felsőrésze és a bélése is valódi bőrből készült, a gumitalp pedig hajlékonyságot és csúszásmentességet biztosít a szandi számára. Ne feledkezzünk meg persze az elengedhetetlen LED fényről sem, amely szintén helyet kapott ezen a lábbelin.

A 3D varrástechnikának köszönhetően teljesen lecsökken a felhasznált ragasztók és egyéb kemikáliák mennyisége. Ezen a modellen ráadásul dupla tépőzárakat találhatnak a legkisebbek, így fel- és levétele is rendkívül egyszerű. 

Fiús cipők választéka

A gyerekszandálok között természetesen kisfiúk számára is találhatsz egyedi darabokat. A supinált, éjkék, zárt orrú darab például egy dupla tépőzáras cipő, amely esetében a boka körüli rész párnázott kivitelezése biztosítja a kényelmes viseletet. A supinálás egyre több fiatal esetében okoz problémát, éppen ezért remek megoldás ez a normál cipőtől kissé eltérő kivitel. A láb belső talpának kifelé dőlésének megakadályozása érdekében ez a változat segít, hogy a későbbiekben ne legyen annyi gond a lurkó lábával. 

Választhatsz továbbá kék-bordó, szürke-királykék, de akár szürke-kék lábbelit is. Ne feledkezzünk meg továbbá a figurás szandálokról sem, hiszen a kisfiúknak is szükségük van vidámságra. Ezek között az egyedi darabok között például megtalálható a dinós sötétkék gyártmány, amely egy új terméknek számít a webáruházunkban. A hímzéssel és rátéttel készült, zárt sarkú szandit bőrből tervezték és valósították meg. 

A gyerekszandálok kínálata tehát hatalmas, így nem szükséges kompromisszumot kötni, amennyiben egyedi darabra van szükség!

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket