Blog

DD Step őszi cipő a hűvösebb időre

2021.09.17 09:12

Milyen legyen a kinti cipő?

Egy korábbi blogbejegyzésünkben már megvizsgáltuk a benti cipők főbb ismérveit, most a kinti, őszi cipőkét vesszük szemügyre. Az őszi időjárás is igen szeszélyes tud lenni, a reggelek hidegek, ám napközben még kellemes meleg is előfordulhat. De az eső, a köd és a szél is egyre gyakoribb ilyenkor, éppen ezért nem könnyű őszi cipőt választani.

A bölcsisek és az óvodások napközben benti cipőt hordanak, de hétvégén nekik is szükségük van egy jó kinti cipőre. Az iskolások pedig egész nap ilyen cipőt viselnek, csak tornaórán cserélik át másra.

Érdemes hát olyan lábbelit választani, mely megfelel az évszaknak: nem izzad bele a gyerek lába, nem ázik be, könnyen felvehető és még divatos is. Szerencsére a DD Step cipők között találunk ilyeneket, és itt, a Ruhafalván kedvező áron juthattok hozzá ezekhez a lábbelikhez, többek között a menő LED fényű cipőkhöz is!

A DD Step őszi cipő jellemzői

Bár sokféle színű és méretű őszi cipő kapható nálunk, van pár dolog, amiben minden DD Step márkájú cipő hasonlít. A legfontosabb, hogy a minőségük jó: igen közkedvelt lábbelik ezek, melyek a bölcsődés, az óvodás és az iskolás korosztály számára is elérhetőek. Valamennyi DD Step őszi cipő hajlékony, csúszásmentes gumitalppal rendelkezik, így biztonsággal hordhatók esős időben is.

Ha bőrből készült lábbelit választunk erre az évszakra, biztosak lehetünk abban, hogy nem ázik át a cipő, nem lesz vizes a gyerkőc lába. A DD Step cipőnek nemcsak a felső része bőr, hanem a bélése és a kivehető talpbetéte is. Mindez garantálja azt is, hogy nem izzad a gyerek lába az egész napos használat során, mivel a bőrcipőknek különösen jó a légáteresztő képességük.

Különleges varrásuknak köszönhetően a DD Step cipők igazán kíméletesek a lábhoz: speciális lábujjvédő kialakítással, valamint sarok- és cipőorrvédelemmel készülnek. A gyerkőcök számára teljesen kényelmesek, ráadásul könnyű őket le- és felvenni, ezért is népszerűek annyira.

Bare foot - mi is ez valójában?

Ha megnézitek a DD Step zárt cipőkről készült termékleírásokat, a legtöbb helyen azt olvashatjátok, hogy bare foot, azaz mezítlábas cipőtalppal rendelkezik a lábbeli. Mit jelent ez? Nos, ez egy ma divatos és jó dolog, melynek lényege, hogy kerüljük a túl szoros, szűk cipőket, ahol a lábujjak nem tudnak “kinyújtózni”.

A bare foot cipőkben szabadabb a mozgás, olyan érzést kelt a viselésük, mintha valójában mezítláb lennénk. Ezek a cipők bekapcsolják a lábfej összes izmát, a csontokat, az inakat a mozgásba, így nagyban hozzájárulnak a lábfej egészséges fejlődéshez. Érdemes ilyen cipőt beszerezni őszre a bölcsis és kisóvodás korosztálynak.

További szempont lehet még a választáshoz: a villogó fény, a divatos szín és a mesefigura, kisállatdíszítés a cipő oldalán - fiúknak és lányoknak valót egyaránt találsz nálunk. 

Így rendelj DD Step őszi cipőt a Ruhafalváról

Bizonyára sokan tudjátok, hogy webáruházunkban jó minőségű használt és új ruhát is árusítunk, cipőkínálatunk azonban kizárólag új termékekből áll. Lábbeliket kereshetsz a főoldalról indulva a Cipő menüben méret, típus vagy márka szerint.

Kísérd figyelemmel folyamatosan bővülő kínálatunkat, és válassz kényelmes, divatos DD Step őszi cipőt gyermekednek! Kérhetsz házhoz szállítást, de személyesen is átveheted a megrendelt terméket a XXII. kerületi telephelyünkön. 

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket