Blog

Prémium használt ruhát csak tőlünk!

2020.05.19 08:12

Ne vásárolj egy szezonos ruhákat

 

Nem tartható, hogy szezonról szezonra új ruhatárat vásároljunk, a fast fashion ruhák többségének minősége ugyanis nem megfelelő. Nem felelnek meg a minőségi ruhákkal szemben támasztott alapvető kívánalmaknak. Ha a ruha csak egy szezont bír ki, és folyamatosan cserélgetjük, óriási mennyiségű szemét halmozódik fel évről évre a gardróbunkban, ami ellepi a teret, és rátelepszik az életünkre. 

 

Nem véletlen, hogy a kapszulagardrób-elmélet ennyire menő lett az elmúlt években. Kevesebb, de jó minőségű ruhadarabból is lehet változatosan öltözködni, olyan kínálatból, ami nem jön szembe az utcán minden második percben. Nagyon jó minőségű, márkás termékeket kínálunk darabáron mindenkinek. 

 

Áruházunkban óriási prémium használtruha-kínálat vár

 

A környezetvédelem az egyik legfontosabb társadalmi kérdés a világban, ezért az újrahasznosítás divat lett. A megmaradt gyermek és felnőtt használt ruhák újrahasznosításával sokat tehetünk az élhetőbb jövőért.

 

A Ruhafalvánál különös figyelmet fordítunk arra, hogy a jó minőségű, hibátlan vagy apró hibás termékek újra körforgásba kerüljenek. Termékeink új gazdára lelnek, aki ismét örömmel tudja használni azokat a mindennapokban. 

 

A terméklap minden ruhadarab esetén tartalmazza a ruha állapotát, esetleges hibáit és a pontos centiben megállapított méreteket. Ez akár a saját otthoni ruhatár méreteivel is összevethető, így biztosan nem vásárolsz újabb felesleges ruhadarabokat, amik csak állnak majd a szekrényben. Ez is tudatosságra szoktat és nevel. 

 

Termékeink nagyobb részét külföldi használt ruhából válogatjuk. Minden egyes darab számos munkafeladaton megy keresztül, mielőtt a csomagban hozzád kerül. Először is ellenőrizzük, hogy a Ruhafalva stílusába illik-e, majd ellenőrizzük a minőségét, állapotát. Mossuk, vasaljuk, fotózáskor mérjük, majd az adatait rögzítjük, rendelés esetén pedig csomagoljuk. Mi ezzel segítjük hozzá vásárlóinkat az élhetőbb jövőhöz és ahhoz, hogy márkás termékeket, valódi kincseket találjanak alacsony árakon, amikben hosszú időn keresztül örömüket lelik.

 

Válassz jó minőségű termékeket, amiket sokáig tudsz használni, mert nem nyúlnak ki és egyediek. 

 

Találj a stílusodhoz illő ruhákat olcsón

 

Az online vásárlás a Ruhafalvánál jó móka. Nem véletlen, hogy áruházunkat többször választották az ország boltjának. Hatalmas minőségi használtruha-választékkal állunk rendelkezésedre.

 

Nálunk éjjel-nappal válogathatsz a legkülönlegesebb ruhákból és kiegészítőkből akár magadnak, akár a gyerekeknek. Vásárlóink elégedettsége miatt árukészletünk folyamatosan újul. Gyere és tegyél próbát Te is! Mit veszíthetsz?

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket