Blog

Itt a jó idő - Megérkeztek a legújabb D.D. Step tavaszi cipők

2020.03.12 13:35

Ha a legutóbbi cipővásárlásodra visszaemlékszel, beugrik, milyen frusztráló tud lenni, ha céltalanul bolyongunk a sorok között, és nem jön szembe az álomkivitel. Gyerekek esetén ez fokozottan igaz, őket ugyanis nem köti le a széles választék, ha rájuk hagynánk, akkor a legdíszesebb mesehősös műanyag szandi is jó lenne nekik. Sok helyzet van, amikor engedhetünk a marketingesek által megdolgozott vágyaiknak, de a cipővásárlás pont nem ilyen. Itt a szükségletre kell koncentrálni, melyben nagy szerepe van a szabásnak, a természetes anyagoknak és sok esetben a márkának is. Mert egy gyerekcipőtől tartósságot és strapabírást várunk, amiben a lábacskák kényelmesen fejlődhetnek. A tengerparti homokozáshoz ideális divatszandi pedig nem feltétlen teljesíti ezeket az elvárásokat.


Hogyan vásárolj gyerekcipőt?

Az első tavasz mérföldkő a gyerekek életében, ekkortól juthatnak ki a szabadba lengébb öltözékben. Babakocsizáshoz elég a jópofa kocsicipő, később azonban már a bölcsibe, oviba is erősített kérgű cipőket várnak, benti és kinti kivitelben is. Ha nem akarsz feleslegesen idegeskedni, csak akkor merészkedj gyermekeddel bolt közelébe, amikor kipihent. Ezzel nem csak őt, magadat is megkíméled egy sor kellemetlenségtől. Ha érkezéskor meleg van az üzletben, először a gyerkőcöt vetkőztesd le, így nem fog beizzadni a próba közben, és várhatóan nyugodtabban fogja viselni a számára felesleges tortúrát. Mert ne legyen kétségünk, a gyerek nem cipőt venni, hanem játszani akar. 

A kislányok kopogós cipője talán kivétel, de ha fiúkkal megyünk, bármely életkorban méla undorral kell megküzdeni, ha valamit próbálni kell. Lehet, hogy az online áruházak ötlete az ő fejükből pattant ki?

Ha vásárlás közben elbizonytalanodnál, kérd nyugodtan a webáruház ügyfélszolgálatának segítségét. Ők első kézből származó infók alapján igyekeznek a legmegfelelőbb modellt ajánlani, mert más fazon illik egy magas rüsztű vagy egy keskeny, befelé dőlő bokájú kisgyerek lábtípusához.

Ha fazonra megvan a választás, legalább a színben hagyd meg a döntést gyerkőcödnek, hisz ő fogja hordani. És lehetőleg ne próbáltass fel vele tíz különböző fajtát, hisz ez neki sem szórakozás. Bár egy játszóterezés ígérete sok mindent megold.

És milyen márkát válassz? Tavaszra D.D. Step cipőt!

A D.D. Step cipők a legmodernebb gyártási technológiával, első osztályú marhabőr felhasználásával készülnek. A 3D varrástechnológiának köszönhetően a lábbal csak természetes anyagok érintkeznek, és a speciális rögzítés miatt minimálisra csökken a ragasztóhasználat, vagyis a vegyi anyag arány is. Cipősdobozaik újrahasznosított papírból készülnek, mely szintén környezetkímélő megoldás.

 

A tavaszi cipők talpa természetes gumiból, speciális lábujjvédő kialakítással készül, mely extra tapadást és rugalmasságot biztosít. Kivehető, légáteresztő bőr talpbetétük harántemelés nélküli, de szükség esetén cserélhető. 

Webáruházunkban hiszünk abban, hogy az egészséges lábfejlődéshez egyénre formált cipőre van szükség, ezért kínálatunkban kizárólag új lábbeliket találtok. Online rendelés esetén lehetőség van arra is, hogy a megrendelést személyesen vegyétek át. Az átvételi ponton kizárólag a korábban leadott rendelések átvételére van mód.

 

Ha nincs jó tapasztalatod a gyerekkel történő vásárlásról, érdemes a már bevált márkák termékeit online megvásárolni. Ezzel rengeteg időt tudsz megspórolni, és tölthetitek a felszabaduló perceket valami hasznos, közös elfoglaltsággal.

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket