Blog

Nincs tavasz babamellény nélkül

2021.03.30 09:38

Mellények alkalomra is

 

A mellény ujjatlan vagy rövid ujjú rövid ruhadarab, ami anyagától függően lehet kinti viselet, de bent is nagy hasznát vesszük. A legcukibb babamellények alkalomra készülnek. A fiúcska öltönyök egyébként is édesek, de ha még egy mellény is kiegészíti, ellenállhatatlanok. Előnyük, hogy a zakó levehető, mégsem egy szál ingben szaladgálnak a fiúcskák. A lányoknál is találunk elegáns anyagból és díszítéssel készült alkalmi mellényeket. Ezeknek sokszor rafinált a szabása és szép, íves az eldolgozása, illetve a csipke vagy selyemanyag teszi különlegessé őket. 

 

Hétköznapokon egy egyszerű farmermellény is segít a hőháztartás szabályozásában. A kardigánnal ellentétben nyitott szabása csak a törzsnél melegít, ahol a legnagyobb az esély a megfázásra. A karokat nem fedi feleslegesen, így nagyobb esély van rá, hogy fűtött helyiségben is megtűrik magukon a kicsik.

 

A mellény divatos kiegészítő

 

A legkisebbek mellényei gombos vagy patentos kivitelben készülnek, mert ebbe a legegyszerűbb öltöztetni őket. A cipzáras pamut vagy polár játszómellények már inkább az ovisok darabjai. Ezek behúzás nélkül is képesek melegíteni és védeni a deréktájékot. Póló, ing, blúz vagy pulóver fölé is feladhatók, állítható, mennyire melegítsenek, hogy a gyerekek ne izzadjanak bele. Ha ezek nélkül készül a mellény, akkor a testrésze pulóverhez hasonló. Ezen nincs állítási lehetőség, ha meleg, muszáj levenni, ezért kicsit kötöttebb a használata, ellenben sok elegáns darab készül ebben a hagyományos kivitelben.

 

A nyakvonal kialakítása is változatos. A kivágott fazon mellett cipzáros kivitelben népszerű a visszahajtható, a kapucniban végződő, valamint az álló nyakú mellény is, amik teljesen felhúzva a nyakrészt is melegítik. Bizonyos mellények kapcsosak is lehetnek. Az ilyenek általában különleges szőrös anyagból készülnek. Ezek inkább díszítő funkciót látnak el, mivel nem védik a teljes törzset, viszont annál látványosabbak és remekül használhatóak téli hidegben is, és ezt még a kamaszok is szeretik.

 

Kinti babamellény

 

A legtutibb megoldás egy mellénnyé alakítható kabátka. A levehető cipzáros ujjakat sokszor eltérő anyagból készítik, hogy az átalakíthatóságot minél jobban kihangsúlyozzák. Látványos a kötött anyag használata az ilyen darabokon. A kötött gyerekruhák között a mellények a leggyorsabban elkészülő darabok, készítésük kezdőknek is ajánlott. 


De nem muszáj megtanulni kézimunkázni, áruházunk kínálatában sokféle mellény kapható. A kinti sportosabb darabok sokszor kapucnival vannak kiegészítve, ezért szelesebb időben is használhatóak. Remekül lehet velük alkalmazkodni a változékony időjáráshoz. Kínálatunkban számtalan vízlepergető anyagú mellényt találtok, amik vékonyabb kabátra is feladhatók, ha szükséges még egy réteggel kiegészíteni a megjelenést. Farmerkabát fölött is jól mutatnak, és védenek az időjárás kellemetlenségeitől.

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket