Blog

F&F babaruha - az igényes választás

2021.10.08 08:26

Az F&F babaruha és a Ruhafalva

Bizonyára mindenki hallott már az F&F márkáról, mely egy népszerű üzletlánc saját márkája. Az ott kapható F&F ruhák a jó minőségükről ismertek. Nemcsak babaruhákat, hanem gyerekruhákat, női és férfi öltözeteket, kiegészítőket is találunk az F&F termékek között. Biztosan sokakat érdekel, vajon minek a rövidítése a két betű? Nos, ez két nevet takar: Florence és Fred. De hogy ők kik voltak valójában, azt homály fedi.

A márkát 2001-ben hozták létre, és először csak angol és ír szupermarketekben árulták a ruhákat. 2010-ben más országokban is árusítani kezdték őket, és saját üzleteket is nyitottak, ahol a ruhák iránt érdeklődők közvetlenül meg tudták vásárolni a termékeket. Itt, a Ruhafalván online tudod megrendelni az F&F babaruhákat - használtan.

Mit kell tudni a használt ruhákról?

Gyerekruha webáruházunkban használt, outlet és új ruhákat, kiegészítőket is árusítunk. Cipőkből csak új termékeket találsz nálunk. A Ruhafalva 2008 óta van jelen a piacon, s ennyi idő alatt rengeteg tapasztalatra tettünk szert. 9-szer nyertük el “Az Ország Boltja” verseny fődíját, 6-szor kerültünk be a TOP10-be “Az év internetes kereskedője” megmérettetésen.

Használt ruháinkat, mint például az F&F babaruhákat nagy gondossággal válogatjuk, minden darabot egyesével lemérünk. 

Amitől még különlegesek vagyunk, hogy minden egyes használt terméknél feltüntetjük az apróbb hibákat. Van egy folt a ruhán vagy leszakadt egy gomb? Erről is tájékoztatunk a termékleírásban, hogy megkönnyítsük a döntésedet. Bővebben erről a tevékenységünkről a Tudnivalók menüben olvashatsz. 

Milyen F&F babaruha kapható a Ruhafalván?

Mivel mi elsősorban használt ruhák kereskedésével foglalkozunk, a kínálatunk folyamatosan bővül. Érdemes szétnézni nálunk mindennap, hogy biztosan megtaláld, amit keresel. Minden kedden és pénteken töltjük fel árukészletünket, mely az évszakoknak, jelesebb ünnepeknek megfelelően változik.

Most, hogy közeledik a tél, elsősorban kabátokból, dzsekikből, melegebb felsőkből, nadrágokból lesz választék. Sapka, sál, kesztyű is várható kis méretben is. Az igazán szemfülesek találhatnak már halloween témában is F&F babaruhákat, kicsikre való rugdalózókat. Az 1-2 éves kislányok számára az F&F márkás kantáros ruhácskák többféle színben, többféle mintával kaphatók. Kisfiúknak is érkeznek folyamatosan ilyen márkás ruhadarabok: pulóverek, kardigánok is a bélelt nadrágok mellett. 

Miért érdemes nálunk vásárolnod az F&F babaruhát gyermeked számára?

Nos, mint tudjuk, a gyerekek hiper-szuper gyorsasággal tudnak nőni. Szinte észre sem veszed, de máris egy-két mérettel nagyobb ruha kell rá, mint amiből bevásároltál. Éppen ezért a kisgyermekes családokban nagyszerű megoldás, ha nem új, hanem használt ruhát adnak a csemetére. Korábbi cikkünkben, ahol szintén a babaruhák vásárlásához adtunk jó tanácsokat, írtunk már ennek előnyeiről.

Tény, hogy a használt ruhák jobb áron kaphatók, mintha újonnan vennénk őket. Ráadásul, ha itt a Ruhafalván rendeled meg gyermeked számára az évszaknak megfelelő öltözetet, hűségpontokat is szerezhetsz és élhetsz a foglalás lehetőségével is.

Az is igazán kényelmes dolog, hogy online vásárolhatsz nálunk, nem kell a szupermarketben tolonganod, ha F&F babaruhára vágysz. Csak megnézed a kínálatunkat, s pár kattintással beszerezhetsz mindent, amire a babádnak szüksége lehet ősszel.

Ne késlekedj, nézz szét nálunk!

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket