Blog

Ovis hátizsákok a kicsiknek

2020.02.18 16:02

Ebben kreatívnak kell lennünk

 

Hogy szülőként is könnyítsük a gyermeknek a leválás folyamatában, felhasználhatunk minden olyan eszközt, ami segít komfortosabban érezni magát az új közösségben. Ebben egy otthonról hozott tárgy, állatka vagy egy általa választott és szeretett ovis hátizsák is segítség lehet, ha az otthonra emlékezteti és segít megnyugodni a kellemetlen pillanatokban. A kicsik szeretnek a nagytesóra hasonlítani. Ha neki iskolatáskát veszünk, választhatunk egy ovis hátizsákot neki is. Bármi, ami izgalmas a gyerek számára és ösztönzi arra, hogy a megszokott környezetét elhagyva is biztonságban érezze magát, pár percet spórol nekünk az elválás könnyei közepette. 

 

Ha szeretnénk, hogy gyermekünk minden reggel örömmel várja, hogy oviba mehessen, válasszunk jó óvónénit. Ismerkedjünk meg a szülőkkel és gyerekeikkel, kérdezzünk rá, mivel segíthetnénk az intézményt. Akár állami, akár magánintézménybe íratjuk, a szülői közösség mindenhol alapja a jól működő nevelésnek. Mindenki, aki kétkezi munkával vagy egyéb segítséggel részt vesz a körülmények javításában, kicsit jobban magáénak érzi a helyet, amivel sokat tehet a gyermek kiegyensúlyozott ovis éveiért.

 

Válasszunk egy vidám ovis hátizsákot 

 

A bölcsis és ovis gyerekek méretében is kapható táskák szabása lehet sima összehúzós fazon, egyrekeszes vagy több férőhelyes is, a lényeg, hogy kis mérete és párnázott, állítható pántja kényelmessé tegye a hordását. Fontos, hogy vidám mintájának köszönhetően vagy különleges szabásvonala miatt kellően érdekes legyen a gyerekek számára. 

 

A webáruházunkban szokatlan formájú hátizsákokból is választhatsz. A megszokottól eltérően plüss fülek, mozgatható kezek, unikornis szarvak, Darth Vader speciális maszkja vagy a LOL babák kiegészítői teszik különlegessé az egyszerű hátizsákokat. Egy ilyen tatyó utazáskor is hasznos tud lenni. És ha a gyerek megszerette és ragaszkodik hozzá, vigyázni fog a dolgaira, ezzel máris könnyítettünk a dolgunkat más területeken is. 

 

Az aprócska méretek miatt ne számítsunk hatalmas rakodórészre, de jelen esetben nem is ez a fontos. Ezeknek az ovis hátizsákoknak a fő funkciója az, hogy kialakítsák a megfelelő rutint, ami az ovihoz kapcsolódik, de természetesen az is, hogy a kedvenc alvókát vagy plüsst legyen miben biztonsággal a bölcsibe vagy az oviba vinni. 

 

Hol juthatsz hozzá ezekhez a különleges táskákhoz?

 

Megéri nézelődni áruházunk kínálatában, mert a különféle mese sorozatok figurái, illetőleg gyártó szerint is kereshettek gyerekeknek való táskát a részletes keresőben. Ha esetleg nem szeretitek a hátizsákot vagy kényelmetlennek találjátok, választhattok az övtáskát közül is. 

 

Ahogy csemetéink növekednek, idővel hasonló stílusú iskolatáskával, neszeszerrel, sporttáskával vagy tornazsákkal is kiegészíthető a készlet. És természetesen az utazáshoz való gurulós, kis méretű bőröndöt is megtaláljátok az áruházban. 

 

Ne feledjétek, a vásárlás után hűségpont jár, amit később több ezer termék közül levásárolhattok. Ehhez csak arra van szükség, hogy regisztráljatok a vásárlás előtt, és a megrendelés átvétele után e-mail értesítőt kaptok a vásárlási érték 10 százalékát kitevő hűségpontokról. Ugye milyen nagyszerű?

 

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket