Blog

Te összeállítottad már gyermeked ruhatárát az iskolakezdésre?

2021.08.13 15:06

Az alsóruházattal kezdjük!

Az őszies időjárás réteges öltözködést kíván. Míg nyáron elegendő volt egy lenge ruha vagy egy rövidnadrág és póló viselése, az iskolában már ennél melegebbre lesz szükség. A felsők alá a hidegebb napokon mindenképpen adjunk trikót is a gyerekre! Ezek védik a gyerkőc derekát, veséjét, így kevesebb lesz az esély a megfázásra. 

Webáruházunkban mintás, csíkos és egyszínű változatban is kaphatók ezek a ruhadarabok. Érdemes belőlük egyszerre többet is megvásárolni, hiszen ezeket naponta cserélni kell. Ha szétnézel az alsóruházat kínálatunkban, láthatod, hogy lányka bugyik, alsónadrágok is nagy választékban állnak rendelkezésre. Ha a kislányod igényesen válogatja össze a színeket, szeret egyforma színű trikót és bugyit hordani, akkor a szetteket mindenképp nézd meg!

Ruhatár iskolakezdésre: nadrág, szoknya, harisnya

Bár szeptember elején még viszonylag jó az idő, már most tudatosítsuk, hogy a kislányunk nem járhat mindig szoknyában. Ha ragaszkodunk ehhez a ruhadarabhoz, érdemes iskolakezdésre harisnyát is beszerezni mellé a felfázás elkerülése miatt. A csinos harisnyák nélkülözhetetlen ruhadarabok évnyitón és egyéb eseményeken is. A hétköznapokon nyugodtan adhatunk a lánykákra mintás harisnyát, az iskolai ünnepségeken viszont viseljen egyszínűt! Amire még figyelni kell a szoknya-harisnya esetében, az a hozzá illő cipő. Lehet, hogy a tavalyi már kicsi?

A gyerekek lába nagyon gyorsan nő, így célszerű az őszre való, zárt, vízálló cipőt is mielőbb megvásárolni. Webáruházunk a ruhák mellett új cipők árusításával is foglalkozik, így nem lehet gond a megfelelő lábbeli kiválasztása sem. 

Ahogy pedig hűl az idő, előkerülnek a hosszú nadrágok is, így itt az ideje a fiúk és a kislányok ruhatárát is frissíteni pár darabbal! A legkedveltebbek a farmerek, mert ezek anyaga tartós, így szinte elnyűhetetlenek. Kellő védelmet nyújtanak a hidegebb napokon. De ebből is legyen tartalékunk, hiszen apróbb balesetek mindig adódnak. A nadrágot lecsöpögtetik levessel a gyerekek a menzán, fűfoltos lesz a játszótéri csúszás-mászás közben, vagy egyszerűen csak épp elromlik benne a cipzár.

A lányoknak a mintás farmerek mellett vehetünk leggingseket is. Az sem baj, ha melegítőnadrágban küldjük el iskolába a csemeténket, hiszen ez is igen kényelmes viselet számára. Ráadásul ezen gombok sincsenek, ami ugye megkönnyíti az öltözést tornaóra után!

A kabáthasználat előtt: pulóver, kardigán

Az iskolakezdési ruhatárban a pulóvereknek és a kardigánoknak van még kiemelt szerepe. A csípős reggeleken, iskolába induláskor muszáj adni valami melegebb felsőt a gyerkőcre, amit majd a suliban levehet. Egy korábbi cikkünkben már bemutattuk sokoldalú használatukat, azt, hogy ezek a réteges öltözködés alapdarabjai. 

Webáruházunkban többféle színben, méretben, anyagban találsz belőlük gyermekedre valót: kapucnis felsőket, belebújós hosszú ujjú pamut és polár pulóvereket, cipzáras melegítőfelsőket éppúgy, mint kötött kardigánokat vagy alkalmi ruhához illő bolerókat, poncsókat. Azért is jó, ha felkészülsz az iskolakezdéskor e darabokkal, mert ezek később, télen is hasznosíthatók. Fázósabb gyerekeknek kötelező darab!

Láthatod, hogy a Ruhafalva segítségével mennyire könnyen és gyorsan tudod összeállítani gyermeked ruhatárát az iskolakezdésre. Csak használd a keresőt és mindent megtalálsz nálunk, ami a hűvösebb, őszi napokra kell!

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket