Blog

A sokoldalú lány kardigán kicsiknek és nagyoknak

2021.07.29 08:16

A réteges öltözködés alapdarabja

A kardigánok igazából nem a gyerekek kedvencei, szülőként azonban már sokkal jobban értékeljük a benne rejlő lehetőségeket. Egy rövid vagy hosszú ujjú kardigánnal tökéletesen kiegészíthetjük és az időjáráshoz igazíthatjuk a megjelenésünket, hogy még véletlenül se kelljen dideregnünk a hirtelen változó időjárás miatt. 

Bár gyerekként nem szeretünk rétegesen öltözködni, az átmeneti ruházkodás lényege pont a bármikor tetszés szerint variálható viselet. A hőérzetünket egy vékony plusz réteg is nagyban tudja befolyásolni, ezen pedig egy kicsike boleró vagy egy hosszú fazonú kardigán is sokat javíthat. Egy-egy hűvösebb nyári estén is jólesik bebugyolálni magunkat egy plusz rétegbe, legyen az bármilyen vékony, hát még a hideg szélben. Ekkor inkább kellemesen puha, meleg kardigánra van szükségünk.

Ha pedig gyerekkel indulunk útnak, nekik szinte mindig kötelező készülni valami plusszal, mert maguktól úgysem szólnak, ha fáznak. 

Lány kardigánok számtalan variációban

Egy praktikus szabású kardigán sokféle lehet. A derék fölé érő szűk szabású, gombos kardigánok mellett elegáns kasmír kötött kardigánokat vagy cipzáros, puha pamut kardigánokat is vásárolhatsz gyermeked számára áruházunkból, hogy minden alkalomra tudjatok megfelelő öltözékkel készülni. A kardigánt egyébként is többféleképp lehet hordani, így egy darab többféle módon lehet a ruhatárunk alapdarabja.

Viselhetjük hagyományosan, póló vagy blúz felett, vagy elegáns, kötött kabát formájában is. Ki lehet egészíteni egy szép övvel is. Egy igazán jó választás bármilyen ruhával stílusosan viselhető. Tökéletesen illik az elegáns viseletekhez, de akár farmernadrágokhoz, szoknyákhoz is. Ha pedig sportosan akarunk megjelenni, egy hosszú, kapucnis vagy cipzáros kardigán is lehet menő. 

Verhetetlen választék

A Ruhafalvánál a gyerekkardigánokból is hatalmas választékot tartunk. Ez a darab a bölcsis, ovis ruhatárból sem hiányozhat. Akár gombos, akár cipzáros, gyorsan megtanulják a gyerekek fel- és levenni magukról, ezért praktikusabb, mint a pulóverek. 

A gyerekeknek szánt kardigánok főleg világos pasztellárnyalatban vagy kedvelt mesehősös mintákkal készülnek, amikkel hétköznapokon vagy akár sportos programokon is megjelenhettek. Ezek a darabok biztosan a kedvencek közé tartoznak majd.

Áruházunk minőségi kínálatába a lányoknak mindig igyekszünk csodaszép darabokat összeválogatni, amikben bármilyen közösségi ünnepségen is szépen mutatnak. 

A folyton változó kínálatban minden alkalomra találtok nekik egy kényelmes darabot, amivel felkészülten vághattok neki a teendőknek. Az alkalmi ruházatba inkább sötétebb színárnyalatú, gazdagon díszített darabok illenek bele, de válogathatsz kedvedre színes vagy egyszerűbb darabjaink közül is, ha az alkalom azt kívánja.

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket