Blog

Különleges kislány alkalmi ruha a kínálatunkban

2021.06.17 09:31

Kislány alkalmi ruha

Már a lánybabáknak is terveznek csajos darabokat, de az ő esetükben még a praktikum az irányadó. A bölcsis, ovis kislányok azonban már odavannak a királylányos ruhákért. Bármikor, amikor csak tehetik, pörgős vagy tüllszoknyába, kopogós cipőbe öltöznének, és le sem vennék magukról. A jellemzően pinkes, rózsaszínes ruhák egyediek, de szerencsére nem kell sok belőlük, idővel úgyis alábbhagy a lelkesedésük, és megelégszenek az ilyen viselettel különleges alkalmakkor. 

Széles kínálatból válogathatunk a lányoknak, akik a fiúk megszokott ing és öltöny viseletétől eltérően szinte bármit hordhatnak, ami egy kicsit is kényesebb vagy csillogóbb anyagból készült. Az a lényeg, hogy valamiben szebb és egyedibb ruhát válasszunk nekik, mint amit hétköznap viselnének.

Ha nincs egyenruha, amit viselniük kell egy eseményen, anyák napjára, évnyitóra, évzáróra vagy a karácsonyi ünnepségen és természetesen bármelyik családi rendezvényen is nyugodtan elengedhetjük a fantáziánkat. Gondolkodjuk csipkében, tüllben, selyemben, flitterekben vagy a megszokottól eltérő szabásvonalakban. 

A Ruhafalva alkalmi ruhákban is otthon van

Legyen bármilyen ünnepi alkalom, ahová ki kell öltözni, ha gyerekkel vagy hivatalos, alaposan meg kell tervezni a megjelenést, mert a gyerekek ruhatára ritkán tartalmaz egymást kiegészítő alkalmi darabokat, az aktuális méreteket figyelembe véve tehát egyben kell megvásárolni a megjelenés minden kiegészítőjét.

A kislányok csodaszépen mutatnak a hosszú ruhákban, harisnyával, és különösen élvezik a kényes anyagokat még akkor is, ha ezekre jobban kell vigyázniuk. A biztonság kedvéért azonban mindenképp gondoskodjunk számukra átöltözési lehetőségről. Bármikor történhet ugyanis valami előre nem látható esemény, amire jó, ha felkészülünk lélekben és egy plusz darabbal. 

Áruházunk kínálatából megvásárolhatod gyermekeid számára nem csak a hétköznapi, hanem az alkalmi ruházatot is. Sőt, nálunk tetőtől talpig felöltöztetheted csemetéidet. Tőlünk bármilyen évszakhoz és időjáráshoz illő alkalmi ruhát megvásárolhattok, az ujjatlan, kivágott vagy ejtett vállú elegáns ruháktól kezdve a változatos anyagú boleróig vagy kabátig. Az alkalmi gyerekruha kategóriából kedvetekre szemezgethettek, míg más le nem csak az ajánlatra. 

A cipőket se feledd

Sőt az elegáns ruhákhoz illő alkalmi cipőket is megtaláljátok webáruházunk kínálatában. Elegáns kövekkel, virágokkal vagy masnikkal díszített szandálokat és csillogó bőr félcipőket, illetve halvány mintás vagy virágos balerinákat is választhattok az elegáns ruhákhoz. Ha nem akarsz túl sok időt tölteni a ruha és a hozzá passzoló lábbeli kiválasztásával, keresgélj oldalunkon

A minden terméknél megadott méretek és a belső talphossz alapján könnyedén kiválaszthatod a gyermeked számára megfelelőt.

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket