Blog

Szerezd be a baba alkalmi ruháit tőlünk!

2021.07.20 17:40

Különleges baba alkalmi ruha

Az ünnepi ruhák különleges anyaguk és szabásuk révén szebbek, mint amiket a hétköznapokban hordunk. Sok gyereknek már a bölcsibe, óvodába is egyenruha kell, ami elegáns blúz, sötét nadrág vagy szoknya összeállításból áll, de sok helyen évnyitóra, évzáróra sem követelik meg ezt a megjelenést. Anyák napjára, karácsonyra viszont mindenképp valami egyedi alkalmi ruha szükséges. 

A fiúknak ünnepi alkalmakra inkább a visszafogottabb, sötét ruhák megfelelőek, míg a lányok esetén nincs megkötés. Bármilyen szín és nem túl sportos minta elfogadható. A kisebb gyereknek olyan ruhadarabok jöhetnek csak számításba, amiket könnyen fel és le tudunk venni. Kényes anyagok is megférnek az alkalmi ruhákon, amikre vigyázni kell, cserébe viszont a gyerekek is sokáig bulizhatnak a felnőttekkel. Ez még inkább növeli az alkalom és az alkalmi megjelenés értékét a szemükben. 

Lányos és fiús alkalmi viselet elérhető áron

Az alkalmi ruha kislányok esetében csipkét, tüllt, selymet vagy akár flittereket is jelenthet. A nem hétköznapi anyagok különleges szabással mutatnak igazán szépen. Az egyébként nem túl praktikus hosszított vagy pörgős szoknyák vékony harisnyával és csillogó szandállal vagy kopogós cipővel kombinálva különösen jól mutatnak a lányokon.

Elegáns kövekkel, virágokkal vagy masnikkal díszített félcipőket, illetve balerinákat is választhattok nekik az elegáns ruhákhoz. Felül pedig masnik, pántok vagy épp boleró, na meg a befont vagy bebodorított hullámos frizura és hajdíszek tehetik különlegessé megjelenésüket.

A kisfiúk hagyományos mellényes öltönyben, ingben és sötét farmer- vagy szövetnadrágban mutatnak igazán jól. A hétköznapi sportosabb helyett ilyenkor egy elegánsabb kardigán vagy egy vagány csokornyakkendő is sokat javít a megjelenésen. Esetükben inkább az alkalmi cipő kiválasztása lehet a problémás. Igyekezz ne túl feltűnő vagy sportos sötétebb cipőket venni nekik, amik ilyen alkalmakkor kiválthatják a szigorúan vett ünneplő bőrcipő vásárlását.

Legyen bármilyen ünnepi alkalom, webáruházunk folyamatosan változó kínálatából különleges, elegáns ruházatot vásárolhatsz gyermekednek. Az a lényeg, hogy szebb darabokat válogass össze, mint amit hétköznap viselnétek.

Alkalmi ruhából is válaszd a Ruhafalva minőséget

 

Minőségi használt és új gyerekruhákkal foglalkozó webáruházunkból a vagány kislegények és a cuki kislányok számára is megtaláljátok az alkalomhoz illő darabokat. Ha szeretsz otthonról vásárolni, kezdd oldalunkon a nézelődést.

Nálunk az év minden napján, rövid szállítással vásárolhatsz. Bármilyen évszakban ki tudjátok választani a gyerekekhez legjobban illő ruhácskákat. Ráadásul a ruhákhoz illő lábbeliket is egy helyről vásárolhatjátok meg.

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket