Blog

Különleges babaruhák keresztelőre

2020.08.14 08:43

A keresztelésről

A keresztség az egyház tagjává teszi a kisgyermekeket, ez pedig nem más, mint befogadás az egyházba. A keresztelés akkor szükséges, ha a szülők maguk is megélik és gyakorolják a hitet, mert csak így tudják fogadalmukat teljesíteni, miszerint hívő kereszténynek nevelik a gyereket a keresztszülők segítségével, akik szintén ünneplőben mennek a templomba. Ők azok, akik felelősséget vállalnak a gyermek „lélekben és hitben” való fölnövekedéséért.

Legszigorúbb szabályokhoz a keresztséget a katolikus egyház köti. Keresztszülő csak vallását gyakorló katolikus keresztény lehet, ez megtiszteltetés, ugyanakkor felelősség is. Hagyományosan keresztszülőnek lenni azt jelenti, hogy értékes ajándékokkal, élményekkel halmozzuk el keresztgyermekünket, ugyanakkor életvitelünk példa is a gyermek számára. 

Keresztelő szertartás

A keresztelőt az egyházi szabályok mentén alaposan meg kell tervezni. Az alkalomhoz illő megjelenés elvárás, hiszen ezzel még szebbé, ünnepélyesebbé tudjuk tenni a családunkkal együtt töltött pillanatokat.

A kisgyerekek felkészítése az ünnepre nem egyszerű. Feltétlen számoljunk azzal, hogy a templomok nyáron is hűvösek, ezért többrétegű ruhával készüljünk, vagy vigyünk magunkkal egy kis plédet. A szülők, barátok biztosan szívesen segítenek a táskák cipelésében. És persze akkor se jöjjünk zavarba, ha "baleset" történik. Emiatt kezdettől fogva két váltás ruhában gondolkodjunk, hiszen bármi történhet, ami miatt jó, ha van cserelehetőség. 

Babaruhák keresztelőre a Ruhafalván

A szervezést a megfelelő ruha kiválasztásával kell kezdeni. Erre az alkalomra szebb és egyedibb ruhát válasszunk a hétköznapi viseletnél, hiszen ez egy megismételhetetlen alkalom, ami csak egyszer fordul elő az életben.

Lányoknál gondolkodjuk csipkében, tüllben, selyemben, flitterekben és a megszokottól eltérő szabásvonalakban, akár csak egy menyasszony esetén. A habos-babos kreálmányok itt kapnak csak új értelmet. A kisfiúkat egy jól szabott világos vagy épp fekete öltönybe is lehet öltöztetni. Ez egy igazán különleges alkalom számukra. Az ing és a mellény egy szövetnadrággal tökéletes kompromisszum. 

Szokás a gyerekek ünneplőruháját továbbadni a családon belül, hiszen egy alkalommal vannak csak használva. Ha nincs ilyen szerencsétek, vagy szakítanátok a hagyománnyal, áruházunk nagy választékkal vár benneteket is. 

Ha nem szeretnétek erre az egy alkalomra vagyonokat költeni, vagy az erre félretett pénzt inkább a keresztelő után tartandó megvendégelésre vagy az ünnep más részeire fordítanátok, nézzetek szét alkalmi ruháink között. Nemre és korosztályra bontva kereshettek folyamatosan változó kínálatunkban. Csak nehogy valaki lecsapja a kezetekről, ruháink ugyanis egyediek. Nézzetek szét még ma!

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket