Blog

Milyen babaruhát válasszunk fotózásra?

2020.04.01 11:04

A születésnapi vagy karácsonyi fotózások ezzel ellentétben inkább családi alkalmak. Nem újkeletű ez a dolog, hiszen a digitális korszak beköszönte előtt számtalan helyen a városokban volt fotó stúdió, ahova nem csak igazolványképet készíttetni mentek az emberek, hanem családi fotózásokra is, ami különlegesnek programnak számított. Az alkalmi ruhák a fotózásokon hozzájárultak a jó közérzethez, a fotózáshoz ezért különleges babaruha kellett.

 

Hol érdemes kivitelezni a fotózást?

 

Manapság sokszor házhoz is mennek a profi fotósok, ha ez a kívánság. Egyeseknek megvannak azok a kisebb kiegészítőik, amikkel bármilyen kis lakást azonnal műteremmé lehet varázsolni. A fotós hozza magával a különleges hangulatú háttereket, babzsákot, sapkákat, kötött anyagokat, díszeket, amikben a baba parányinak tűnik, de használhat a család bármilyen meglévő kiegészítőt is. Mások inkább a saját műtermük biztonságában és profi felszerelésükben bíznak. A családoknak kell eldönteni, melyik számukra a szimpatikusabb, illetve mi fér bele a költségvetésbe. 

 

Babaruhák fotózásra

 

Ahogy a másik népszerű időszak, a bölcsisek, óvodások tavaszi fotózásán is látjuk, nem csak beltérben lehet jó életképeket gyártani, hanem a szabadban is. A márciusi változékony időben szabadtéri fotózáshoz még kabát javasolt. A Ruhafalva oldalán a számtalan babaruha között találsz belőlük jó párat, aminek vidám színei kihangsúlyozzák babád kerekded vonásait a téli borús táj háttere előtt.

 

Ellenben, ha jobb idő van, a szabadban kényelmes ruházatban is lehet fotózkodni. Egy kis kert vagy akár a játszótér is lehet tökéletes háttér a képekhez. Mivel egy gyereket nem igazán köt le a fotózás technikai elvárásaként megfogalmazott “Maradj nyugodtan!” utasítás, így célszerű a fotósnak alkalmazkodni az örökmozgó gyerekekhez. A kevésbé beállított képek általában jobban sikerülnek. Elég egy labda, és máris megvan az elfoglaltság, míg az a pár kép elkészül.

 

Webáruházunk kínálata

 

Számtalan magyar nagydíjjal kitüntetett áruházunk válogatott, minőségi használtruha kínálata számos márkás sportruházatot rejt. Ezek sokszor töredékáron vásárolhatók meg, mint a márkaboltokban. Akár sportcélra használjuk, akár fotózásra keresünk babaruhát, áruházunk minden igényt kielégítő választékából tudnak a nézelődők válogatni, melyet utána házhoz szállítással is megvásárolhatnak. 

 

Díjnyertes webáruházunk innovatív újítása volt a használt termékek viszontértékesítése. Emellé a Ruhafalván bevezettük a visszatérítéses rendszert is, mellyel folyamatos vásárlásra tudjuk ösztönözni a vevőinket, amivel kölcsönösen jól jár minden fél. 

 

A választékot napi rendszerességgel frissítjük, termékeink minőségét folyamatosan ellenőrizzük, és minden ruhát és cipőt alaposan lemérünk, ezzel is segítve a pontos méretválasztást és a vásárlóink elégedettségét.

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket