Blog

Tavaszi kihívás - wellness gyerekkel

2020.02.11 08:28

Újabban bizonyos szállodák gyerekmentes pihenést kínálnak felnőttek részére. Nem mindenki számára pihentető ugyanis az állandó gyerekzsivaj. Fogadjuk el, hogy itt csak romantikus hétvégére foglalhatunk, ha találunk önfeláldozó nagymamát vagy barátot, aki átveszi tőlünk a gyerekeket. Akkor lehet, hogy hálásak is leszünk a csendért.

 

Könnyebb a gyerekes wellness út foglalása, ha a szálloda csak gyerekmentes időszakokat rögzít a házirendjében. Ilyenkor az egyébként ott megszálló gyerekek sem vehetik igénybe a fürdőrészleg szolgáltatásait. Ezt illik tiszteletben tartani, és erre az időre más programot szervezni.

 

Mire nincs szükség a wellnessen?

 

Sokszor a körülmények nem teszik lehetővé, hogy mindent magunkkal vigyünk, amiről úgy gondoljuk, nélkülözhetetlen. Aki sokszor utazik, megtapasztalja, hogy a legtöbb holmira nem is a gyereknek van szüksége, hanem a szülőnek, aki érthető módon szeretné saját dolgát megkönnyíteni azzal, hogy minden megszokott dolog kéznél van. A zsúfoltság azonban tönkre tudja tenni a pihenés élményét, vagyis csak jót teszünk gyerekeinknek, ha tudatosítjuk, utazás során bizonyos dolgokról le kell mondani az élményekért cserébe. Meg fogják érteni és képesek tíz plüss helyett csak egyet választani. Érdemes ugyanakkor a kedvenc dolgaikat mintás hátizsákba vagy húzós bőröndbe csomagolni, amit pár éves kortól kezdődően már ügyesen tudnak vinni.

 

Idővel sikerül tökélyre fejleszteni a csomagolást, nincs szükség 10 váltás ruhára egy pár napos út során. Ha ügyesen pakolunk, még sportruházatot is csomagolhatunk, de ehhez jó minőségű, vékony anyagú wellness-cucc és sportruházat szükséges

 

A Ruhafalva webáruházunkban mindent kedvező áron szerezhetsz be. Ha FoxPost automatába kéred a csomagod, az automatán keresztül 3 munkanapon belül ingyen visszaküldheted azt, ami esetleg mégsem lett jó.

 

Hogyan tervezzünk, ha gyerekkel wellnessezünk?

 

Fontos, hogy jól harmonizáló, könnyen tisztítható ruhákat pakoljunk, amiket a szálláson is ki tudunk öblíteni. Van, aki önellátással, mások megfizethető félpanzióval utaznak. Az a pihenés, ha a hétköznapi rutint tényleg fel tudja váltani valami kellemes. 

Wellness esetén kihagyhatatlan a több váltás fürdőruha, fürdőköntös vagy poncsó, amiben a fürdőzés után meg lehet melegedni. A pancsoláshoz érdemes kisebb játékokat is vinni magunkkal, a nagyobbacska gyerekek számára akár egy úszószemüveg is jól jöhet. A medence partján fontos a papucs, vagy kifejezetten strandcipő viselése, hiszen egy óvatlan pillanat elég a balesethez, ami a további napokat megkeserítheti.

Ne hagyjuk, hogy gúzsba kössenek a tárgyaink. Koncentráljunk a lehetőségekre. Ha nem mindig a megszokott környezetben vagyunk, sokat teszünk a rugalmasságunkért. Magunknak is segítünk, ha ilyenkor nem ragaszkodunk mereven az otthon megszokott napirendhez. Az utazás a gyereket is felpörgeti, ilyenkor nem lesz kedve délután aludni, bárhogy is szeretné a szülő a felszabaduló időt maga is pihenéssel tölteni. Attól függően, hogy milyen életkorú gyerekkel vágunk neki az útnak, ezzel mindenképp számoljunk, vagy gondoskodjunk előre megfelelő segítségről. Sok szállodában gyermekfelügyelőkre is számíthatunk, akik segítségével akár egy kisebb kirándulásra vagy éttermezésre is lehetősége adódik az elfoglalt szülőknek. 

 

Merjük felfedezni a világot!

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket