Blog

Családi fotózás: milyen ruha a megfelelő?

2021.01.25 11:18

Mémek kora

Az internet kimeríthetetlen forrása az amerikai családok hetvenes-nyolcvanas években készített borzasztó családi képeinek, amiket akkor nyilván teljesen komolyan gondoltak, manapság viszont inkább nevetséges ruhákat és frizurákat látunk rajtuk. Nem is véletlen, hogy számtalan mém született ebből a korszakból.

Míg mi, itt Európa keleti felén a város egyetlen fotósánál álltunk sorba, hogy a kor színvonalának és divatirányzatainak megfelelő kinézettel megörökítsék gyermekkorunk emblematikus alkalmait, addig a nekünk felfoghatatlan jómódban élő amerikai középosztály a felénk akkor még szinte elérhetetlen technika segítségével olyan mélységben nyújtott betekintést az akkori szokásokba és divatba, amin manapság jókat derülünk. Elrettentő példának viszont tökéletesek ezek a családi, iskolai felvételek.

Ha nem szeretnénk hasonlóképp járni évtizedek múltán, a születésnapi vagy karácsonyi fotózások során legyünk figyelemmel pár alapdologra. A családi alkalmak, közös fotózások mindenféleképp különleges programnak számítanak, ezt tartsuk tiszteletben. Bár manapság sokkal megengedőbbek a szokások, nem csak az új, de a minőségi használtruha-termékek is ajánlottak a fotózásokra.

Az adott esetben alkalmi ruhák a fotózáson hozzájárulnak a jó közérzethez és az időtálló stílushoz. A családi fotózásokra ajánlott ruhadarabokban sokkal magabiztosabb képek készülnek.

Profi fotózás elegánsan

Ha inkább a választható témájú, szülinapi, kismama-, glamour vagy családi műtermi fotózást választjátok, az alkalmi megjelenés magától értetődőbb. Az esetek nagy részében a profi fotósok képei stúdióban készülnek. Komplett fotós csomag esetén a fotós mellett a műterem biztonságában fodrászok, sminkesek, dizájnerek is segítenek a valóban stílusos megjelenés kialakításában.

Igény esetén a fotósok házhoz is mennek. Van egy alapfelszerelésük, amivel a profi szakember pillanatok alatt be tud rendezni magának egy mini stúdiót a magával hozott hátterekkel, díszekkel és kiegészítőkkel, hogy a fotók otthonunkban is profi minőségűek legyenek. Érdemes mérlegelni, hogy a család igényeinek és költségvetésének melyik variáció a szimpatikusabb. 

Családi fotózás: a ruha beszerzése

A választott tematikától függően a fotózásra szánt elegáns és lezser hétköznapi gyerekruhákat webáruházunk kínálatából is megvásárolhatjátok. A választék folyamatosan frissül, heti rendszerességgel töltjük fel a szebbnél szebb darabokat. 

A digitális formában, nagy méretben, igény szerint retusálva kidolgozott képek ajándékként is elkészíthetőek, dekorációs célra is tökéletesek. Megérdemeljük, hogy tündököljünk a képeken, és évtizedek elteltével is büszkék lehessünk magunkra.

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket