Blog

Bébicipő ajándékba

2020.12.28 08:46

Babaköszöntés a nagyvilágban

Külön statisztikát vezetnek a fővárosban és az ország többi részén születettekről, és sajtócikkek tucatjai mutatják be a kicsi babákat, akiknek természetesen fogalmuk sincs, milyen különleges fogadtatásban van részük az előttük vagy utánuk született babákhoz képest. Pedig sokszor csak perceken múlik a dicsőség. Sokan nem is számítanak rá, hogy pont az ő csecsemőjük lesz az új év egyik első babája, mert későbbre várták. 

A számokat azonban nem lehet kicselezni. Aki kiérdemli ezt a címet, megmutatják ország-világnak, szerepel a tévében, újságokban, és kap a kórháztól egy emléklapot. Régebben volt, hogy egy évi pelenkát fizettek az első babának, manapság inkább jelképes felajánlások érkeznek, de ez nem is gond. A baba köszöntése ugyanis elsősorban a család és a barátok feladata. 

Bébicipő ajándékba

A hagyományos babaváró vagy babaköszöntő bulik egyre elterjedtebbek. A régi hagyományok feledésbe merülésével a barátnők szervezte ünneplés veszi át a szerepet. Ezeken pedig a legjellemzőbb ajándék a bébicipő. Egy aprócska lábbelinek ugyanis nincs olyan, aki ellen tudna állni. A party hangulatához, a dekoráció színéhez igazodó szép csomagolással vagy lufira, esetleg lufi belsejébe kötve is látványos és hasznos meglepetés, amivel ráadásul nem is lehet mellélőni. Idővel úgyis belenő a kicsi, csak ki kell várnunk. 

Áruházunkban már 16-os mérettől kezdve válogathattok. A legelső kocsicipők középvastag, puha zoknijellegű lábbelik, amikben a hozzávarrt csúszásmentes puha műbőr talprész teljes mozgásszabadságot nyújt és garantálja az első bizonytalan lépések biztonságát. Azt legalábbis, ami a cipőn múlik. Alkalmas beltéri és babakocsiban kültéri használatra is. Ha tudod a baba nemét, választhatsz kifejezetten fiús vagy lányos színnel, mintázattal ellátott darabot, de ha egyelőre titok, vagy szereted a meglepetéseket, az uniszex fazonokkal is megpróbálkozhattok.

Köszöntsd a babát Te is!

Ha már megszületett a baba, keresztelőajándékként is vihetsz magaddal bébicipőt. Ha inkább mégis a szülőkre bíznád a döntést, vásárolj babatermékre beváltható ajándékutalványt. Ezzel biztosan olyan dologgal lepheted meg a családot, amire szükségük van. A Ruhafalva azonban még egy ennél is jobb dolgot kínál. Vásárlásaid után visszatérítés jár, mert mi a regisztrált vásárlóink hűségét díjazzuk. Válaszd ki a kinézett ruhadarabot, és máris láthatod, vásárlásod mennyivel többet ér következőleg. Akár az év első újszülöttjének és családjának vásárolsz, akár saját babádat lepnéd meg, mindig számolj áruházunkkal. És hogy mindig észben tartsd a kedvezményeidet, megrendelésed kifizetése és átvétele után e-mailben értesítünk pontjaid számáról.

Mert most még a pici csak szopizik, hol alszik, hol kicsit fent van, talán néha a nyelvét is kidugja, de abban biztos lehetsz, hogy bébicipőre előbb-utóbb szüksége lesz.

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket