Hűségpont

Hűségpontok - Vásárold le!

Nálunk a hűséged értékes pontokat ér!


Hűségpontok 

Minden vásárlást hűségpontokkal jutalmazunk, melyeket a későbbi vásárlásaid folyamán tudsz beváltani a HŰSÉGPONTÉRT MEGVEHETŐ kategória termékeire (folyamatosan változó termékkör, jelenleg 6600 db termékkel).

Fontos, hogy regisztrálj a vásárlás előtt,  így tudjuk elmenteni a vásárlásod értékéért járó, akár 10%-át hűségpontot. A pontokat a megrendelés lezárása (átvétele, teljesülése) után kapod meg. A hűségpontokat a regisztrációdhoz tartozó pontgyűjtő számládon a megrendelés lezárása után a rendszer automatikusan jóváírja Neked. A hűségpontok jóváírásáról e-mail-ben tájékoztatunk, mely ezután 100%-ban és 1 pont = 1 Forint értékben felhasználhatsz az alábbi - folyamatosan változó - termékkörre.


Mikor kapom meg a hűségpontokat?
- A megrendelés kifizetése és átvétele után, melyről e-mailben kapsz értesítőt.


Mire válthatom be a hűségpontokat?
- A Hűségpontért megvehető kategória több ezer db termékére. A szállítási díj nem fizethető hűségponttal. Kattints ide és nézd meg milyen termékekre válhatod be a hűségpontokat!
Hol kell érvényesíteni a hűségpontokat?

- A vásárlás során a Pénztárban tudod beváltani a pontokat, ehhez be kell jelölnöd a Felhasználom a pontokat a vásárláshoz lehetőséget.


Meddig használhatom fel a hűségpontokat?
A hűségpontok nem évülnek el, nincs egy éves korlátozás, bármeddig le tudod vásárolni.


Elállás esetén mi történik a hűségpontokjaimmal?
- Át nem vett rendelés, vagy visszaküldött rendelés esetén a termékért járó hűségpontokat utólag korrigáljuk.


Vásárolhatok akár csak hűségpontért, készpénz nélkül?
-Ha van hozzá elég összegyűjtött pontod, akkor természetesen!

A hűségpont át nem ruházható, készpénzre át nem váltható, vissza nem téríthetők.

A szállítási díjat fizethetem hűségpontokkal?
-Nem, a szállítási díjat nem tudod kifizetni a hűségpontokkal.

Anyukák véleménye rólunk

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

Sikereink számokban

 • 9x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2018

  Büszkék vagyunk, hogy 9 díjból 8 az első helyezést jelenti!

 • 5x
  Az év internetes kereskedője TOP10-es helyezés

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016

 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri. Nagyon büszkék vagyunk erre a díjra.