Hűségpont

Hűségpontok - Vásárold le!

Nálunk a hűséged értékes pontokat ér!


Hűségpontok 

Minden vásárlást hűségpontokkal jutalmazunk, melyeket a későbbi vásárlásaid folyamán tudsz beváltani a HŰSÉGPONTÉRT MEGVEHETŐ kategória termékeire (folyamatosan változó termékkör, jelenleg 6600 db termékkel).

Fontos, hogy regisztrálj a vásárlás előtt,  így tudjuk elmenteni a vásárlásod értékéért járó, akár 10%-át hűségpontot. A pontokat a megrendelés lezárása (átvétele, teljesülése) után kapod meg. A hűségpontokat a regisztrációdhoz tartozó pontgyűjtő számládon a megrendelés lezárása után a rendszer automatikusan jóváírja Neked. A hűségpontok jóváírásáról e-mail-ben tájékoztatunk, mely ezután 100%-ban és 1 pont = 1 Forint értékben felhasználhatsz az alábbi - folyamatosan változó - termékkörre.


Mikor kapom meg a hűségpontokat?
- A megrendelés kifizetése és átvétele után, melyről e-mailben kapsz értesítőt.


Mire válthatom be a hűségpontokat?
- A Hűségpontért megvehető kategória több ezer db termékére. A szállítási díj nem fizethető hűségponttal. Kattints ide és nézd meg milyen termékekre válhatod be a hűségpontokat!
Hol kell érvényesíteni a hűségpontokat?

- A vásárlás során a Pénztárban tudod beváltani a pontokat, ehhez be kell jelölnöd a Felhasználom a pontokat a vásárláshoz lehetőséget.


Meddig használhatom fel a hűségpontokat?
A hűségpontok nem évülnek el, nincs egy éves korlátozás, bármeddig le tudod vásárolni.


Elállás esetén mi történik a hűségpontokjaimmal?
- Át nem vett rendelés, vagy visszaküldött rendelés esetén a termékért járó hűségpontokat utólag korrigáljuk.


Vásárolhatok akár csak hűségpontért, készpénz nélkül?
-Ha van hozzá elég összegyűjtött pontod, akkor természetesen!

A hűségpont át nem ruházható, készpénzre át nem váltható, vissza nem téríthetők.

A szállítási díjat fizethetem hűségpontokkal?
-Nem, a szállítási díjat nem tudod kifizetni a hűségpontokkal.

A változtatás jogát fenntartjuk a hűségpontrendszer szabályzatát illetően!

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  Foglalási funkció


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket