Blog

Mintás harisnyák őszre kicsiknek és nagyoknak

2021.08.30 08:13

Pár hónapos babákra már adható

A kisbabákra az ősz közeledtével nyugodtan adható vastagabb harisnyanadrág. Ahogy hűl az idő, jó, ha rétegesen öltöztetjük a babákat. Az éppen kúszni vagy mászni tanuló kis csöppségek szabadon mozognak a szobában, szinte egész nap a földön hasalnak. A felfázás megelőzése érdekében adjunk rájuk harisnyát!

A babáknak készültek mindig vastagabbak, anyaguk nagy része pamut. Érdemes sötétebb színűt választani a csecsemők, totyogók számára, hiszen esetükben a harisnya hamar koszolódik. Az ősziesre forduló időben már a body alatt is használható a harisnya. A kicsiknek valók rugalmas derékrésszel készülnek, így nem szorítják el a hasukat, és a pelust is jól megtartják. 

Mintás harisnyák őszre az óvodás korosztálynak

Az óvodáskorú lányok imádják a szép ruhákat, szoknyákat. Ez az a kor, amikor sokat illegnek-billegnek a tükör előtt, felpróbálják anya magas sarkúit, nőnek akarnak látszani. Ha beköszönt a hideg idő, nem kell elhagyni a szoknyát, de már kötelező harisnyát viselni hozzá.

A lányka harisnyákból bő választékot találsz nálunk a Harisnya, zokni menüpontunk alatt. Az óvodásokra való vastagabb harisnyák között is vannak igen csinosak. Többségük mintás: macis, nyuszis, bárányos. Jelesebb alkalmakra a kislányok már hordhatnak vékonyabb harisnyákat is, ezekből is találsz mintásakat nálunk. Ezek anyaga nylon, így jobban kell rájuk vigyázni, de kislányodnak biztos tetszeni fog, főleg, ha cuki hajpántos szettet választasz.

Az óvodás kisfiúk is nyugodtan hordhatnak harisnyanadrágot. Ebben a korban ez egyáltalán nem ciki, sőt nagyon is hasznos. A pamut harisnyákban nem fognak fázni, és a réteges öltözködés itt is fontos. Számukra mindenképp mintás harisnyát válasszunk az őszi időre, hiszen ezzel nyert ügyünk van. Könnyű őket rábeszélni, hogy viseljenek autós, járműves mintával ellátott ruhadarabot. Az is szerencsés, hogy ezeknek a holmiknak a lábfején van a minta, így másoknak fel sem tűnik, hogy a fiúgyermeken harisnya van. Olyan, mintha egy vagány, divatos zoknit viselne, és közben a felfázás ellen is megvédtük!

Ahogy egy korábbi cikkünkben is írtuk, az óvodás fiúkra való harisnyák már nem oly vastagok, a benti cipők alá éppen megfelelőek.

 

Iskolás lányoknak: egyszínű vagy mintás?

Az iskoláskorú gyermekeknek nadrág alá szoktunk harisnyát adni a hideg időben. Itt a ruhadarab vastagsága a lényeg, nem igazán a mintán van a hangsúly. A mintás harisnyák őszre a kislányoknak valók elsősorban, akik még szeptember hónapban szeretnének szoknyában járni. Ünnepi alkalmakkor azonban itt is előkerülnek a nylon harisnyák. Ezek lehetnek egyszínűek is, de még semmiképp sem testszínűek! Halvány rózsaszín, törtfehér, fehér színűek a jók iskolai ünnepségre például, de ha a ruha színe megkívánja, választhatunk sötétebb színűeket is.

Nagyon kedveltek a kislányok körében a csillogós, fényes szállal átszőtt nylon harisnyák. De nagy keletje van az apró mintákkal díszített, például szívecskés, virágos vékony harisnyanadrágoknak is.

Láthatod, hogy a mintás harisnyák őszre nélkülözhetetlen ruhadarabok. Válogass kínálatunkban méret és nem szerint! Ha kérdésed lenne a vásárlással kapcsolatban, keress minket elérhetőségeink egyikén, s mi szívesen segítünk!

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket