Blog

Elegáns gyerekruhák esküvőre, jeles alkalmakra

2020.06.29 08:29

Elegáns gyerekruhák a Ruhafalvánál

Különleges alkalmakkor, legyen az esküvő, keresztelő, elsőáldozás, anyák napja, karácsony, óvodai vagy iskolai ünnepség vagy bármely más családi esemény, nyugodtan elengedhetjük a fantáziánkat, és a klasszikus vagy egyedi alkalmi ruhák terén nyugodtan gondolkodjuk csipkében, tüllben, selyemben, flitterekben vagy a megszokottól eltérő szabásvonalban, kisfiúknál elegáns zakóban, nyakkendőben.

Igazán egyedi ruhákat találhattok nálunk, kínálatunkban nem futószalagon készült öltözékek várnak, gyerekeknek szánt alkalmi ruháink kifinomultak. Mivel használt ruhákról van szó, így egészen egyedi, márkás öltözékek is bekerülnek a kínálatba. Ha virágos nyári alkalmi ruhát keresel, érdemes böngészni az oldalt, és amelyikbe első látásra beleszerettek, azonnal megvenni, mert ha más lecsap rá, már nem lesz elérhető.


Esküvői gyerekruhák nagy választékban

Amikor a szerelmespár örök hűséget fogad egymásnak, szeretnék, hogy a hónapok óta szervezett esemény tökéletesen sikerüljön. Ehhez minden részletet figyelembe kell venni. A koszorúslányok ruháinak kiválasztása lényeges lépés, hiszen a teríték, a dekoráció színe egymást egészíti ki ruhák anyagával. A kiválasztásnál az is számít, milyen évszakban lesz az esemény, mennyire kell az időjáráshoz, kinti vagy benti helyszínhez igazodni. 

Ha gyermekünk koszorúslány-felkérést kap, a ruhája a menyasszony és a pár kívánságainak megfelelő lesz, és leánykánk az általuk kinézett színre, fazonra is egységes ruhában fogja tölteni a nap nagy részét. 

A szerep eljátszását követően gondoskodjunk átöltözési lehetőségről. Ebben már hagyjuk az ő választását is érvényesülni. Ilyen komoly feladatot követően igazán megérdemli, hogy az általa választott ruhában tölthesse az este hátralévő részét. Kínálatunkban bolerókat, ujjatlan, kivágott, hátul cipzáros, ejtett vállú, strasszal kirakott övvel vagy kövekkel díszített ruhákat is találtok. A menyasszony színe a fehér, a násznép esetében a színes darabok a megfelelőek. Vegyétek ezt is számításba a ruha és a cipő kiválasztásakor.


Kisfiúk elegánsan

A kisfiúkat is gyakran kérik fel rózsasziromszórásra, sorfalállásra, ekkor az ő ruhájukra is kiemelt figyelmet kell fordítani. A hétköznapokban megszokott helyett ilyenkor öltöny, nyakkendő, elegánsabb kardigán vagy mellény és persze alkalmi cipő is szükséges. 

Áruházunkban minden eseményhez, évszakhoz találtok alkalmi ruhát, nagy választékkal várunk! Keresztelőre, elsőáldozásra “menyasszonyi ruha”, fiúknak sötét alkalmi ruha a megfelelő. Óvodai, iskolai rendezvényekre, évnyitóra, évzáróra, ha nincs egyenruha, elegáns blúzok, sötét nadrágok vagy szoknyák alkalmasak. 

Ha nem akarsz sok időt tölteni a ruha kiválasztásával, oldalunkon válaszd ki a megfelelő méretet, és keresd meg a hozzá legjobban illő ruhácskát.

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket