Blog

A Ponte20 talpbetét előnyei

2020.12.14 13:36

Figyelj a jelekre

Egy igazán jó gyerekcipőtől azt várjuk, hogy gyerekesen vidám kinézete tartós és strapabíró belsőt rejtsen, amiben a gyerekek az év bármely napján kimozoghatják magukat. Akár a szabadban egyenetlen talajon, akár a talp mozgását követő cipőben mozognak, akkor fogják jól érezni magukat, ha olyan kényelmesen járhatnak, mintha mezítláb lennének. Ez azonban csak akkor lehetséges, ha a láb esetleges elváltozásait megfelelően kezelik. 

A lábbeli belső talpélének kifelé döntése arra hajlamosaknál megakadályozza az X láb kialakulását, hosszabb távon pedig megelőzi a hosszanti lábboltozat süllyedést. A helyes mozgástartomány elérésével enyhül a gerincferdülés, a térd és a csípő szalagjainak feszülése is. Amennyiben a kisgyermek járása vagy bármely termék használata során fájdalmat, kellemetlenséget tapasztalsz, ne habozz felkeresni egy ortopéd szakorvost.

A Ponte20 korrigálja a lábakat

A Ponte20 termékek segítenek korrigálni a gyerekek leggyakoribb lábon megmutatkozó elváltozásait. A szupinálás észrevehetetlen oldalemelés. A tartós döntött tartás visszaállítja a sarok és lábszárcsont tengelyének párhuzamosságát, ami korrigálja az enyhe és közepes deformitásokat és enyhíti a fájdalmat. A Ponte20 technológiai újítása a szinte észrevétlen, mindössze 5 mm sarokemelés, valamint a talpon elhelyezett gördülést segítő bemetszések. A bőrből készült lábbelik színe és mintája divatos, így a gyermekek szívesen viselik a mesefigurákkal díszített félcipőket és bakancsokat.

Ponte20 talpbetét

Bármilyen tünet, fájdalom vagy deformitás észlelése esetén érdemes ortopéd szakorvoshoz fordulni, aki egy pár perces járásmegfigyelést követőn megfelelő kialakítású gyógycipőt vagy cipőbetétet javasol a fejlesztő lábtorna mellett. A lábproblémák ugyanis nem csak esztétikai eltérések, hanem súlyos deformitást is jelezhetnek, ezért az okok felderítése és mielőbbi kezelése elengedhetetlen. A korrigálás a mozgásfejlődés kezdeti időszakában a legeredményesebb, de az egészséges lábak fejlődéséért minden életkorban minőségi cipőt kell választani.

A Ruhafalva szupinált cipők nagy választékát kínálja, melyek egészségpénztárra elszámolhatók. A rejtett szupinálással készült termékek között nem csak utcai cipőket, hanem alkalmi, bélelt vagy benti cipőt, szandált is találtok. 

Ha a járásprobléma kezdeti vagy enyhe, érdemes mielőbb a hagyományos talpú cipőbe Ponte20 talpbetétet tenni. Így a korrekció előnyeit nagyobb beruházás nélkül is élvezhetjük, de természetesen nem helyettesíti a diagnosztikát. Ajánlott szupinált cipőt használók részére is a rövid távon használt alkalmi cipőkbe, hogy a normál cipő ne vesse vissza a gyógyító lábbelikkel addig elért eredményeket. A talpbetét felső része valódi bőr, alsó része rugalmas EVA-RB hab, mely tökéletes járásérzetet biztosít. Magas komfortérzetű puha betétként könnyíti a járást. Mivel rendkívül vékony, a legtöbb hagyományos cipőhöz remekül illeszkedik.

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket